Amúgy meg Debrecenbe van egy műhely,FÉK centrum a neve,ahol már 25éve ezzel foglalkoznak és állítólag van nekik katalógus,amibe típusonként meg tudják nézni hogy gyárilag milyen anyaggal jöttek ki a járművek és olyat ragasztanak fel,vagy kérésre mást is http://www.fekcentrum.com/kapc...
Az biztos én ide viszem ha szükségem lesz rá
Nem tudom az enyém milyen AC, majd holnap lövök róla egy képet, nem tűnik már ez sem gyárinak. Felújító szett? Az enyémet szerintem nem lehet szétszedni, préseltnek tűnik a háza.
Az igazság az, hogy meg vagyok elégedve ezzel az áttétellel esetleg a lánckeréken módosítanék egy kicsit. De még így is hajlamos elemelni az elejét rajtnál.
Sajnos a bringa nincs most a közelemben így a lamellákat nem tudom megmérni de a gyári rugó csere után is 7-8000 ezer felett megcsúszik, így viszont nem tudok menni gyorsulási versenyre. Szóval mindenképpen vennem kell új lamellákat.
Köszi, igen, elég szép :).
Én már így vettem, R6 pálya fejidom, Aprilia RS hátsóidom, valamilyen Honda hátsólámpa, CBR 17es hátsókerék, CBR féknyereg, állítható magasságú és keménységű Sachs központi rugó. Csak sajna elütött egy csajszi 2éve a mester utcában, és a jobb oldalon eltört az oldalidom meg kicsit sérült a fejidom is, vettem újat helyette de még fényezni kell, aztán kuplung és kerékcsapágy gondjai is voltak, így 1.5évet állt. Idén álltam neki, hogy életet leheljek bele újra. Most már minden kész, csak az AC szivat...
http://www.fekcentrum.com/kapc...
Az biztos én ide viszem ha szükségem lesz rá
Köszi a segítséget.
Én már így vettem, R6 pálya fejidom, Aprilia RS hátsóidom, valamilyen Honda hátsólámpa, CBR 17es hátsókerék, CBR féknyereg, állítható magasságú és keménységű Sachs központi rugó. Csak sajna elütött egy csajszi 2éve a mester utcában, és a jobb oldalon eltört az oldalidom meg kicsit sérült a fejidom is, vettem újat helyette de még fényezni kell, aztán kuplung és kerékcsapágy gondjai is voltak, így 1.5évet állt. Idén álltam neki, hogy életet leheljek bele újra. Most már minden kész, csak az AC szivat...