Le kell akkor cserélni az egészet, szűrővel együtt. Sztem pont nem szabad összeereszteni, mert a 20/50-es tuti hogy ásványi bázisú, a Motul meg még tutibb, hog yszintetikus. Ha ezt a kettőt összeereszted, legelőször felhabzik, aztán meg a Te agyad forrhat, mert kenés az bizony nem lesz.
ugy értem MOTUL 10w50-eshez a 20w50-est önteném 3:1 arányban.
De ez csak egy ötlet ha nem megvalósitható akkor sem gond mert 4l oilt vettem,ha netán nagyon kajálja.
sziasztok.lenne egy kis gondom amivel nem vagyok tisztában.Yamaha Fzr500-om van,és olyant csinál a motor hogy ha egy helyben van járatva akkor szépen jár.De ha elakarok vele indulni normál ütemben akkor csak lefullad a motor,és ezt töbször is csinálja.De ha pörgetve van akkor megy rendesen.Karbiszinkron nem rég volt.És e közben a feszabályzó anyira forró hogy megfogni se lehet.Összefüghet a két dolog egymással?Mitől lehet enyire forró a fesszabályzó?Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Nem tom mi volt benne elötte az elözö gazdi nem tartotta rendben mert nekem ezzel kiválóan veszi a sebeséget!
Mielött bele tettem volna egy korty MOTULT dobálta a 2-est de nagyon.Most meg teljesen kezes!De lehet,hogy vékony lesz majd nyár közepén.Azt lehet,hogy kipótoljam sürrübb oil-al?
Nincs itt háború, illetve felesleges. A tapasztaltak 20/50-et mondanak, a manual is. Nekem sikerült 10/40-et venni hozzá és valóban vékony bele. Ha 10 percnél tovább használom, úgy fe slhigul hogy lötyög benne, és a sebességet sem úgy veszi.
Én lemaradtam ezekröl a megbeszélésekröl!
10w50-est vettem és kiváncsi leszek mennyire eszegeti!
Azért erre eset a választás mert tesóm is ezt használja a DR-Z-be.Neki nagyon bejött!És a MOTUL kampány nyert nálunk!
Jó reggelit,itt viszonylag enyhe idő van,csak szemerkélt tegnap.
Tankosokhoz volna egy kérdésem:hány szinttel feljebb küldhet csatába a szerver,van erre valami szabályuk?
Nem lesz itt háború, kb. 200x volt kitárgyalva, hogy 20w50 ásványi kell bele.
Innentől kezdve mindenki olyat típust tőt bele, aminek a marketingjét épp elhitte
Tegnap olyan szinten szakadt le az ég miklóson,hogy az valami brutális! Hála az égnek be is ázott a nappali....
Andi,anyudéknál oké volt minden? Még a rádió is erről csacsorászott! Kegyetlen volt....
Meg dunaharaazti a végcél, Az meg lozel van Feribához is