Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a főbizti ment el.Egyszer én is jártam így.1000-nél nem tudom hol van,600-nál a bal ülésidom mögött keresd.
Na asszem valamit sikerült elkúrnom de nagyon. A gyújtáskapcsolónál a kábelek ki voltak dörzsölődve. Gondoltam leszigetelem őket, de ahogy hozzá értem a pozitívhoz az letestelt... szikrázott egyet. Azóta semmi sem működik. Se világítás se semmi. Biztosítékok jók. Mi a fasz szállhatott el?
Sejtettem, hogy talán van esélyed, hiszen leeresztett volna egy ilyen lyuktól hamar.
Mi azt hittük ezt te megtetted Más választás úgysenincs, kihúzta azt lesz ami lesz. Örülés van tehát
Üdvözlet mindenkinek!
rendben akkor szerintem ma legurulok!
Ha jól emlékszem Ábrus te vagy a Vasmacska75?Emlegetnek a játékban 24:40-nél.
http://youtu.be/P4P8M3r_O_4
Hali Pupu
Holnap kb 13-h körül ha megyek :az jó időpont?
Ma jöhetsz, vagy szerdán ,amikor akarsz
Baja= VÁROS
semmi gondja nincs semmi hibája semmi semmi
Üdvözletem!
Most jöttem a gumistól, és bármilyen hihetetlen annyit tett hogy fogóval kihúzta a gumiból a szöget és annyi!
A gumi nem ereszt, nem üt, nem púpos, semmi baja nincs...
ès esetleg a ma dèlután 5-6körül?
Hello! Engem érdekelne egykét dolog! Tudnál küldeni pár képet meg árakat a zadu85@freemail.hu cimre? Köszi!
Hali mindenkinek
Robesz --holnap uton vagyok reggel 8- este 10/h kb .
tiszteletem Feribá! Ha jó akkor holnap du lemennèk! Remèlem engedi az idő hogy motorral!
Sziasztok!
Yamaha FZR250-hez van néhány megmaradt alkatrészem amitől megválnék némi aprópénzért. Van egy blokk bontva, meg pár apróság ami még gyári csomagolásban van.
Kérésre küldök képeket.
Ha érdekel írj, vagy hívj.
Plachi88@gmail.com
+3670-392-3842
Plachi Zsolt
Vác
szevasz! Probáld meg levenni szerintem!
Tegnap este hét óta töltöm az akksit,most néztem,még mindig 0.7-et vesz fel,nem tudom le vegyem e ,vagy hagyjam még rajta
Sziasztok
jó reggelt
morning
Befejezni, me közétek csapok, azt megmutatom, milyen egy rajt
Azaz negyed mérföld Voltam tökölön is, ott lettem országos 2.