Szép napot,
Pár óra vacakolás után már szépen jár a gépezet, óó jee
Megcsináltam az AC-ját!
Szétszedtem a hátulját gondoltam megnézem a kábeleit, érintkezőit, nem volt bajuk. Próbálgattam direktben 12v-t adva neki, furcsán zölden szikrázott a kis rugós megszakítója, aztán megállt és nem moccant, csak szépen melegedett. Reszelgettem, néha kicsit jobban ment, de terhelésre mindig megállt. Aztán agyaltam és rájöttem a megoldásra, a megszakító érintkezői (égtek) el, ráforrasztottam kb. 2mm-t és láss csodát megy! Úgy nézem ez már nem a gyári AC hanem egy Honda CBR-é (utángyártott kínai), de gondoltam megosztom veletek hátha hasznos az info..
Pár óra vacakolás után már szépen jár a gépezet, óó jee
Megcsináltam az AC-ját!
Szétszedtem a hátulját gondoltam megnézem a kábeleit, érintkezőit, nem volt bajuk. Próbálgattam direktben 12v-t adva neki, furcsán zölden szikrázott a kis rugós megszakítója, aztán megállt és nem moccant, csak szépen melegedett. Reszelgettem, néha kicsit jobban ment, de terhelésre mindig megállt. Aztán agyaltam és rájöttem a megoldásra, a megszakító érintkezői (égtek) el, ráforrasztottam kb. 2mm-t és láss csodát megy!
+ elaludtam 2 napja a nyakam, már minden vacakkal kentem, nem akar múlni.Alig tudom fordítani a fejem