Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

402m
Na beszállok ha kell tag Jóccakákat, én is menek, me holnap újra indul az agymosoda
Na joccakát
Naná ez FZR team elhappolt egy csomó kupát sajnos 1ik társunknak nem jött össze de én kijavítottam a csorbát
Gyorsuláson?
A Ganxtáék egyik kazettájára volt ez felírva: "Nem köszönünk senkinek semmit, kapjátok be!" Ez a kép is ilyesmi
Egyébként van ötletem NOS adagolás megoldására, ha érdekel
De ha lemegyek, odaállok pár száz méterre szerintem Csak a nosztalgia kedvéért
Motorét nem csinálják. Autónál az még itt is oké.
Ó, én ha nyomom, akkor nagyon Vagy egy évig gyakoroltam az OPC-vel a rajtot, mielőtt kimentem a Ringre. Az a baj, tudod, hogy ha odaállok a rajthoz, akkor nem tudom megállni majd hogy ne hozzam ki a maxot a gépből(már amennyire ismerem, meg tudom használni még ugye). És nem hiszem, hogy szerencsétlennek az kell. Új a lánc, nem akarom megnyúzni. Szivárog itt-ott az olaj. Egyszóval lesz még dolgom vele, míg összeáll szegény.
Addig van még idő szögelgetni egy kicsit és nem kell nagyon komolyan venni, csinálni. Viszont jó buli.
Főzök egy jó kávét, megmutatjuka gépparkot faterral Van pár dög a garázsban
Rendben, köszönöm Feribá
Szeretek hát Még mindig meg lehet találni a 32-es táblákat amiken szerepeltem. Viszont ezzel a géppel nem hiszem, hogy fogok, miután nincs valami nagyon egyben. Ezt nem szeretném szétbarmolni. Ha lenne egy másik, vagy az lenne játszós motor, vagy ez. De így :/ Beszarik, be is fonom a hajam. Ezt nem nyúzhatom. Viszont ha lesz píz elmegyek
Kedden visszafele beugrok Pupuhoz ,ha időben belefér akkor hozzád is benézek
Júni 7 Tököl. Gyere, ha tényleg szeretsz gyorsulni.
A hangja a lényeg, a hang a lényeg Én városban mindig a fékkaron tarom a mutató(És/vagy a középső) ujjam. Rátámasztom szépen, és így fonyamatosan egyenletes sebességgel megyek. Arról nem is beszélve ugye, hogy a sok transzporteres között így gyorsabban lehet fékezni. Valahogy folyamatos kontrrolom van így a sebesség felett. Jó persze, ha az agy rosszalkoödik, akkor én sem tudok 60 alatt menni
Az egyik ismerösömtöl tudom,hogy 200 felett nincs semmi!(gsx-r 1100)
De nem hittem el neki mig a minap le nem teszteltem!
De nem vágyom ezzel a sebességgel tartósan közlekedni!DE ÁLLAT VOLT!
Városban nekem komoly meló 60 körül maradni.Nem is sokat próbálkozom
A tesóm DR-Z je sem képes ilyesmire!
Nekem az is jó, köszönöm szépen! De akkor lökjön egy számlás számot mailben
Vagy Pupunál lerakom ,neked az 20km
Óóóódejóóóó Tul képen igen, közel, mert a nullás mellett vagyok én is. Közvetlen lehajtónk van Pécelre

Már megcsináltam a tömítést is :)
ok a kedd
Autónál èn megcsináltatta. Nem volt gond vele azóta sem. De azèrt a hátsó tengelyre tetette, azèrt ha durran jobb ott.