Nézegess, de sztem nem baj, ha kicsit drágább is lesz, mert napi 5 eFt/fő-nél ha kicsit több, az is olcsó.
Szóval ha épp nem 50 haanem 60, akkor se dobd el...
Télleg el kéne kezdeni szervezkedni! Nekem juli 10 után mindegy.
Itt az egyik kerti haverom
Tök jó fej, amikor nekiállok locsolni a palántákat mindig odajön csipegeti a bogarakat/hangyákat.
Nem fél tőlem, egész közel szokott jönni. (ha a macska nincs velem)
A KLR-t egy picit könnyebb megforgatni mint a sornégyest.
Ha mást nem csináltál csak gyertyát cseréltél és közben lemerült az akksi akkor nagy baj nem lehet.
Na igen, ezaz hogy amivel próbáltam indítani az csutkára fel van töltve, most szedtem le a töltőről... egyébként egy Kawa KLR 600-akku, kb 2 éves lehet... nem tudom pontosan mekkora amperitású mert ráírva nincs és nem is igazán törődtem vele mert eddig mindig indított mindent..
Az van hogyha rajtahagytad a gyújtást akkor az teljesen leszívta az akksit, azaz kómába esett. (mélykisülés) A töltőnek ne hidd el amit mutat, mérj rá egy műszerrel hogy most épp mekkora feszültség van benne (9-10V köré saccolom) majd fel kell tenni a töltőre és megnézni hogy mekkora áramot vesz fel.
A másik akksit meg töltsd fel rendesen és úgy próbáld meg indítani a vasat.
Sziasztok!
Ismét motorszereléses kérdésem volna.
Valamelyik nap cseréltem gyertyákat, teljesen le kellett ugye bontani a mocit hozzá. Kicseréltem a gyertyákat satöbbi de már beindítani kipróbálni nem tudtam az akku miatt mert valami oknál fogva lemerült és alig tekerte már a motort. Akkor már fáradt voltam este is volt hagytam az egészet a picsába és bementem aludni... csakhogy rajta felejtettem a gyújtást. Ma amikor ki mentem akkor vettem észre. Meg se nyekkenti az akku a motort, még az üresjelző lámpa se gyullad ki. Behoztam a műhelybe hogy feltegyem töltőre de az akkutöltő azt jelzi hogy fullon van. Ez már alapból érdekes dolog, de a még érdekesebb hogy egy másik akkut ha beleteszek a mociba (tény hogy kissebb az amperitása de 2-3 hónapja beindítottam vele lazán) akkor felvillan a jelzőlámpa is, benzinpumpa felpumpál, de amikor indítóznék, akkor kattan a relé, valami hülye sípoló hangot hallani, és a fordulatszám mérő 4 és fél ezret mutat, de semmi más nincs, tehát az önindító sem teker se semmi ilyesmi! Ilyenkor mi a jóisten van?
Mivel ennél olcsóbb a part közelében nemigen van (azaz nincs) így nincs nagy választék.
Velem viszont az van hogy max. augusztus második hetében tudok esetleg menni mert a kollégáim már körbelőtték a többit. (még ez is egyezkedős)
Másodszor: időpont?
ábrus: aug 9-15 között
Szóval ha épp nem 50 haanem 60, akkor se dobd el...
Télleg el kéne kezdeni szervezkedni! Nekem juli 10 után mindegy.
Akkor kezdjük a toborzást!
Először: kit érdekel?
Másodszor: időpont?
Tök jó fej, amikor nekiállok locsolni a palántákat mindig odajön csipegeti a bogarakat/hangyákat.
Nem fél tőlem, egész közel szokott jönni. (ha a macska nincs velem)
Ha mást nem csináltál csak gyertyát cseréltél és közben lemerült az akksi akkor nagy baj nem lehet.
A másik akksit meg töltsd fel rendesen és úgy próbáld meg indítani a vasat.
Ismét motorszereléses kérdésem volna.
Valamelyik nap cseréltem gyertyákat, teljesen le kellett ugye bontani a mocit hozzá. Kicseréltem a gyertyákat satöbbi de már beindítani kipróbálni nem tudtam az akku miatt mert valami oknál fogva lemerült és alig tekerte már a motort. Akkor már fáradt voltam este is volt hagytam az egészet a picsába és bementem aludni... csakhogy rajta felejtettem a gyújtást. Ma amikor ki mentem akkor vettem észre. Meg se nyekkenti az akku a motort, még az üresjelző lámpa se gyullad ki. Behoztam a műhelybe hogy feltegyem töltőre de az akkutöltő azt jelzi hogy fullon van.
Velem viszont az van hogy max. augusztus második hetében tudok esetleg menni mert a kollégáim már körbelőtték a többit. (még ez is egyezkedős)