Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki merre gurul a 7vègèn?

Sziasztok!
Nagyon tetszik!

Ügyes vagy!
Csak mert ha a rendőr megállít, akkor ránéz a kulcs nélküli gy.kapcsolóra majd az első kérdése az lesz hogy "az öné a gépjármű?"
Andi: Én nem tudom miért lettem ilyen... régen még amikor sportoltam és mentem sportorvosira, akkor még nevettem is vérvétel közben hogy hogy spriccel a tubusba a vérem meg ilyenek. Aztán jó sokáig nem voltam se orvosnál se sehol. Egyszer sajnos kórházba kerültem és ott minden egyes szurinál elszédültem elájultam be pánikoltam, azt hittem mindig hogy meg fogok halni ha belém szúrják azt a karót!

Robesz: Az akkor jó arány

Gyula: Szerintem holnap vagy holnapután szétkapom a pumpát és megnézem magamnak azt a kapcsolót.

Ábrus: Hát... nem szoktam így járkálni, a kulcsal csak annyi a helyzet hogy a motor ausztriába volt kint egy jóideje, és amikor haza lett hozva, kint lett felejtve a kulcs. Majd ha minden igaz akkor Május elején valahogy hazakerül a kulcs és akkor már nem kell így kinéznie, de egyébként sem merészkedek közútra a motorral. 1-szer kuplungjavítás után próbáltam ki, meg ma a videó kedvéért, de nem szoktam így szaladgálni vele.
Ha ránéz a gyújtáskapcsolóra.
Én is arra gondolok,az ac pumpa nyomáskapcsolója nem mindig ad át,akadozik a benzin ellátás.Ezért is raktam az enyémre átfolyás mérőt.
Látnád mekkora csővel veszik véradáskor.
tőlem eddig 2 szer vettek,2 szer ájultam el!
Ja, jut eszembe, rajtam is mindig röhögnek a dokik, hogy úgy kell beerőszakolnom magam vérvételre, és lever a víz, meg minden bajom van... Ők meg kedvesen elkacarásznak azon, hogy hát akinek ennyi tetoválása van, az nem félhet a tűtől... Csak azt nem érti meg, hogy a tetoválótűből szinte semmit nem látsz, amivel meg leveszik a vérem, az akkora, amivel egy elefántot le lehetne szúrni...
Jaja, meg kell stírölnünk egymás tetkóit

mostmár tènyleg össze kell futnunk!
Mire gondolsz?
Akkor másra gondoltam
Az előttem lévő időszakot meg pláne ne emlegessük.
Bocsi Thomas, ez tegnap elkerülte a figyelmem
Igen, lefestettem az elejét (a csizmákat) semmi extra nem volt benne, lecsiszoltam (nagyon finom csiszolóval, hogy ne maradjon vájat ), utána flakonból lefújtam.
Anno a matt fekete idomokat is így csináltam, és jobban bírta a kiképzést, mint a fényezés.
Szerintem megéri, legalábbis nekem bejön.
Te akkor még nem voltál a képben.
Ne is, mert én fogom szarul érzeni magam
Mi szokott lenni a rendőr első kérdése ha megállít?
Én is.
Ez egy régebbi volt amikor még pupu nem rendelkezett ilyen Budhai nyugalommal. De nem szeretném felhánytorgatni.
Inkább mélt nézz, hogy mit hozott a Jézuska
Van pár helyen
Intim helyen nincs
Most irígy vagyok