Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert úgy olcsóbb lett volna, és nincs benne kihívás.
Ez komoly de miért nem vett inkább új szelepet?
Én iha cserélek veszek bele újat.A ferodo párja 9000ft de fékkel nem szeretek próbálkozni.Nem is állnék neki a fékolaj cserének és semmi féle fék javítási munkának.
Ajánlásnak nem megfelelő. A nem kimaradt
részvétem pajti tudom mit érzel!
Ez hasonló mint a motorolaj. Lehet hogy az ajánlásnak megfelelő motorolajjal is megy rendesen, vagy èpp autóba valóval, de nem hiszem hogy bármelyikünk is jobban èrtene hozzá mint az az olajmèrnök.
Fèknèl èn úgy gondolom, mivel nem egyforma járművek, n egyforma felhasználás mellett, így a betètek sem egyformák, így ami egy buszhoz jó az lehet nem jó motorhoz. Ès az a lehet már elèg ahhoz, hogy ne kockáztassak. A 600on már az volt. Mire kiderült hogy kisipari volt a betètekben km rendesen, akkor már biztos volt nemesik le, de nem tennèk fel felúítottat
Az újabb buszokon nincs már bubu,és tárcsafékek vannak rajta. Persze kiegészítő fékrendszer van,(retarder)de a tömege is kb 100x annyi mint a motornak.
Kocsikon télleg van. Fékpedálnak hívják. De rémlik, a motoron is van hasonló...
Buszon van bubu fék is, a kocsikon meg a fékerő szabályzó miatt egyenletes terhelés jut a fékpofáknak. Egy motornál erről nem beszélhetünk, de mindenki ott spórol ahol akar.
szevasztok
mai meló is volt, és énis gethes lettem mint mesu.

FCUK!
nekem ragasztott betét van(volt) a 600-on. Még az előző rakatott olyat. Kocsin nekem mindig olyan. ócsó, és nincs rá panaszom.
nekem sem javasolták motorra.(nem magyarázták miért nem, de nem is kérdeztem) amúgy az, hogy buszon, meg vonaton jó egy dolog.(mert ott nem 2 db 50 Ft-os érme nagyságú a felület, hanem boronatárcsa méretű. másabb azért.
mermég bejáratós.
Hát az enyém kb. 100 kg-al könnyebb, az azért sok
meg én is könnyebb vagyok 40 kilóval

Persze hibákat is találtam, a gázkar szorul, a plexi meg kicsit libeg 140 felett. A gázon van egy elosztó, az szokott szorulni, de elbaszott helyen van, fél óra szerelés hozzáférni (le kell szedni az idomot). A váltó is kicsit akadósabb, mint a frézin, durvábban kell megnyomni.
A GTR is ugyanilyen.
-a Frézihez képest nem megy (azaz megfontolt)
-gondolattal irányítható (minden kanyar előtt az jár az ember fejében hogy milyen jó lenne itt valahogy befordulni )
-140-nel némi porszívóhang kíséretében lazán lehet menni (közben egy szemmel alulról kitámasztva a benzinóra mutatóját)
-180-ig könnyen felugrik (ha látott már valaki orrszarvút ugrani)
Megvolt az elsőországúti próba ( egs suzukis fax meg akart ölni)
Szóval nem megy, de eszméletlen szépen fordul, szinte gondolattal lehet irányítani... A 140 pont jó utazó kb. 4000 ford. 180ig kőnnyen felugrik, jobban nem próbáltam.
Hát igen, a gódwingbe még vót anyag, azon fémből vót! (32 évesen és a maga 105 kilós blokkjával )
Egyébként simán lehet gyári a műanyagpánt, ésszerű is lenne. (goldwingen egy kör alakú rugógyűrű tartotta, a GTR-en meg nem tudom de megnézem)
Nem tudom, gyári újat még nem láttam, ez 14 éves
De BMW biztos "egyszer használatos bilincs 654 456 233 cikkszámon"- nak hívja
Az állapota szép.
Én is gumit keresek de ilyen ökör méretben csak a bótban van.
Van talán valami rossz tapasztalat? (én is csináltattam annak idején, nem volt vele semmi baj)
Csodálkoznék rajta, autósboltba is sokszor azt adnak a gumiharangokhoz ( olasz, spanyol utángyártott) de igényesebb helyeken ezt csak megmosolyogják.
Amúgy igen amelyiken nincs, az a baj.
Vonatra is jót csinál a "kisipar", nagy baj nem lehet
Nálunk is van, a totalcaron volt egy hete kb a cikk!