Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csúnya bukta lett.
Egy kanyarban elment (máig nem tudom mitől) az eleje, az odáig oké is lett volna, ha menet közben (vagy letapadt még valahol, vagy felakadt) nem fordul át a tetején. Az egész eleje, meg a blokkja összetört.
Én meg csak azért vagyok még itt mert taszító hatást mértünk egymásra a villanyoszloppal és maradt köztünk kb 10cm

Azóta összeraktuk már valamennyire, de 1,5év alatt 30.000km-t gyűjtöttem bele és iszonyat költség lenne felújítani motorikusan.
És közben Thomas úgy döntött, hogy megválik a 600astól, én pedig így jöhettem ki a lehető legjobban a dologból.

Hát röviden tömören ennyi.
Én is nagyon nehezen tudok megválni a járművektől valahogy mindegyik a szívemhez nő...
Még megvan, most egyelőre a 600asba fektettem a piszkos anyagiakat.
Az 500ason sokáig filóztam, hogy eladom, de rengeteget fektettem bele (és most nem csak a pénzre gondolok, nekem ő nem "csak egy gép"), és amennyit kapnék érte, az nem húzna ki a gödörből.
Így inkább megtartom és ha majd egyszer lesz lehetőségem, akkor összerakom újra.
Enni nem kér, helyet nem foglal, akkor meg nem el áll ott ahol van!?
Én nemrég raktam össze az első videomat, amolyan kísérleti első GoPro video. Eszméletlen, mennyit lehet tökölni egy ilyen összeállítással.
A Bikepics-en nap képét csinálni Az nemsemmi ám! De ezek is valban látszik, hogy remekek.
Én ugye nem vagyok itt olyan régen. Mi lett a vége? Bukta lett?
Próbálkozom
Volt 1-2 kép amihez anno segítséget kértem, Pupinak meg égnek állt az összes haja mikor fél délután azzal játszottunk, hogy most ide told, most oda, most nem jó, most onnan süt a nap...
Iszonyat türelemjáték, persze néha a véletlen is okozhat meglepetéseket mikor csak spontán lőttem egy képet a rakparton és nap képe lett a bikepics-en
Nem nagy szám, de nekem jól esett
Nagyon jó vidiket csinálsz gratula. De mi lett az 500-al? Eladtad, vagy bontod?
Nagyon j ez is! Tényleg. És a zene is. Az egész hangulat átjött
A lelkesedésnél itt azért talán egy picit több van!
Köszönöm
Már csak fényképezőgép kéne hozzá, a lelkesedés megvan
Nagyon szép képeket csinálsz! Tetszett nagyon ez a kis összeállítás!
A fotózással,pedig foglalkozhatnál szerintem. Ügyes vagy!
klafa lett!
Az ucsó kép adja!
Az "Ezeöccá" cím tehát a két moci egytt igaz?
Kár, hogy nem olvastad végig a cikket:
"Ez a négyszázvalahány lóerő nem az a négyszázvalahány lóerő. Itt nincs hirtelen és rövid kitörés, mint egy magas literteljesítményű kicsi turbómotornál, nincs dízeles lökéshullám, ez az ötliteres V8 egy konstans és kitartó merevedés alapjárati bugyborgástól a hétezer körüli Nascar-égszakadásig. Nem ugrálunk egyik töltőnyomás-hullámról a másikra még akkor sem, ha egy ilyen nem túl fickós, hatsebességes ZF6HP26-másolat automataváltó dolgozik alánk."
Egy 500as emlékére...

http://youtu.be/pve6Yl0WHcY
Amit egy német vagy japán, fele ennyi lóerővel
Itt már csak alig 10e km van benne... Hajrá csontikár
Pedig ez nem is öreg, csak annak láccik
Hiába, hárli meg vényóc - tudnak élni ezek az usákok
Gyerekekolnap az iskolánk megyei szintű rendezvényt ad, nem tudom megígérni, hogy biztosan tudunk találkozn i, mert rendezőként száz felé leszek, de mindenkit szeretettelk várunk! Lovas bemutat, kutyás bemutat, meg ilyesmi
Sziasztok! Végeztem a jövő heti kaja előkészítéssel. 2 Csirke feldolgozása De finom lesz az anyáját
Nagyon szép.... És mit tudhat? Pfffffff
Biztos vagyok benne.....
Nekem nagyon tetszik.
Köszi.Remèlem megtalálom!