Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomatékkulcsod van? Mert ha nincs, onnantól nem sok értelme van a kérdésnek...
Amúgy ha minden csavart a HOZZÁVALÓ kulccsal normális erővel meghúzol, abból nem lehet baj.
Néked is jó uram...
Én törzsgyökeres Kőbányai vagyok csak leköltöztünk Szigetszentmiklósra,mert nem szerettem volna hogy a gyerekeim is Kőbányán nőjenek fel!
Az egyik szakmám kőfaragó és ott volt az osztálytársam.
jobb reggelt mindenkinek!
Hát... tippem van hogy ki lehet. A főút mellett lakik egy kőfaragó, a központ felé. Szüleimet megkérdezem majd ha találkozok velük, hogy ők ismerik e, mert én szerintem egy kicsit fiatalabb évjárat vagyok... (23 éves)
Te hová valósi vagy?
Na látod ezt nem tudom,de jönnek majd a hozzáértők és megmondják a tutit! De én biztos kézzel meg tépném és viszlát!

Tápiószelén lakik az egyik régi osztálytársam György Atillának hívják és Kőfaragó nálatok! Ezért kérdeztem!
Nem a láncfeszességre gondoltam, bocsi szarul fogalmaztam.
Fogaskerekeket is cserélem ugye, és nem tudom hogy mennyire kell meghúzni a csavarokat. Kiskönyvben nem találtam nyomaték adatokat, bár németül nem tudok. Mondtak olyat is hogy húzzam meg amennyire tudom izomból, de hát az eléggé kókány meló... Ez nem egy babetta amit össze lehet baszni oszt jóvan...
Mármint a láncfeszességre gondolsz? Mert az jelölve van illetve 1-2cm lóghat a lánc!

A Györgyéket ismered? Kőfaragók!
Jó reggelt!
Mai haditerv, hogy lecserélem a láncszettet... ha már itt porosodik a polcon az új láncszett!
Valaki tudna nekem segíteni adatokban? Olyasmire gondolok hogy mennyire kell meghúzni a csavarokat, mert a faszagányos kis német kiskönyvemben nem találtam ilyesmi infót.
Pálinkás jó reggeltet kívánok néktek! itt a hétvége, még azoknak is akik éjszakások voltak (mint én is)
Csak az a kurva nagy baj, hogy szakad az eső...
Éreztem én hogy baromi gyorsnak kell lenni, köszi a segítséget
"zsoltialeveli 2014.04.25 21:40:27 © 43200
Sziasztok!
S2-es sedanra keresek csomtetőt,meg ha van valakinek bontott vonóhorga az is érdekelne!"
Ez folyamatos váltóműszak. 4 van mindegyikből.
Csak meg kell tanulni kezelni és nincs azzal baj.
Az normális, az a közlekedés velejárója.
Meglátásom szerint a hidraulika rendszer levegős és nem emel ki rendesen, hiába húzod be teljesen. (tök jól rímel )
Nézted mostanában hogy mennyi hidraulika folyadék van a tartályban? (a kuplungkarnál természetesen, amit szintén két évente cserélni kell)
Hali Andika
Akkor most irj egy árat a fejidomra és az oldalidomra +plexi.
Hali gali -
Szép napot
Jó hétvégét
Robesz : Éjjel 1/h ig sikerült összerakni a gépet ,Megyek egy próbát és ha minden oké -csörgök .
Ne is mondd. Holnap van a Fáy nap, megyei szintű rendezvényt lök az iskola, és én vagyok az egyik mindenért felelős

Jóccakát Szép, motoros álmokat
Mostmár lövik a pizsit, mert a mázlisták hétvégén is dolgozhatnak

Jó éjt

Mekkora szlogen nem?
Pontosan! Mintha egy sima irodai székkel kellene bedőlni. Többet rá nem ülök egy robogóra az biztos.
A rafkós Valóban, az kedvezőbb ítélet No bike no life
Én arra vagyok büszke, hogy autós koromban is "normális vadállat" voltam. Csak sávon belül kanyarogtam, nem veszélyeztettem mást. De azon belül ami kifért. Pécel-Isaszeg között 2perc 35 a rekord. Ez 8.3 Km . Mondjuk akkor volt is píz komoly autóra. Áhh...mindegy, régi szép idők

Igen tényleg illendő lenne már összegurulni. Pláne hogy közel is van itt egymástól több mindenki. És ígérem, amint lezongoráztam Feribával ezt a deklit, áthúzom a belem(illetve a csíkom) Mogyoródra is
Ja, azon kb olyan mintha budin ülnél