Ezeket találtam még 750-hez,ha szerencséd van akkor a jobbos lábtartó van meg
Sajnos nem tudom hogy a szintjelző működik e,de a spirál érintkező ép,csak az úszó van szétrepedve,de ez szerintem nem befolyásolja a működését
igazából akkor a pakurára is rá lehet fogni, hogy benzin. a kőolaj lepárlási sorából nekem úgy rémlik, hogy a petróleum a gázolajhoz van közelebb a hőmérséklet értéke szerint. mikor én is láncot pucultam, olyan olajos volt még a tapintása is.
pl. ilyennel leragasztva egy rendes fagyálló gres padló szerintem eléggé vízzáró lesz.
vannak flexibilis vízzáró ragasztók + lapból is kapni olyat ami nem engedi át a vizet.
ez tizen-húsz éve így van.
van egy nagyon kicsi lejtése, hogy jóhelyre folyjon a víz.
a gerenda mentén repedés csak bent látszik.
fönt nem ott a repedés. szerintem valahogy szigetelhették, és kapott még egy plusz réteg betont fölül. namost az a felső beton van 2 helyen repedve, de az se vészesen. épphogy látszik. viszont arra már elég, hogy becsepegjen a víz.
még nagyon kezdeti stádiumú a romlás. Fürdőszobába csempe alá szoktak ilyen ragacsot kenni ami gumiszerűre keményedik ki. Az vízzáró. csak nem hinném, hogy fagyálló, de az sem biztos, hogy fagyálló kell legyen.
Lapos tető az beázik. Ebből indulj ki
Mit lehet tenni?
Ha a repedés csak azért van, mert dilatál a gerenda, és elválik, akkor én bejavítanám fagyálló csemperagasztóval (miután kikotortad a rést)
Utána műgyanta réteg, mert ugye járni is akarsz rajta... de a legfotosabb: lejtése legyen, mert ha meg tud állni a víz, beázik mindenhogy.
Persze le lehet kátránypapírral is fedni, de csak melegen, és ti ugye azon járni akartok, az meg arra nem jó.
Ha lerakod járólappal, az gres lehet csak, mert a többi felfagy, de az is kényes.
Esetleg öntött padló nem jó?Itt agyárban ez van,finom sóder van keverve és kiöntve kétkomponensű műgyantával.Tökéletes vízzáró,és egyenletesen terül.És van kifejezetten betonjavító verzió! http://tikoextrapadlo.hu/felul...
Sajnos nem tudom hogy a szintjelző működik e,de a spirál érintkező ép,csak az úszó van szétrepedve,de ez szerintem nem befolyásolja a működését
Emlékszem még amikor erősen kezdőszintű angoltudással bebátortalankodtam a mélyvízbe
vannak flexibilis vízzáró ragasztók + lapból is kapni olyat ami nem engedi át a vizet.
van egy nagyon kicsi lejtése, hogy jóhelyre folyjon a víz.
a gerenda mentén repedés csak bent látszik.
fönt nem ott a repedés. szerintem valahogy szigetelhették, és kapott még egy plusz réteg betont fölül. namost az a felső beton van 2 helyen repedve, de az se vészesen. épphogy látszik. viszont arra már elég, hogy becsepegjen a víz.
még nagyon kezdeti stádiumú a romlás. Fürdőszobába csempe alá szoktak ilyen ragacsot kenni ami gumiszerűre keményedik ki. Az vízzáró. csak nem hinném, hogy fagyálló, de az sem biztos, hogy fagyálló kell legyen.
Mit lehet tenni?
Ha a repedés csak azért van, mert dilatál a gerenda, és elválik, akkor én bejavítanám fagyálló csemperagasztóval (miután kikotortad a rést)
Utána műgyanta réteg, mert ugye járni is akarsz rajta... de a legfotosabb: lejtése legyen, mert ha meg tud állni a víz, beázik mindenhogy.
Persze le lehet kátránypapírral is fedni, de csak melegen, és ti ugye azon járni akartok, az meg arra nem jó.
Ha lerakod járólappal, az gres lehet csak, mert a többi felfagy, de az is kényes.
meg arra tudok majd járólapot rakni?
http://tikoextrapadlo.hu/felul...
Nettó hülyesèget mondott
De meg kell hagyni harcias a pilóta
Jöhetne már Pista ès megmondaná a tutit
http://www.youtube.com/watch?v...