Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiban életérzés hogy "asztaqrvaaa" de hívják szörnyetegnek és bestiának is. (de hivatalosan mennydörgés)
Jó pár éve már kezdek fatökű lenni és nem izgatnak az ilyesmi sportkocsik. (bár állítólag ha az ember átlépi az 50-et akkor hirtelen megint nagyon akar valami ilyesmit )
Tehát akkor mennydörgés. Ez még hihetőbb Múltkor megkergettem egy Murciéago-t, az sem volt halk, csak a dobhártyám rezonanciáját érzékeltem.
Kötelezőm lement évi 11e-re
Én meg azt hallottam, hogy azt jelenti: "Életérzés". Ez olyan hihető volt. Amikor 500 ló elkezd tolni, meghiszem azt akkor lehet érezni igazán, hogy élsz
Nekem is az volt gyerekoromban. (volt Countach poszterem a falon és hülyére néztem miatta az Ágyúgolyó futamot)
Egyébként a jelentése hivatalosan mennydörgés a brutális hangja miatt de gyári zsargon szerint olyasmi mint Magyarosan a "hűűbaszki "
És hol a videó?

Az való igaz, hogy ha megy akkor nagyon, meg szép, meg gyors(egyszóval olasz), de már a híre is elég, hog yén inkább Porsche-t vegyek, ne Ferrarit

Egyébként tudjátok mit jelent a Countash? Ez a kedvenc LAmbo-m...meg a Diablo...meg a ...
Na jó de megfeledkezel az Olasz életérzésről!
Mekkora királyság már, amikor épp működik és mész vele!
A Ferrari is Olasz és mennyire ultraf&sza gépeket gyárt (amikhez mostanában szériatartozék egy komoly poroltó készlet és egy kétnapos tűzoltó tanfolyam) mindenki téged irigyel és csodál bármerre mész vele és neked is fülig ér a szád.
(egészen addig amíg ki nem gyullad a forgalom kellős közepén és porrá nem ég )
Rúgnám ias seggbe őket, úgy vittem be, hogy járt, csak szinkron kell, akkor az a saját hibájuk volt! Na ezért van igaza egy szerelőnek, aki azt mondta: "Olasz taliga! Többet fogod tolni, mint ülni rajta"
Válaszolt a kiscsaj. (örült nekünk mivel a motorosokat nem felejtette el )
Július 14-től 17 vagy 18-ig akartam menni mert az asszony csak így ér rá, persze így ezt nem lehet.
A stúdió apartmant (gondolom valamelyik erkélyes szoba az elsőn) 6-16-ig, az meg amiben voltunk az meg 12-16-ig szabad.
Az ár ugyanannyi mint tavaly. (studió 40Euro, a mienk megy 50Euro)
Az asszony valamiért az erkélyest akarja pedig mondtam neki hogy alenti sokkal f&szább.
Szóval nyesni kellett az ott tervezett időn.
Le ne maradj!
Jegyet vegyél!
Indulok, mert járatom van.
hézagoló korong.
Nemlapka
Jobban mondva nem a sajátjuk,hamen ezt használják.
Hát akkor nemsokára kész. A szelephézag simán csavarral állítható? Az a legkirályabb! Nem kell szívni a lapkákkal.
Ezért sem vállalják más szervizekben el. Saját szoftver van mindenhez.
Ez amit linkeltem Ducati Desmodromic vezérlés. Sajátjuk.
Hát szopik is vele a cimborám rendesen. A környéken Full Gas Bp. a legközelebbi szervíyz,ami elválallta a szelephézag ellenőrzést,diagnosztikát,injektor szinkront,és már a fellegekben járnak az árakkal. Ráadásul telefonáltak neki,hogy kész a moci,aztán meg még1x,hogy mégse jöjjön mert nem indul,és még gőzük sincs miért is. Ja,és az eddigi 30-40 ezer felugrott kapásból 50-re,és ebben még nincs benne az,hogy miért is nem indul a szekér. Na meg ugye Pécs-Bp oda vissza 400pár km.

Szóval.... Elég orál a szervíz,és a gép is.
Azt egyébként pont el tudom képzelni az olasz taligáról, hogy hetente kell szervízbe vinni
Pont ez az. Normál esetben a rugó befeszíti a szelepet a helyére ezért kell a szelephézag. Itt is kell lenni pár tizednek mert olyan pontosan nem lehet beállítani vagy ha igen akkor kis idő múltán biztos lesz valamennyi. A többit meg a nyomás elintézi. De van kép ahol a kényszervezérlés rugóval van kombinálva.
külön bontjuk hengerekre!
Én úgy látom oda-vissza kényszerpálya viszi. Nem kell rugó, így sokkal fixebb, erőhatás tűrőbb.
Jó reggelt mindenkinmek!
Én igen, de csak egy hengeres tipusokra