Csinálok is, 3m csű kell hozzá... csak az órás annyiból jobb lett volna, nehogy kiszippancsa mert olyankor esetleg leugrik a hengerfej azt nem nagyon szeretném
Egyébként a szinkronizálása hipergagyi, bowden hosszal kell jáccani nem csoda, hogy gyakran kell - lehet, veszek 2 órát, 6 rugóból megvan, és szinkronizálhatok naphosszat
Hali! Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretném egy 90-es exup seggét meg emelni akkor mennyivel kell rövidebb kutya csontot bele pattintani!? Tudom volt már téma ez a közel múltban és akkor valami olyasmi volt a megoldás hogy 1 cm- rövidebb 4 cm-t emel! Ez így helyt álló? Kösz előre is!
Hát persze, kb 15eur/ hó, de csak azok tudják használni akiknek prémium
wot fiókja van, ez gondolom valamiféle egyesség a wargaming-el, de ettől függetlenül bannolják akit elkapnak hogy bizonyíthatóan használta. Volt is nem rég egy érdekes eset, valakinél live steam-en fennmaradt a free camera mod ami tiltott, egyszer csak elment az adás aztán mire visszajött tök üres volt a garázsa, mert resetelték az accot. De ezzel is csak egy jó játékos lesz még jobb, az átlag nem tudná kihasználni a lehetőségeit. Egyébként ezeket tudja a warpack cheat:
2 éve szinte felhőszakadásban mentünk az Őrségbe kb15-20km-t. két személy teli cuccokkal stb de egyszer nem éreztem hogy csúszott volna pedig nem 30-al mentem mert kicsit ideges voltam!
Egyébként a szinkronizálása hipergagyi, bowden hosszal kell jáccani