Ó, én ha nyomom, akkor nagyon Vagy egy évig gyakoroltam az OPC-vel a rajtot, mielőtt kimentem a Ringre. Az a baj, tudod, hogy ha odaállok a rajthoz, akkor nem tudom megállni majd hogy ne hozzam ki a maxot a gépből(már amennyire ismerem, meg tudom használni még ugye). És nem hiszem, hogy szerencsétlennek az kell. Új a lánc, nem akarom megnyúzni. Szivárog itt-ott az olaj. Egyszóval lesz még dolgom vele, míg összeáll szegény.
Szeretek hát Még mindig meg lehet találni a 32-es táblákat amiken szerepeltem. Viszont ezzel a géppel nem hiszem, hogy fogok, miután nincs valami nagyon egyben. Ezt nem szeretném szétbarmolni. Ha lenne egy másik, vagy az lenne játszós motor, vagy ez. De így :/ Beszarik, be is fonom a hajam. Ezt nem nyúzhatom. Viszont ha lesz píz elmegyek
A hangja a lényeg, a hang a lényeg Én városban mindig a fékkaron tarom a mutató(És/vagy a középső) ujjam. Rátámasztom szépen, és így fonyamatosan egyenletes sebességgel megyek. Arról nem is beszélve ugye, hogy a sok transzporteres között így gyorsabban lehet fékezni. Valahogy folyamatos kontrrolom van így a sebesség felett. Jó persze, ha az agy rosszalkoödik, akkor én sem tudok 60 alatt menni
Az egyik ismerösömtöl tudom,hogy 200 felett nincs semmi!(gsx-r 1100)
De nem hittem el neki mig a minap le nem teszteltem!
De nem vágyom ezzel a sebességgel tartósan közlekedni!DE ÁLLAT VOLT!
Városban nekem komoly meló 60 körül maradni.Nem is sokat próbálkozom
A tesóm DR-Z je sem képes ilyesmire!
De nem hittem el neki mig a minap le nem teszteltem!
De nem vágyom ezzel a sebességgel tartósan közlekedni!DE ÁLLAT VOLT!
Városban nekem komoly meló 60 körül maradni.Nem is sokat próbálkozom
A tesóm DR-Z je sem képes ilyesmire!
Már megcsináltam a tömítést is :)