Na jóccakát, valami betette a gyoomromnak mára Feri bátyám, holnap keresem majdan telefonon gondolom, ha úton lesz egész nap. És megbeszéljük a Hol-mikort. 4-ig dolgozom elvileg, de lehet asztalt borítok, és lelépek hamarabb Jóccakákat
Azt nem tudom, én a FZR-hez nem vettem semmit (csak szűrőket, utángyártott olaszt, ócón)
Remélem, ehez se kell... bár holnap veszek xenont meg egy ilyet valszeg. Apropó, szted jó lesz? Én nem szeretnék egy olyan bazi nagy gömböt húzni a hátam mögött
Meg az árképzés a műanyag bizbazok qrva drágák, kis idomdarab 8-10e, oldalsó 30-50/oldal, a motoralkatrész viszont ócó, pl. komplett váltó (új) 46e... találtam tuti jó Őlinsz első telót is bele, 245e
Több kell ahhoz, nekem sokkal több van, hogy kényelmesen le lehessen tenni a moci mellé. Fontos a cső átmérője, mert ha nagy vákumot tud szívni, akkor vagy kiszívja, vagy nagyon ugrál. Valami beépíthető szűkítés kell majd.
Aha, véletlen találtam meg egy fedél alatt
A szerszám is elég jó, (szinte)minden alkalmazott csavarhoz van kulcs, vagy 5 imbusz, gyertya, még kerékkulcsot is adtak. Pótégő viszont nincs (vagy csak nem találtam még meg ) sőt EÜ csomag sincs, meg nem is nagyon férne be az ülés alá... ezen még dolgozom...
Na ez is szupi
Remélem, ehez se kell... bár holnap veszek xenont meg egy ilyet valszeg. Apropó, szted jó lesz? Én nem szeretnék egy olyan bazi nagy gömböt húzni a hátam mögött
A szerszám is elég jó, (szinte)minden alkalmazott csavarhoz van kulcs, vagy 5 imbusz, gyertya, még kerékkulcsot is adtak. Pótégő viszont nincs (vagy csak nem találtam még meg