Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg Citadella? Elvileg fel 4-kor lesz Kepviselhetnenk magunkat
Meg dunaharaazti a végcél, Az meg lozel van Feribához is
Ebben az esetben talán. De sztem ne szórakozz vele. minek? Ne legyél lusta
Mind kettő MOTUL!És mind kettő ásványi!
Ezért nem gondoltam,hogy gond lenne.
Mondom GURIGÁLÁÁÁÁÁS!

Senki?

Amíg jó idő vagyon, aztán sutty
Le kell akkor cserélni az egészet, szűrővel együtt. Sztem pont nem szabad összeereszteni, mert a 20/50-es tuti hogy ásványi bázisú, a Motul meg még tutibb, hog yszintetikus. Ha ezt a kettőt összeereszted, legelőször felhabzik, aztán meg a Te agyad forrhat, mert kenés az bizony nem lesz.
ugy értem MOTUL 10w50-eshez a 20w50-est önteném 3:1 arányban.
De ez csak egy ötlet ha nem megvalósitható akkor sem gond mert 4l oilt vettem,ha netán nagyon kajálja.
sziasztok.lenne egy kis gondom amivel nem vagyok tisztában.Yamaha Fzr500-om van,és olyant csinál a motor hogy ha egy helyben van járatva akkor szépen jár.De ha elakarok vele indulni normál ütemben akkor csak lefullad a motor,és ezt töbször is csinálja.De ha pörgetve van akkor megy rendesen.Karbiszinkron nem rég volt.És e közben a feszabályzó anyira forró hogy megfogni se lehet.Összefüghet a két dolog egymással?Mitől lehet enyire forró a fesszabályzó?Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Hejj! Lesz valakinek kedve gurigálni?
Akkor pálinkát.
Csak azt ne!

Olajat nem kutyulunk. Ki tudja mi van benne, és ha nem olyan bázisút raksz hozzá, vajat köpül belőle a forgattyús ház.
Nem tom mi volt benne elötte az elözö gazdi nem tartotta rendben mert nekem ezzel kiválóan veszi a sebeséget!
Mielött bele tettem volna egy korty MOTULT dobálta a 2-est de nagyon.Most meg teljesen kezes!De lehet,hogy vékony lesz majd nyár közepén.Azt lehet,hogy kipótoljam sürrübb oil-al?
jó is lenne de az após nem tart sört a hütöben!
Nincs itt háború, illetve felesleges. A tapasztaltak 20/50-et mondanak, a manual is. Nekem sikerült 10/40-et venni hozzá és valóban vékony bele. Ha 10 percnél tovább használom, úgy fe slhigul hogy lötyög benne, és a sebességet sem úgy veszi.
A konyha az jó hely mert közel van a hűtő a hűtőben meg a sör.
És én meg abban az időben voltam egész nap kint.

Szép napot mindenkinek!
Debrecen veröfényes nasütés!A moci meg 25km-re parkolópályán.De az asszony boldog mert segitek neki a konyhában(legalábbis ezt hiszi )
Én lemaradtam ezekröl a megbeszélésekröl!
10w50-est vettem és kiváncsi leszek mennyire eszegeti!
Azért erre eset a választás mert tesóm is ezt használja a DR-Z-be.Neki nagyon bejött!És a MOTUL kampány nyert nálunk!
Jó reggelit,itt viszonylag enyhe idő van,csak szemerkélt tegnap.
Tankosokhoz volna egy kérdésem:hány szinttel feljebb küldhet csatába a szerver,van erre valami szabályuk?
Milyen drágák a túraendurók ,pedig vennék egyet bohóckodni.... Az is nagy élmény lehet.
Nem lesz itt háború, kb. 200x volt kitárgyalva, hogy 20w50 ásványi kell bele.
Innentől kezdve mindenki olyat típust tőt bele, aminek a marketingjét épp elhitte
Tegnap olyan szinten szakadt le az ég miklóson,hogy az valami brutális! Hála az égnek be is ázott a nappali....
Andi,anyudéknál oké volt minden? Még a rádió is erről csacsorászott! Kegyetlen volt....
sziasztok! Èn is Repsol 20w50-et használok az 500-ba!
Hali!
Nekem Repsol 20w50 van a vasba,mondjuk az enyém 600-as!
De majd megint jön az olaj háború!
Sziasztok!