Rávettem öcsémet hogy csináljunk egy amatőr videót... Nagyon maszek mert telefonos!
Mindjárt felteszem valahova, és megmutatom. A videón látszik hogy megyünk, aztán egyszer csak leáll 1 henger aztán egy másik is majd megállunk (szélzajtól nem igen hallani a motor hangját, de hallani hogy próbálom felpörgetni de nem akarja a jót) aztán gyújtás le és fel... pumpál egy jó adagot, és utána szinte egyből beindul és onnantól megint minden faszagányos...
Megesik hogy az ac pumpa végében levő érintkező beég és nem mindig ad át és ezért néha megakad a benzinellátás. (én is cseréltem már a Frézin, meg majdnem mindenkinek megvolt már)
Ha műanyag fedél van az ac végén akkor azt levéve meg lehet nézni hogy mi a helyzet de ha régebbi fajta akkor egy rápréselt lemez van rajta ami nem szétszedhető.
Van még egy Omron márkájú relé (kis fekete kocka)a rendszerben ami szintén tönkremehet ha alá tud szivárogni a nedvesség de ez nem jellemző mivel Japán termék. (akkor szokott megdögleni ha már cserélték valami hasonlóra, ami mondjuk autó belterébe van tervezve és nem szigetelt háza van)
De általában a pumpa érintkezője b&szkodik.
Nem is mondom tegnap ,hogy jártam :
Reggel kb 10/l benzinnek kellett volna lenni a mociban. / fiam a kismotort onnan töltötte fel,amiről nem szólt./
Elindultam Sz. Mikire---mikor odaérek leállok a parkolóban
Indulnék tovább, nem indul csak kattog a pumpa.
Kifogyott a benzin mert a csap tartalékon maradt.
Pedig 48 év motorozás van mögöttem / Tiszta szégyen /
Értem.
Csak egyre gyanúsabb nekem a benzinpumpa, ugyanis újra produkálta azt a tünetet hogy menet közben először leáll 1 henger... aztán mégegy... akkor már ugye félre állok mert mi a faszt erőltessem... leállítottam a mocit, gyújtás le, és vissza, benzinpumpa pumpál, ismét le a gyújtás és vissza, megint pumpál egy kicsit... és láss csodát pöcc-röff!
Nem lesz magasabb a segge, a teleszkóp kirúgási állapota állandó te csak a rúgót keményíted be azzal hogy összébb feszíted. amikor bemegy a teló akkor a keréktávolság megnő ezért kell figyelembe venni a láncfeszességet.
Az de fini És ha láttam ott eg yhátsó rugós tagot, megkérdem: Mit, és mennyire befolyásol, ha 1-ről 4-re állítottam a hátsó rugó előfeszítését. Azt tudom ugye, hogy keményebb lesz, de még sok minden változik gondolom. Pl nem kerül egymáshoz közelebb a két kerék? Illetve nem lesz magasabb a segge? Milyen lesz a menettulajdonsága?
Mármint a hozzászólás
(hogy változik a világ és az emberek!)
Mindjárt felteszem valahova, és megmutatom. A videón látszik hogy megyünk, aztán egyszer csak leáll 1 henger aztán egy másik is majd megállunk (szélzajtól nem igen hallani a motor hangját, de hallani hogy próbálom felpörgetni de nem akarja a jót) aztán gyújtás le és fel... pumpál egy jó adagot, és utána szinte egyből beindul és onnantól megint minden faszagányos...
Ha műanyag fedél van az ac végén akkor azt levéve meg lehet nézni hogy mi a helyzet de ha régebbi fajta akkor egy rápréselt lemez van rajta ami nem szétszedhető.
Van még egy Omron márkájú relé (kis fekete kocka)a rendszerben ami szintén tönkremehet ha alá tud szivárogni a nedvesség de ez nem jellemző mivel Japán termék. (akkor szokott megdögleni ha már cserélték valami hasonlóra, ami mondjuk autó belterébe van tervezve és nem szigetelt háza van)
De általában a pumpa érintkezője b&szkodik.
Reggel kb 10/l benzinnek kellett volna lenni a mociban. / fiam a kismotort onnan töltötte fel,amiről nem szólt./
Elindultam Sz. Mikire---mikor odaérek leállok a parkolóban
Indulnék tovább, nem indul csak kattog a pumpa.
Kifogyott a benzin mert a csap tartalékon maradt.
Pedig 48 év motorozás van mögöttem / Tiszta szégyen
Csak egyre gyanúsabb nekem a benzinpumpa, ugyanis újra produkálta azt a tünetet hogy menet közben először leáll 1 henger... aztán mégegy... akkor már ugye félre állok mert mi a faszt erőltessem... leállítottam a mocit, gyújtás le, és vissza, benzinpumpa pumpál, ismét le a gyújtás és vissza, megint pumpál egy kicsit... és láss csodát pöcc-röff!
Értem. Tehát csak összébb nyomtam. Mondjuk logikus, hogy alul meg nem nyomom ki, hanem ott is van egy ütközése
ilyenek