Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinálok is, 3m csű kell hozzá... csak az órás annyiból jobb lett volna, nehogy kiszippancsa mert olyankor esetleg leugrik a hengerfej azt nem nagyon szeretném
Egyébként a szinkronizálása hipergagyi, bowden hosszal kell jáccani nem csoda, hogy gyakran kell - lehet, veszek 2 órát, 6 rugóból megvan, és szinkronizálhatok naphosszat
Hali gali
pupu jó a 13/h körüli idő?
Hali! Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretném egy 90-es exup seggét meg emelni akkor mennyivel kell rövidebb kutya csontot bele pattintani!? Tudom volt már téma ez a közel múltban és akkor valami olyasmi volt a megoldás hogy 1 cm- rövidebb 4 cm-t emel! Ez így helyt álló? Kösz előre is!
580 Ft. Tokkal vonóval
Kis ügyességgel tudsz csinálni... Mondjuk infúziós csőből?
Egyenesen stabilabb kanyarba nehezebb dönteni.
Európai jelzés benne van?
Most tényleg mennyi volt
Tudom tudom billegni fog
kell 1 ilyen
Z6 maradt hétfőn már itt lesz,remélem befér a 190-es,a másik felnin az volt így kicsit nyugodt vagyok
Ciccca!
Szép csak kár hogy nem Yamaha!
Egy tök véletlen kép, csak neked
meggyütt messziről az indexpár. 580 Ft volt.
sziasztok
Elfogadnám nagy duzzogva!
De csak ezüstben és punktum!
Hát persze, kb 15eur/ hó, de csak azok tudják használni akiknek prémium
wot fiókja van, ez gondolom valamiféle egyesség a wargaming-el, de ettől függetlenül bannolják akit elkapnak hogy bizonyíthatóan használta. Volt is nem rég egy érdekes eset, valakinél live steam-en fennmaradt a free camera mod ami tiltott, egyszer csak elment az adás aztán mire visszajött tök üres volt a garázsa, mert resetelték az accot. De ezzel is csak egy jó játékos lesz még jobb, az átlag nem tudná kihasználni a lehetőségeit. Egyébként ezeket tudja a warpack cheat:
Dácíííp Haver bérli
én még a Conti Road Attack 2-t néztem.arról is jókat írtak!
bt14 et neeeeeee
2 éve szinte felhőszakadásban mentünk az Őrségbe kb15-20km-t. két személy teli cuccokkal stb de egyszer nem éreztem hogy csúszott volna pedig nem 30-al mentem mert kicsit ideges voltam!