Igen lent bal oldalon egy kerek fekete kupak alatt van,2,5.cm átmérőjű kupakot keress! Még az idomot sem kell le szedni! Legalább is a 600-nál így van!
Na a helyzet, hogy elkezdtem újra szétszedni a vasat, és minden egyes porcikáját átfogom nézni. Hálistennek nekem a csavaros szétszedhető AC-m van úgyhogy van esély rá hogy javítható a pumpa
Amúgy most épp a kipufogóval szenvedek :D leömlő és a dob annyira összegyógyult hogy nem tudom szétválasztani a kettőt :/ már melegítettem meg hűtöttem, olajat és csavarlazítót is kapott, kocogtattam meg feszegettem de nem adja meg magát
Tudod mi jutott még eszembe, volt hogy meg volt törve a benzincső nyomó ága és emiatt ki ki maradt a cuccos a karbiból magasabb tempónál az ac nyomi érzékelője a szűkebb átmérő miatt hamarabb leállt és az viszont kevés volt a rendes tempóhoz alacsonynál jó volt minden.
Nem egy Sirok, de évről évre többen vannak, megnézem én is, innen csak 25km.
Holnap ott lesztek a sulinál?
Amúgy most épp a kipufogóval szenvedek :D leömlő és a dob annyira összegyógyult hogy nem tudom szétválasztani a kettőt :/ már melegítettem meg hűtöttem, olajat és csavarlazítót is kapott, kocogtattam meg feszegettem de nem adja meg magát
De biztos szuper a vidi
Hát szép napot mindenkinek, ahol nincs ilyen szar idő, mint itt
https://www.youtube.com/watch?...