Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, nincs esetleg valakinek elfekvőben egy AC-ja FZR600-hoz Budapest környékén? Vagy melyik motoroknak az AC-ja jó még hozzá, ami szintén membrános?
Az enyém úgy néz ki teljesen megfeküdt, gyújtásra egyet kattan, köp egy kis benzint de utána nem csinál semmit.. :(
Pedig már kész a kuplungozás, vízpumpacsere stb, de így nem lesz motorozás...
pedig egyformák Van ithon 3 LH , és ujabb 3 Gm es kuplung is . Annyi hogy gondolom azzal tisztában vagy hogy a középső keskenyebb ami alá a csillapito karika kerül . Meg sorszámozva van . De méretileg egyforma .
Még annyit hogy a csodás minőségű és ezer ponton ellenőrzött gyártású EBC és Ferrodo márkájú betétek vasáról is nekem kellett lereszelni a sorját hogy be lehessen rakni a nyergekbe. (fzr)
Mentem éjszakára.
Cső. Nem tudod véletlen, hogy mi a különbség a 89-92ig és a 93-95ig 1000-es kuplungtárcsák között? Szinte az összes eladó (e-buy) így hirdeti és sokszor még az árában is van különbség. Úgyhogy valószínű nem egyforma. Vennem kellene csak az a helyzet, hogy az enyém forgalmi szerint 93-as (nem csak a forgalomba helyezés) viszont a múltkor azt mondták egy szervizben, hogy a motorszám szerint 92es. Mellé nyúlhatok-e ezzel vagy azzal?
. Amúgy a yzf 750 -é is ugyan olyan de nem csak a lamella hanem minden .
Segítséget szeretnék kérni, nincs esetleg valakinek elfekvőben egy AC-ja FZR600-hoz Budapest környékén? Vagy melyik motoroknak az AC-ja jó még hozzá, ami szintén membrános?
Az enyém úgy néz ki teljesen megfeküdt, gyújtásra egyet kattan, köp egy kis benzint de utána nem csinál semmit.. :(
Pedig már kész a kuplungozás, vízpumpacsere stb, de így nem lesz motorozás...
Persze ez csak terelés!
Tudnom kéne csak most nincs kedvem!Elég "cr6"-ot nézegettem ma!Már unásig!
Mentem éjszakára.