Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdés, hogy hány db citromos kétliteres horvát sör fér bele...
Jó ez. Mindenféleképpen olyat vegyél ami tetszik. Mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya, talán ez jobb lesz neked ahogy te fogod használni.
Na jóccakát, valami betette a gyoomromnak mára Feri bátyám, holnap keresem majdan telefonon gondolom, ha úton lesz egész nap. És megbeszéljük a Hol-mikort. 4-ig dolgozom elvileg, de lehet asztalt borítok, és lelépek hamarabb Jóccakákat
tuttaaaaam De rendes volt végülis nem? Segített kiparkolni
ettöl tartok èn is! Viszont rengeteget kajál!
Azt nem tudom, én a FZR-hez nem vettem semmit (csak szűrőket, utángyártott olaszt, ócón)
Remélem, ehez se kell... bár holnap veszek xenont meg egy ilyet valszeg. Apropó, szted jó lesz? Én nem szeretnék egy olyan bazi nagy gömböt húzni a hátam mögött
Ja így értem Vagy legfeljebb 2X messzebb teszed le
de nálam csak 2 henger van - azért veszek majd 4m-t
A Japán alkatrész se olcsóbb...
Meg az árképzés a műanyag bizbazok qrva drágák, kis idomdarab 8-10e, oldalsó 30-50/oldal, a motoralkatrész viszont ócó, pl. komplett váltó (új) 46e... találtam tuti jó Őlinsz első telót is bele, 245e
Akkor az nem gyertya hiba / karbi lesz a felelős ::
Több kell ahhoz, nekem sokkal több van, hogy kényelmesen le lehessen tenni a moci mellé. Fontos a cső átmérője, mert ha nagy vákumot tud szívni, akkor vagy kiszívja, vagy nagyon ugrál. Valami beépíthető szűkítés kell majd.
valamièrt mèg mindig nem akkar rendessen menni!140- nèl elfogy az ereje!
Mekkora Hogy megilyedt, a csaj, hogy most mit gondol a pasija majd
Aha! Kösz Uram majd akkor próbálkozok valami ilyesmit! :D
Hát igen. Ezek az apróságok azok amik megkülönböztetik a BMW-t más járművektől.
Nekem jöhetne, ez is, azért valahogy feldolgoznám a sértést
Durva, hogy hivatalosan is lehet csalni Hát de nem? Hát de
Aha, véletlen találtam meg egy fedél alatt
A szerszám is elég jó, (szinte)minden alkalmazott csavarhoz van kulcs, vagy 5 imbusz, gyertya, még kerékkulcsot is adtak. Pótégő viszont nincs (vagy csak nem találtam még meg ) sőt EÜ csomag sincs, meg nem is nagyon férne be az ülés alá... ezen még dolgozom...
Örülök neki ,és a motor ,hogy ment?
Ez gyári cucc, jár hozzá? Gondolom ja...
Még a gumi javítására visszakanyarodva: a BMW így tolja
Szèp estèt mindenkinek! Feribá köszönöm mègegyszer a segitsèget már nem is csöpög!
Igen én raktam most a 600-ra és ennyit jelentett.De azt nem tudom hogy te meddig tudod emelni hogy a rugó ne érjen neki a hátsó villa összekötőnek.