Mintha múltkor pont ezt reklamáltam volna,csak nem hitt nekem senki.Egyébként rontottak az ágyúk pontosságán és sebzésén,kb.minden harmadik félre megy,és átlag sebzés alatt sebez.
Kész a motorom és nagyon jó lett! A fogaskerék cserével megoldódott a kis erő hiány 5-6000 fordulat körül, a szinkronnal a gázra való gondolkodás.A kanyarok még furcsák mert közbe megijedek mikor úgy hirtelen "beesik" és ez nelem még furcsa. De amúgy nagyon jó lett!
Tegnapi próbakörön persze az időjárás győzött és sikerült esőben motorozni!
Ezermestert kb. 10 éven keresztül járattam akkoriban, már nincs meg... van viszont 1méter AutoExtra, 1m Autópiac, fél m Motorrevü, meg 1m Hifi Magazin
A számtechből volt kb. 2m, de kidobtam. PCWrld meg ChipMag
Hali Lehet lesz egy Pannónia T5 1969-es eladó 2000Km-rel ,igen jól írtam 2000 km fedett helyen tárolt full gyári állapotban,még nem láttam de nagyon kíváncsi vagyok rá,két szezont használták 1970-71
Ez igen könnyedén megoldható. (egyébként rád gondoltam de nem akartam kimondottan neked címezni )
Szóval ha minden igaz akkor holnap jön hozzám kamionos haverom aki a nyóckerben lakik. (és egyébként kezdő veterános, épp a napokban hívott hogy elkezdett egy Komár projektet, terveztem is hogy valamikor összehozlak vele )
Ha azt mondod hogy kellenek az újságok akkor odaadom neki és majd megbeszélitek hogy mikor mész el érte, vagy ő kimegy hozzád megnézni az állományt és elviszi. (úgyis össze kell hoznom a tetőcsomagtartós csávóval is mert az is pesti)
Mizu?
Kész a motorom és nagyon jó lett! A fogaskerék cserével megoldódott a kis erő hiány 5-6000 fordulat körül, a szinkronnal a gázra való gondolkodás.A kanyarok még furcsák mert közbe megijedek mikor úgy hirtelen "beesik" és ez nelem még furcsa. De amúgy nagyon jó lett!
Tegnapi próbakörön persze az időjárás győzött és sikerült esőben motorozni!
mENT A VÁLASZ
A számtechből volt kb. 2m, de kidobtam. PCWrld meg ChipMag
A hülyeség meg mostanában kezdte elérni és első projektként a Komár a vállalható belépő.
Mindenki sorba áll az ágyúcső előtt?
Szóval ha minden igaz akkor holnap jön hozzám kamionos haverom aki a nyóckerben lakik. (és egyébként kezdő veterános, épp a napokban hívott hogy elkezdett egy Komár projektet, terveztem is hogy valamikor összehozlak vele
Ha azt mondod hogy kellenek az újságok akkor odaadom neki és majd megbeszélitek hogy mikor mész el érte, vagy ő kimegy hozzád megnézni az állományt és elviszi. (úgyis össze kell hoznom a tetőcsomagtartós csávóval is mert az is pesti)