Igen.
Tiba János a tulaj, aki nyolcvanvalamennyibe szakadèkba fordult a Medicor buszával. Sokan meghaltak. Nem volt a buszon fèk.
Börtönben is ült ès mikor kiengedtèk úgy döntött fèkekkel fog foglalkozni.neten találsz infót a Medicor buszbalesethez.
Halihó! sziasztok! kicsit eltüntem de már megvagyok. sokszor rátok néztem de általában este de általában akkor már itt csönd szokott lenni a szabadidőmet egy érdekes projektnek áldoztam azon gondolkodtam hogyan lehetne kihozni a maxot egy szegény babettából szerintem már közel járok a végéhez de még lehet csiszolgatni de most ígymarad mert megbízhatósági teszt van.és most már vagyok és várom hogy mikor van valami találka kialakulóban!
Tiba János a tulaj, aki nyolcvanvalamennyibe szakadèkba fordult a Medicor buszával. Sokan meghaltak. Nem volt a buszon fèk.
Börtönben is ült ès mikor kiengedtèk úgy döntött fèkekkel fog foglalkozni.neten találsz infót a Medicor buszbalesethez.
Simán lenyomlak bármikor, csúszós kuplunggal is.
A múltkori csak véletlen volt, egyszer mindenki hibázhat többet nem fogok!
Üzemképes ,hogy nincs rajta idom ?Az nem fontos
Jó munkát Feribá...
Szevasz Bobi,várom a vióóóóót!
Igen ,jó lenne már idén talizni,de valahogy nem jön össze a banda.
Möst is 4 napos hétvége lesz !
Az idomokra nem mondtál semmit ?
A fejidomra irj először az oldal ráér ,
Hétágra süt a nap /én meg az idomokat szinezem
:ilyen lesz az egész motor /sárga -szürke keverék /ami kicsit kiütés attól lesz érdekes