Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képen a Wall Street farkasai láthatóak.
Először: kit érdekel?
Másodszor: időpont?
ábrus: aug 9-15 között
itt nincs sün miatta...
fotóztam neked madarat, lásd milyen vagyok.
Nézegess, de sztem nem baj, ha kicsit drágább is lesz, mert napi 5 eFt/fő-nél ha kicsit több, az is olcsó.
Szóval ha épp nem 50 haanem 60, akkor se dobd el...

Télleg el kéne kezdeni szervezkedni! Nekem juli 10 után mindegy.

Akkor kezdjük a toborzást!

Először: kit érdekel?
Másodszor: időpont?
kéne valamit lazulni este, de hazabuszozgatni ivászat után, nem sok kedvem van
Itt az szerencsére nem nagyon van. Viszont esténként kisebbfajta sünkaravánok közlekednek az udvaron.
Szèp is a termèszet. itt is tele minden mindenfèle állatokkal. A kutya tegnap 2 siklót is fogott.
Ha esetleg valaki nem ismerné fel akkor ő egy feketerigó.
Itt az egyik kerti haverom
Tök jó fej, amikor nekiállok locsolni a palántákat mindig odajön csipegeti a bogarakat/hangyákat.
Nem fél tőlem, egész közel szokott jönni. (ha a macska nincs velem)
Dobok oda egy kávét.
A KLR-t egy picit könnyebb megforgatni mint a sornégyest.
Ha mást nem csináltál csak gyertyát cseréltél és közben lemerült az akksi akkor nagy baj nem lehet.
Jah és a Kawa most is indul vele pöcc-röff
Na igen, ezaz hogy amivel próbáltam indítani az csutkára fel van töltve, most szedtem le a töltőről... egyébként egy Kawa KLR 600-akku, kb 2 éves lehet... nem tudom pontosan mekkora amperitású mert ráírva nincs és nem is igazán törődtem vele mert eddig mindig indított mindent..
Az van hogyha rajtahagytad a gyújtást akkor az teljesen leszívta az akksit, azaz kómába esett. (mélykisülés) A töltőnek ne hidd el amit mutat, mérj rá egy műszerrel hogy most épp mekkora feszültség van benne (9-10V köré saccolom) majd fel kell tenni a töltőre és megnézni hogy mekkora áramot vesz fel.
A másik akksit meg töltsd fel rendesen és úgy próbáld meg indítani a vasat.
Sziasztok!
Ismét motorszereléses kérdésem volna.
Valamelyik nap cseréltem gyertyákat, teljesen le kellett ugye bontani a mocit hozzá. Kicseréltem a gyertyákat satöbbi de már beindítani kipróbálni nem tudtam az akku miatt mert valami oknál fogva lemerült és alig tekerte már a motort. Akkor már fáradt voltam este is volt hagytam az egészet a picsába és bementem aludni... csakhogy rajta felejtettem a gyújtást. Ma amikor ki mentem akkor vettem észre. Meg se nyekkenti az akku a motort, még az üresjelző lámpa se gyullad ki. Behoztam a műhelybe hogy feltegyem töltőre de az akkutöltő azt jelzi hogy fullon van. Ez már alapból érdekes dolog, de a még érdekesebb hogy egy másik akkut ha beleteszek a mociba (tény hogy kissebb az amperitása de 2-3 hónapja beindítottam vele lazán) akkor felvillan a jelzőlámpa is, benzinpumpa felpumpál, de amikor indítóznék, akkor kattan a relé, valami hülye sípoló hangot hallani, és a fordulatszám mérő 4 és fél ezret mutat, de semmi más nincs, tehát az önindító sem teker se semmi ilyesmi! Ilyenkor mi a jóisten van?
Persze az is kérdés hogy hova akarunk menni.
Mivel ennél olcsóbb a part közelében nemigen van (azaz nincs) így nincs nagy választék.
Velem viszont az van hogy max. augusztus második hetében tudok esetleg menni mert a kollégáim már körbelőtték a többit. (még ez is egyezkedős)
És akkor mi a Lacival hol fogunk aludni?
Amelyik a garázs felől volt mellettünk az a kétszemélyes, az lesz nekünk most, az 40 euró/nap.
Köszi. Ha annyi körül nézegetek az jó?
Mivel valamelyik nap fizettem ki az előleget és ugyanannyi mint tavaly így biztosan tudom hogy 50 euró/nap.
Ahol voltunk. Hármunknak összesen...