Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most egy kis vörösbort szürcsölgetünk a Vicussal..
Csak azért javítottam meg én, mert már az én 3masomat is cserélni kéne (ingyen meló, a srác a fiammal zenél, és ez a mindene, én meg megsajnáltam, hogy ne xopassák már meg )

Nekem is kéna a motoron a 40k szervíz, benzinszűrő, de ahhoz nincs kedvem, szopatós meló, és ha a cég 40 ezret ír elő, az kibírja még nekem szezon végig (az autóra 60k-t ír, de az köszöni, jól van még 150-nél is, bár már megvettem 2 éve )
Szelephézak az 1ccerű, meg ugyi a szinkron, ezeket kell még.
Reggel korán voltam. Utána mentünk ki. Az nem maradhat ki.
Hogyhogy nem voltál futni? Nem szégyelled magad?
A Rönóba igen,de az Fzr-el nem mégy vele messzire!
Lenyírtam a füvet! Igaz esett az eső,de kibírta a fűnyíró meg én is. Szépen kimostam a kés környékét slauggal,ahogy mondtad. Aztán durmoltam egyet kint a kisházban,és most értünk haza. Nálunk esik most is.
Miféle Magyar hozzáállás ez? Szegény Németek meg miből fogják lecserélni a már 3 éves BMW-t?
Utoljára vagyok hajlandó segíteni: Én eztet használom, és ez azért jó mert mehet a tankba is
Meg épp esik is.
ilyent. azt mondták a srácnak, ki kell küldeni németbe, és több 10e lesz, meg hetek.

Szétszedve 1 multéméterrel megtalálva a hiba 5 perc alatt, jav. költség 300Ft anyag (4db kis dióda meg 1 kondi) szétszedni ennyire mondjuk fél óra volt, mert egy fosch
Meg gumit még venni kell hátra de arra még nem volt lé. (első megvan )
Még nem mert még meg kell jönnie a karbifelújító készletnek is.
Egyébként egy hétvégén megvan, nem egy nagy valami.
Ja télleg de amúgy van, mert üzembentartóival vitték

Megszerelted már a guruló fotelt? Kprmány? Gumi?
én épp egy német gitár erősítőt javítok, mert minden xart elvállalok, ez a jó szívem, ez tesz sírba 1x... de csak mert xar idő van, nem lehet kint szerelgetni
Mér neked van?
Húzz el innen gyorsba köcsög, nincs is FZR-ed
Ne kejjen még1x szólnom
Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon de látom hogy itt sokan értenek a motorokhoz.
Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy olajat szeretnék cseréltetni a motoromban és hogy szerintetek milyen olajat vegyek bele.
Eddig Fuchs Silkolene olajat vettem mert azt mondják hogy az egy jó olaj és most is azt fogok venni bele mert az a legjobb és nem is tennék bele mást.
Hallottam a Castrolról is de azt mondják hogy az nem olyan jó olaj, meg a Repsolról is rosszakat hallani. MOL-ost meg nem akarok mert az a kerítésre való hogy ne rozsdásodjon.
Még azt is jó lenne tudni hogy 10w40 vagy 20w50 legyen de az utóbbi nem jó bele mert azt mondják hogy az túl sűrű egy ilyen motorba és 10w40 kell bele ami szintetikus.
Segítsetek lécci mert teljesen tanácstalan vagyok hogy most milyet vegyek bele.
Natessék
Köszi

Én is erre gondoltam, de én a Yamalube márkára. Lehet nem jobb de a régi vasam nem ette annyira. Bár számomra is hihetetlen a mostani egy militeret sem eszik :)))
Valószínű zárlatos lett a fesszabályzó,és alapjáraton nincs elég feszültség.Mérj rá az akkura multiméterrel,alapjáraton és fordulaton is,bár ha annyira forró a fesszabályzó,én mindenképp cserélném,mert szinte biztos hogy lehalt.
Meg már amúgy is benyeltem egy hoppárét!
Én tuti,hogy nem,mert a kisebbik fiam ballagott el pénteken és neki tartunk ilyen családi összeröffenős,kajálós banzájost....
Pedig nem lenne rossz!
Tegnap meg a keresztfiamnak voltam a ballagásos buliján,PÉCELEN...