Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megnézem de az egyik még ha jól emlékszem blokkban van benne a másik az ki van szedve .
Nem mértem, de szerintem kopottabb mint egy új. Mondjuk nem tudom, hogy mennyinek kellene lennie.
ja értem
Azok újak.
Mérted a vastagságot ? Mert én is majdnem rendeltem azt miután megmértem akkor derült ki hogy csak rugók gyengültek el .
Csúszik.
Tyűű de szép a masinád
Aha értem. Hát akkor lehet Feribá ha megjelenik akad ötlete tele van alkatrésszel.
Próbáltam direktben is, sajna ugyan azt csinálja csak, egyet kattan és the end.. :S
Nézd meg direkt 12v adásával hogy tol-e naftát. Lehet csak a vezérlő makkant be.
Nem tudom De a tiéddel mi a baj ?
igen jók de tartalékolom Max rugó kell új hozzájuk
. Amúgy a yzf 750 -é is ugyan olyan de nem csak a lamella hanem minden .
Persze szedtem már szét, csak még sohasem hasonlítottam össze másikkal. Akkor nem értem miért különböztetik meg a japánok is és adják más áron?
Jó állapotúak? Nem adod el?
Ugy látom az idén kicsit mindenki többet szerel mint az elmúlt években
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, nincs esetleg valakinek elfekvőben egy AC-ja FZR600-hoz Budapest környékén? Vagy melyik motoroknak az AC-ja jó még hozzá, ami szintén membrános?
Az enyém úgy néz ki teljesen megfeküdt, gyújtásra egyet kattan, köp egy kis benzint de utána nem csinál semmit.. :(
Pedig már kész a kuplungozás, vízpumpacsere stb, de így nem lesz motorozás...
Én, mivel nem szakmám, nem is tudtam soha De szeretek tanulni Majd ecce elmondod
Én sem vagyok teljesen képben 4:00-kor keltem!
Persze ez csak terelés!
Tudnom kéne csak most nincs kedvem!Elég "cr6"-ot nézegettem ma!Már unásig!
pedig egyformák Van ithon 3 LH , és ujabb 3 Gm es kuplung is . Annyi hogy gondolom azzal tisztában vagy hogy a középső keskenyebb ami alá a csillapito karika kerül . Meg sorszámozva van . De méretileg egyforma .
Az igen :/ Na de ez van manapság igaz? :( LAza melót!
Még annyit hogy a csodás minőségű és ezer ponton ellenőrzött gyártású EBC és Ferrodo márkájú betétek vasáról is nekem kellett lereszelni a sorját hogy be lehessen rakni a nyergekbe. (fzr)
Mentem éjszakára.
Hétfőn lesz időpont,és nem esik az eső,elgurulok műszaki vizsgára.
Még szerencse, hogy mindenki ugy csinálja, ahogy akarja
Natessék! Tudtam, hogy a taxisofőr volt a gyilkos!
Cső. Nem tudod véletlen, hogy mi a különbség a 89-92ig és a 93-95ig 1000-es kuplungtárcsák között? Szinte az összes eladó (e-buy) így hirdeti és sokszor még az árában is van különbség. Úgyhogy valószínű nem egyforma. Vennem kellene csak az a helyzet, hogy az enyém forgalmi szerint 93-as (nem csak a forgalomba helyezés) viszont a múltkor azt mondták egy szervizben, hogy a motorszám szerint 92es. Mellé nyúlhatok-e ezzel vagy azzal?