Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális, ilyen xarra gyártják, hogy 2 évet bírjon csak ki....
Eleve hibás a legtöbb konstrukció, álló házban a borda lefele áll
Heatpipes hűtő télleg segít, mert felviszi a hőt a kártya fölé.
A jók 10 felett vannak akár.
Egy kersztáramú házhűtés is sokat segíthet, csak buzi hangosak lesznek a gépek a sok ventitől.
ez teccik
Aha normális. nekem az alap 75 fok volt és terhelés mellett 90felett volt. Aztán kapott egy tuning hűtőt és már csak 55 fok terheléssel
Turbó módban persze hogy erősen melegszik,a ventillátort kézi módban húzd fel maxira,az segít egy kicsit.
Ja, Gigabyte HD5850 és most épp le volt véve a ház oldala. Por nincs benne és néha mikor meleg, olyankor játék közben el-eltűnik a kép egy-két mp-re és csak egy egyszínű világosbarna vagy kék képernyő van.
Ez normális? Időnként 85-90 fokig is felmegy.

Power pure extrém esőben is tökéletesre vizsgázott
7 kor már el kellett indulni miklósról persze esegetett, pestre érve már ömlött de hát ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni kicsit eláztunk
minden oké

Húsvétot már a házban töltöttük . Gyermek növöget, jön-megy dumál

talán pár nap és tudok helyet szorítani a garázsban, hogy a Pannóniát is ideköltöztethessem
köszönöm a segítséged
Meg a szelepfedél
Ja! A kislánckerék deklire láttam ráírva, hogy magnesium asszem!
Abba mi a magnézium? Felni?
Még kéne szereznem ilyen tartót, de 13e darabja (/oldal), és 2-t találtam, az egyik fekete, a másik alu
Még nézegetem.
Pl. FZR
Igyekszem haladgatok vele csak sajnos kevés az időm rája. Érdekes az enyébe az olajpumpa és a szelepvezetők készültek magnéziumból. Ezelőtt már 70 éve. De úgy emlékszem más gyártók is használnak magnéziumot...
Gyújtsam meg, hogy kiderüljön? talán az a fedél vmi ötvözet...
Összerakhatnád a tiéd, egy közös boxer-gurulásra
Nagyon jó motor.
Dehogy fikázom, szerettem nagyon
Szép az a BMW boxer gratulálok hozzá. Majd elkérem egy körre kíváncsi vagyok. Magnéziumból mi készült bele? Ha jól láttam a képeket az van ráírva...
Ne fikázd a Frézit! Helyből átugorja a BMW-t.
Hát igen 8 szelep, nem 20 és nem olyan pogácsás izé, hanem állítócsavar, kb. negyed óra/oldal

Kell vennem kis nyomi kulcsot, az enyém 28-tól megy, az sok ide.
Gondoltam hogy a fenenagy ráérés miatt álltál neki.
A sz.hézag állítás meg tényleg nem tétel egy boxernél.
Kell venni egy hintaszéket is. Inkább kettőt.

Mizu veletek?

Törpéd? Kriszti?

Házikó?
háló mindenki

Sanyi!

tucc élni