Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek én is majd integetek.
Na, indulok Pestre, ott keressetek
jó reggelt
Reggelt!
Helló mi lenne az ára?
Szép napot mindenkinek
Ábrus, megyek ma a Pupuhoz --elhozzam ?
Még annyi hogyha az olajfogyasztás nem jelentős és jó állapotban van a motor(blokk) akkor mehet bele bátran a 10w40-es nyára is.
Igazából a Silkolene 10w30-ast ajánl de azt én már vékonynak gondolom egy ennyi idős (azaz használt) gépbe.
Ha főleg nyáron használod illetve szoktad keményen hajtani is akkor 20w50-es bármelyiket ami kimondottan motorkerékpárba való. (ízlés kérdése)
Ha használod kora tavasszal és késő ősszel is (azaz hűvösebb időben is) akkor a 10w40-es célszerűbb bele. (persze nyáron melegben sem lesz semmi baja tőle a gépnek)
Én általában ezt vettem az FZR 1000-be de ezt tenném a GTR-be is.
Árban és minőségben is elég jó termék.
De a Japánoknál csak dísznek van.
A FUSE biztosítékot jelent. MAINFUSE:főbiztosíték. A SPARE pedig annyit tesz hogy tartalék.
Ja, én voltam.
Most hogy mondjátok, így már elég gáz hogy megkérdeztem
Nem láttam a fától az erdőt... vagyis láttam, de nem vizsgáltam meg, elkönyveltem magamban hogy az csak egy relé.
Délután nem törődtem vele hogy mi is a baj. Elmentem dolgozni és bent beszélgettem kolegámmal és ő azt mondta hogy az ő motorján (Honda CBR 1000 F) ugyan így járt és akkor a feszültség szabályzója szállt el. Megnéztem gyorsan hogy mennyi egy fesz.szab. és amikor megláttam az árát, bepánikoltam.
Köszi a válaszokat, legalább nyugodtan alszok.
Minden motorhoz adnak szerszámkészletet...
Nekem van de az 4es és Mogyoródon van.
Ja. Sugallja hogy szerszám nélkül nem jutsz messzire.
Mellette a másik az. (egy biztosíték és egy tartalék van benne)
Olajháború kezdődik
Nevegyé 110et lehet vele menni fasza mikor üresen lobog mögötted mint egy madár meg összebassza az idomot
sziasztok lenne nekem 1 kerdesem...... milyen olajat ajalottok nekem 1 yamaha yzf750r be? elore is koszonom a valaszt
nekünk is így van de 25A nincs a motoron 10 20 30A
30A kell bele
Kell venned valami jó ruhát is...
Ez nem gyári cucc...Talán inkább azt a másikat nézd meg ott mellette...
Ha őrá gondoltatok mint főbiztosíték, akkor megvan és néztem is amikor elszállt minden, egy 25 amperos bizti van benne de semmi baja nincs annak se. :/ Ezért pánikolok