Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeem, megfűzöm őket, hogy az összeset elvehetik, csak az A-t hagyják meg
Az is jó lehet, bár engem kevésbé vonz.
És csak halkan jegyzem meg mielőtt megint kikapok, de az autósokkal sincs semmi bajom

Most meg aztán már hű de nagyon illene összefutni
Akkor kikönyörgöd, hogy csak a nagy "A"-t vegyék el, és átiratod az FZR-t 125-ös papírokra
Amúgy köszönöm, kedves Valóban jó ez a fórum A furcsa az, hogy az NSR-t simán kezeltem. De Februárban eldobtam haver motorját, azóta valami furcsa. Többet nem ülök robogóra az biztos Speed géppel soha semmi baj, erre egy robogóval taknyolok. Hát életveszélyes, komolyan mondom
Nekem is már nyolcszáz felett van a kredit,de még nőni fog,mert csak négy év múlva tudom cserélni.Addig még futnia kell.
Kitartás! Ez az éjszakás hét, vagy folyamatosan így dolgozol?
Igen mama Hát jaja. Sajnos én a japán harcos szívét kaptam. Autóval versenyeztem is sokat. Állandóan tökéletesítem magam, gyakorlok, próbálgatok. Mostanában a powersliding-et próbálgatom a motorral(drift). Kanyarból kifelé, főleg amikor hideg a gumi még. Marha érdekes, hogy kezelhető. Na persze nagyon óvatosan. Én leginkább magamnak akarok megfelelni, ez legalább jó bennem. A hírnév, vagy a feltűnés hidegen hagyott mindig.
Akkor most mit lehet csinálni?
Igen, de azért minden héten imádkozok, hogy ne kapjak csekket, mert elveszik a jogsimat

Lassan azért felnő mindenki.
Mentem dolgozni.
Hagyj időt magadnak és menni fog
Erőltetni meg felesleges. Kinek akarsz bizonyítani? Senkinek nem kell.

És minket meg ugyanúgy földhöz vágna ha történne veled valami, úgyhogy csak ésszel kisfiam
A futómű leszakadt a vadállat alatt valahol hatvan környékén, és úgy ahogy van eldarálta a hátsó kerék járatot. tiszta lyuk. Sziloplaszt tartja a fél műanyag állományt hátul Szóval alkalom adtán egy olyan műanyag is kellene
2
Akkor csak ízelítőnek írom le Csávókánk akksi cserére kényszerült. Ez természetes időszakos esemény. DE Miután nem tudott belevalót venni, és amit kapott az éppen csak annyival volt nagyobb, hogy az akksinak a kis cicije(ami kivezeti a felesleges savat egy csövön) már nem fért volna el...szerinted mit tett?...beeeeep. Nem talált. A vadbarom kivágta a vázból az akksi nyúlványának megfelelő helyet.
UFF Jól szóltál! Mondjuk engem senki nem vár haza Januárig volt egy drága kutyám, na az igazi barát volt. Én rla akarok egy szép in memoriam klippet csinálni. Majd a tied zenéjére akkor rákérdezek. A másik(és nagyobb baj), hogy én aut volánja mögött kész veszedelem voltam. 13 évnyi versenyszellem nem tűnik el sajnos. Autóval nagyon sokat állatkodtam. A motor teljesen más világ, újra lehet tanulni mindent, teljesen más a fizika.

Az érdekes az hogy én valahogy most tavasztól nem merem rádönteni sem. Az NSR-t tankig döntöttem, de mostanában valahogy nem megy.
Tuti, hogy tudnék mondani szarabbat
És 2 hiteles forrás igazolni is tudná
Azért vigyázz magadra.
Eleinte én is azt hittem, hogy ha eddig nem történt baj, ezek után sem fog. Hogy halhatatlan vagyok. Sokszor úgy működtem (néha még ma is előjön) mint egy drogos aki pont jól lőtte be magát. Nem ismertem se istent, sem embert, csak húztam, és közben elfeledkeztem arról, hogy van családom, akik hazavárnak, meg arról, hogy én is pont ugyanolyan törékeny vagyok mint bárki más.
Persze volt bennem egy nagy adag bizonyítási
vágy is, hogy megmutassam, hogy attól, hogy kicsi vagyok, meg nő, nekem is megy úgy mint azoknak az ön és közveszélyes őrülteknek az utakon Ma már nincs.
Magadnak élj, magadnak motorozz, ne a kamerának, ne a bögyös szöszinek a merciben, ne másnak, csakis magadnak. Akkor tudod hol vannak a határaid.
Én eszerint próbálok létezni.
Nem fogod. Az ezres hidraulikus (azaz nem állítható)
Hidd el az én motorom előző gazdájánál szarabbat nem találnál
Majd ha összegurul a banda, mesélek, meg mutatok pár dolgot
Most mèr? Èn qvára elhanyagoltam azt a vasat. Annyi ha javítani kellett nem kókányolva lett ( kivève a támasz kapcsolót )
Ha jó embertől(gazdától) veszed akkor nem kell hogy gond legyen vele. Tőlem azt kérdezte egy régi motoros, amikor látta az új szerzeményem, hog ymiért nem olyat vettem ami rendesebben egyben van külsőre, hiszen a motorja úgyse lehet szar ezeknek
El is hiszem.
Én jóformán míg az 500ast hajtottam, erre kerestem. Valamikor összeszámoltuk, kb 8-900ezret költöttem rá, persze tisztában vagyok azzal, hogy ezt sose lehet visszaforgatni, meg ennyit kérni érte, meg persze mindez az én hülyeségem, hiszen ha akkor hallgattam volna arra, hogy ne... de mostmár mindegy, ez van.
De úgy vagyok vele, hogy nincs elvesztegetett idő és pénz, mindenből tanulni kell.

A minap kint ültünk, melóból hazajövet, és arról beszélgettünk, hogy kezd túl szép lenni ahhoz, hogy igaz legyen, hogy a 600asra még semmi alkatrészt nem kellett vennem
Jó ég Szerencsére megúsztad. Félek én is a buktától, pedig biztosan meglesz egyszer. Bár a veszély nálam ott van, hogy én kanyarvadász vagyok :/ Félek, ha én bukok, annyi. Na ezért van biztosításom kedves barát kedvezményezettel