Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég beszéltem vele sarvedo ügyben egy német ismerosnek. Miánál nyomult nagyon egy időben barátkozás címszóval
Ha esetleg valakit érdekel,2500.- van combtáska az Ázsia centerben az emeleten!
A kardán gumiharangot gyárilag szerelték kábelkötegelővel?
Egyébként jól néz ki, grat hozzá!
hogy bejön-e
Csak amíg kiderül, hogy-e nehogy hazavágja az új tárcsáidat.
Megkeresem én is az embert, nekem csak első kéne, úgy látom, azok is féláron vannak.
Hát az igaz... nézegettem én is, hogy lehetne beleflexelni egy kispolski lámpát, de nagy meló a szépség nem ér annyit
Ja,értem. Én bízom bennük,itt sokan csináltattak motorra,és az Ő tapasztalatuk alapján próbáltam meg. Majd meglátjuk,hogy bejön.e.
Az én első lámpám sokkaé szebb!
Nem a sóherságról volt szó, hanem hogy én nem bízok bennük, motornál. Quadra szoktam csináltatni, volt már példa hogy autóra is, de motornál nem kockáztatok...
Soha nem mentem 200-al,és nem is fogok. Nekem jó ez,és nem vagyok sóher,mert akkor nem vettem volna új féktárcsákat sem. Úgy gondolom,ezek csinálják az autóbusz fékbetétjeit,és ha oda jó,akkor nekem is.
Jobban mondva a két pár.....
200-ról nem lassulnék kisipari betéttel, lehet akármilyen frankó. Ér az életem 12e ft-ot, annyi párban a braking betét.
Kösz a gratulációkat, fiúk, de ez nem az én érdemem, én csak kiválasztottam... de majd próbálom nem leamortizálni
Csak neked feltoltam egy elölöset, amit még az első mustrán csináltam. Jól láccik rajta az 1mm-es barázdájú első gumim

Hol és hogyé vetted a gumit?
Üdv,mindenkinek!holnap börze.polgárdi.
Megtaláltam a hirdetést, szóval ezek 96-os yzf600 nyergek, de hogy thundercat, r6 vagy más azt nem tudom. link
Nagyon jól néz ki,még 1x gratula hozzá! Durva a hátsó keréknél a rögzítés,fél lengővilla nagyon vagány!
Nem, csak ha elölről fotóztam totálban, benne volt az autó, meg a szomszéd háza, úgyhogy nem volt jó a háttér
De talira viszek fotómasint, és kint leszek a mezőn, ha kisüt a nap, csinálok szebb képeket, ezek olyan fénytelenek úgyis (borongós az idő itt)
Nagyon szép állapotban van!
Te szégyelled az elejét hogy nincs rendesen szemből kép?
Betyárosan szép! Gratula