Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég brutál dizájn!
Igen lent bal oldalon egy kerek fekete kupak alatt van,2,5.cm átmérőjű kupakot keress! Még az idomot sem kell le szedni! Legalább is a 600-nál így van!
Sziasztok.Kuplungról szeretnèk kèrdezni.Azon lehet állìtani ha a kuplung kart kb 2mm kiengedem ès már fog.köszönöm.
Holnap (ill. már ma estétől) motros tali lesz itt Tömörkényben.
Nem egy Sirok, de évről évre többen vannak, megnézem én is, innen csak 25km.
Nem,hétvégén zárva vagyunk! De ha mondod mikor jöttök akkor a kedvetekért kinyitok egy kávéért!
Már csak havi egyszer kell.

Holnap ott lesztek a sulinál?
Na a helyzet, hogy elkezdtem újra szétszedni a vasat, és minden egyes porcikáját átfogom nézni. Hálistennek nekem a csavaros szétszedhető AC-m van úgyhogy van esély rá hogy javítható a pumpa
Amúgy most épp a kipufogóval szenvedek :D leömlő és a dob annyira összegyógyult hogy nem tudom szétválasztani a kettőt :/ már melegítettem meg hűtöttem, olajat és csavarlazítót is kapott, kocogtattam meg feszegettem de nem adja meg magát
Sziasztok!
Gratula Andi eeeeeez igen jó lett!
Tudod mi jutott még eszembe, volt hogy meg volt törve a benzincső nyomó ága és emiatt ki ki maradt a cuccos a karbiból magasabb tempónál az ac nyomi érzékelője a szűkebb átmérő miatt hamarabb leállt és az viszont kevés volt a rendes tempóhoz alacsonynál jó volt minden.
DE. Sikerült áterőszakolni a videókártyán a videót Jó lett biza
Sajnos alig tudok videjót nézni, nagyon gyér az iskolai net :/ Tegnap is alig ment.

De biztos szuper a vidi

Hát szép napot mindenkinek, ahol nincs ilyen szar idő, mint itt
Figyeld csak meg jobban!Ezek a macskák vigyorognak a gáztól
Nagyon ügyi vagy Andika!Szuper lett
Akárcsak magamat látnám...
jön kínából az alkatrész

https://www.youtube.com/watch?...
Ez olyan lehet mint a borospince. lemèsz de a mustgáztól már nem jössz fel. Ugyanez csak csizmagázzal. Szegèny macsek
jó reggelt mindenkinek
Eltűntek a macskák 1et se találtam aztán hopp itt volt a mikulás
Reggelt naplopók
Ez a penteki Pécs még mindig jáccik?
Délig alvás aztán Pécs.