Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem kell mert pici vagyok és pont beférek a plexi mögé úgy hogy a menetszélből semmit nem érzek
hétvégén wtcc lesz Norbival lesz pezsgés rendesen
Őrült
Nem tudja valaki, mikor lesz pontosan a TT, és melyik adón nyomják?
ja 380kg tapad az útra
Mondjuk azt is elhiszem, hogy tele van már a csizma. Na majd elkullogok arrafelé had lássam azt a pezsgést Hogy miért nem voltam ott soha?
mindenki arra panaszkodik dobál a 0ás én miért nem érzem?
Nekem néha sül is a pofám, simán gurulok 70-el a városban Aztán jut eszembe, hogy van ebben negyedik is, nem kell 6-ban menni Nulláson meg lehet(habár dobál a szemét rendesen).
Majd megnézed egyszer személyesen, egész karos
hidd el 6 éve tavasztól késő őszig minden reggeltől késő estig hallod őket kicsit uncsi már
Jaj, me majd minnyá kitaláljátok, hogy itt mindig mindenki 80 alatt közlekedik
De Te már felnőtt korodban kerültél oda. képzeld el azokat a tiniket, akiknek Skyline-al van tele tapétázva a szobája Emléxem, milyen pezsgés töltött el anno, amikor valami buliból haza kullogva hajnali 4-kor azt hallottam, hogy valahol a városban még mindíg pörögnek a BMW-vel az aszfalton Ott szerintem ez sokszorta töményebb.
neked mi?
ball alkar belsőn lessz egy fej 2patkánnyal az egyik nyaknál a másik a feje tetejèn! portfolióhoz kell a srácnak! a règi tetoválom is elvileg 1hónapra ment ki annó,ennek 2ève! sajnos egyenlőre ez az utolsó!
Én sosem féltem a gyorshajtástól..
Gyorsan is lehet biztonságosan vezetni, csak tudni kell, hogy hol.

Nem a ringen teszteltem.
Mit vársz, gumigyártó - forgalmazó mit fog mondani:
a) - Persze, ragasztjuk, jó lesz az
b) - Vegyél újat, első a biztonság...
itt élek(6) lünk (2) éve és Én 1x voltam a ringen motorversenyen
almónium ambrozium amnézium ja igen amnézia. üveg tiger 3

Nekem is folyamatban van, csak a tetoválóm németbe dolgozik még a jövő héten így most várni kell egy kicsit

Most mi kerül fel rád?
Mennyit gondolkodtam autó betyár koromban, hogy milyen fain lehetett ott felnőni Micsoda gépeket, éjszakai versenyeket, meg zsibongást láthatnak ott a zöld vérűek
Reméljük.... Bár van ilyen emlék képem, félig nyitott autó tetőre ráborított kromofágos történetről! Nem igazán tudták lefényezni...
A németeknél néhol nem az