Még annyi hogyha az olajfogyasztás nem jelentős és jó állapotban van a motor(blokk) akkor mehet bele bátran a 10w40-es nyára is.
Igazából a Silkolene 10w30-ast ajánl de azt én már vékonynak gondolom egy ennyi idős (azaz használt) gépbe.
Ha főleg nyáron használod illetve szoktad keményen hajtani is akkor 20w50-es bármelyiket ami kimondottan motorkerékpárba való. (ízlés kérdése)
Ha használod kora tavasszal és késő ősszel is (azaz hűvösebb időben is) akkor a 10w40-es célszerűbb bele. (persze nyáron melegben sem lesz semmi baja tőle a gépnek)
Én általában ezt vettem az FZR 1000-be de ezt tenném a GTR-be is.
Árban és minőségben is elég jó termék.
Most hogy mondjátok, így már elég gáz hogy megkérdeztem
Nem láttam a fától az erdőt... vagyis láttam, de nem vizsgáltam meg, elkönyveltem magamban hogy az csak egy relé.
Délután nem törődtem vele hogy mi is a baj. Elmentem dolgozni és bent beszélgettem kolegámmal és ő azt mondta hogy az ő motorján (Honda CBR 1000 F) ugyan így járt és akkor a feszültség szabályzója szállt el. Megnéztem gyorsan hogy mennyi egy fesz.szab. és amikor megláttam az árát, bepánikoltam.
Köszi a válaszokat, legalább nyugodtan alszok.
Ha őrá gondoltatok mint főbiztosíték, akkor megvan és néztem is amikor elszállt minden, egy 25 amperos bizti van benne de semmi baja nincs annak se. :/ Ezért pánikolok
Ábrus, megyek ma a Pupuhoz --elhozzam ?
Igazából a Silkolene 10w30-ast ajánl de azt én már vékonynak gondolom egy ennyi idős (azaz használt) gépbe.
Ha használod kora tavasszal és késő ősszel is (azaz hűvösebb időben is) akkor a 10w40-es célszerűbb bele. (persze nyáron melegben sem lesz semmi baja tőle a gépnek)
Én általában ezt vettem az FZR 1000-be de ezt tenném a GTR-be is.
Árban és minőségben is elég jó termék.
Nem láttam a fától az erdőt... vagyis láttam, de nem vizsgáltam meg, elkönyveltem magamban hogy az csak egy relé.
Délután nem törődtem vele hogy mi is a baj. Elmentem dolgozni és bent beszélgettem kolegámmal és ő azt mondta hogy az ő motorján (Honda CBR 1000 F) ugyan így járt és akkor a feszültség szabályzója szállt el. Megnéztem gyorsan hogy mennyi egy fesz.szab. és amikor megláttam az árát, bepánikoltam.
Köszi a válaszokat, legalább nyugodtan alszok.