Üdv mindenkinek. FZR 1000 Exup-hoz milyen motorolajat ajánlatok? Az előző motoromhoz 20w50es ásványit használtam. Használhatom ehhez is? Köszi a segítséget előre is
ja... mivel a kuplung tartályombana minimum szint alá csökkent az olajszint és így már néha levegőt szívott be... ha rátöltök akkor elég 1 vagy 2 cl olaj is, ezért kérdezem hogy mi van akkor ha összekeveredik a 2 olaj
tudom... de kb lehet vagy 1-2 centiliter vagy annyi se... holnap muszály vagyok elmenni a motorral a szomszéd településre viszont már levegőt is szíva tartályból és így poénos egy elindulás vagy megállás és.néha a váltás is. és mivel hosszúhétvége van semmi nincs nyitva
Nem tudom milyen fékolaj van a mociba, de lecsőkkent az olajszintem. Van itthon fékolaj de nincs annyi hogy ecseréljem az egészet. Ha rápótlok, tehát összekeveredik a két olaj abból lehet baj?
Nálunk is ill. a köcsög szomszéd Múlt vasárnap a munkagép egész nap szedte a tükröt, ma reggel vésőgépre ébredtem, (volt még bent egy db beton) aztán hozzáfogtak betonozni - 2 ember, egy 2m magas sóderhalom egy teszkós keverővel sztem karácsonyra meg is lesznek vele...
Na szóval abbahagyták a betonyt 5 körül, de a szomszéd még utána lenyírta a füvet (a héten másodszor ) ez 1 álat
Sziasztok! 1990 Yamaha FZR1000 exup-ra szeretnék 1998 Yamaha R1 faridomot faragni! Ha Valaki csinált már ilyet vagy hasonlót írja le legyen szíves a tapasztalatait! Előre is kösz Mindenkinek!
Na szóval abbahagyták a betonyt 5 körül, de a szomszéd még utána lenyírta a füvet (a héten másodszor