Feribátyám, meg lesz a píz a hét elején Aztán már csak valami robogót kell kérnem valami havertól, hogy lejussak a cuccért Egy előnye volt hogy kiesett a gép egy hétre....van vagy 10 liter benzinem, már attól féltem rámromlik
Nem azt mondtam, hogy te kételkedsz. Csak mondtam.
De ahogy említettem nem akarok bizonyítani senkinek, ezért nem vagánykodok akkor ha más is ott van, meg ezért nem videózok soha.
Én nem vagyok kételkedős. És gondolom pár évvel régebbóta motorozol, úgyhogy nem hiszem, hogy versenyre tudnék kelni itt akárkivel A jó pilóta tudja legelőször a saját, aztán pedig a gépének a képességeit. Én alá is írom, motoron nem vagyok egy bűvész...még Autóban jó voltam, de itt nem engedhetem meg magamnak ezt a tudatot, ha szeretnék öreg, fájós izületekkel is motorozni még
Á ne bánd, semmi extra nincs abban ha pályán mész gyorsan. Azért nem húzom a mocinak sem a nulláson. 160-on röhögsz, meg sem érződik. Na amikor Pécel-isaszeg között mentem a rekordot az OPC-vel, haver elmondta, hogy jobb hogy a kamerát nézte, és nem az órát
"Vagy Sanyi, vagy hazudik" Múltkor bérelt haver egy mocit, ztán átmentünk budai hegyekbe...a városon keresztül. Na azt kellett volna videózni. Te jó ég, mit műveltünk, Többet nem akarok úgy állatkodni. De engem meg lerázni nem lehet a városban De pszt, nehogy rendőr is lássa
Nekem a városozás nagy szívügyem, ott nehéz lenne kenterbe vágni
De amúgy mindig igyekszem normálisan vezetni, de néha néha élőjön az a kisördög, nincs mit tenni
Aki meg azt mondja hogy sportmotorral sose megy gyorsan, az vagy a Sanyi, vagy hazudik
Na azért városban nem szeretek gyorsabban menni. Igaz mondjuk, hogy szűk helyen jobban érződik a sebesség, szoktam én is kigyorsításokat csinálni. Én inkább a gyorsulást szeretem a benzin égetésben. Ahogy húz, ahogy felébred az erő, ahogy elkezd kimenni alólad De a nagy sebesség valahogy nem fog meg. Nulláson mentem már 2kilót, M7-en az OPC-vel 242-t, de semmi extra.
Én sem vagyok se magas, se nehéz, se nagy Versenyző koromban mindíg dicsekvésként mondtam el büszkén: "Tudod! Kis pilóta, nagy gyorsulás" Viszont szerintem a gyorsulás az ami lök hátra. Most vagy nem tapad eléggé az ülésem? Vagy tényleg marha nagyot húz a szemétje
De ahogy említettem nem akarok bizonyítani senkinek, ezért nem vagánykodok akkor ha más is ott van, meg ezért nem videózok soha.
Ez csak a kettőnk játéka.
A gépé és az enyém.
Kedden járok arra ,ha jó jelezzed
köszönöm szépen
Festésre pont jó lenne az idő
Na, de mást már nem mondok, mert ígyis az lesz, hogy pici kislány nagyot akar mondani...
Tiszta idegbeteg lettem mikor oda értem mert napozni lehetet volna!
Csak nem a 0-áson és nem OPC-vel!
33-as és AMG55,de sajna nem én vezettem
De amúgy mindig igyekszem normálisan vezetni, de néha néha élőjön az a kisördög, nincs mit tenni
Aki meg azt mondja hogy sportmotorral sose megy gyorsan, az vagy a Sanyi, vagy hazudik
Tetszik nekem adni egy kérésemre választ?
De mentségemre szolgáljon, csak akkor gurul el a gyógyszerem ha egyedül vagyok.