Andi bánni? Elvileg mostantól van kis píz gurigálni. Megnézném aztatat a féket, amikor neked jó, meg végre be tudok mutatkozni nektek személyesen, meg végre kezet ráznék Pupuval is...
Ns haja ezért kérdeztem. Most nem akarom magamat szakinak tettetni de nekem is a műanyag alkatrészek miatt jött a kérdés. Na csak nem minta anyám,, hogy : " Fiam, te nem is vagy annyira hülye"
Biztosan minden tuti.
Ezen a területen (gázminőség tekintetében) nem engedheti meg magának egyik ipari gázt gyártó/forgalmazó cég sem hogy ne legyen az, még Kínában sem (igen, ott is van Linde )
Ezt a példát azért írtam mert láttuk, mértük és nem hittük el. Mivel itt a szinte tökéletesen tiszta anyagban jelent meg az oxigén és a nedvesség, érthetetlen volt mert a nyomás alatt álló rendszerbe nem mehet be kívülről semmi. (gondoltuk mi közben a fizika meg )
Mivel a műanyag molekuláris szerkezetén átférnek a gáz és nedvesség molekulák (mert nem elég sűrű) így azon át tudnak menni a cső falán ki és be is.(mikroszkopikus szintről beszélünk)
Ekkor már nem beszélhetünk két elkülönített gáztérről (bent a csőben levő argon és a cső körül levő légköri levegő) és ekkor belép a parciális nyomás nevű fizikai törvény.
Megvan a jelenet a Csillagok Háborújából amikor Han Soloék bemenekülnek az űrhajóval (Millennium Falcon ) az aszteroida mezőbe? (2:14-nél)
Na ez is olyan.
Ha kisebb vagy és ügyes akkor elférsz a szembejövők között és bejutsz bárhova, hiába jönnek szembe bármilyen sokan és gyorsan.
Az acélcső sűrűsége a sokszorosa a műanyagénak vagy a gumiénak így azon már nem tudnak ki és beférni a srácok, így ott ez a lehetőség már nem áll fenn. (azért használnak mindenhol savállót mert a sima acélcső korrodálódik, így szintén szennyezi a terméket) http://youtu.be/uTp8mKFxmbg
Én embertelenül korán kezdtem a napot (vagyis még éjszakát). Kb akkor keltem, mint a szegényke szoktak. De leadtam a sárkányt, megy anyjával Rómába, 3 nap szabadság!
Holnap megveszem, ugyis szét van szedve a motor, mert blokkolót építek bele és akkor ezt is beteszem hétvégén.
(A moromon BÁRMIT ugy kell szerelni, hogy idom le, az 20 csavar)
16 pengő a szet, fele?
Kérdés, hogy H1 vagy H7 van-e neked, nekem H1 kell.
De ha az nem jó neked, talán meg lehet beszélni, hogy égôt cseréljenek, a többi uaz.
Bemegy az eredeti helyére, csak a trafót kell felcsavarozni a közelébe vhova, cigisdoboz méretű.
Remélem nincs baj.
Nem nyert.Nem foglalkoznak ilyennel
Ezen a területen (gázminőség tekintetében) nem engedheti meg magának egyik ipari gázt gyártó/forgalmazó cég sem hogy ne legyen az, még Kínában sem (igen, ott is van Linde
Ezt a példát azért írtam mert láttuk, mértük és nem hittük el. Mivel itt a szinte tökéletesen tiszta anyagban jelent meg az oxigén és a nedvesség, érthetetlen volt mert a nyomás alatt álló rendszerbe nem mehet be kívülről semmi. (gondoltuk mi
Mivel a műanyag molekuláris szerkezetén átférnek a gáz és nedvesség molekulák (mert nem elég sűrű) így azon át tudnak menni a cső falán ki és be is.(mikroszkopikus szintről beszélünk)
Ekkor már nem beszélhetünk két elkülönített gáztérről (bent a csőben levő argon és a cső körül levő légköri levegő) és ekkor belép a parciális nyomás nevű fizikai törvény.
Megvan a jelenet a Csillagok Háborújából amikor Han Soloék bemenekülnek az űrhajóval (Millennium Falcon
Na ez is olyan.
Ha kisebb vagy és ügyes akkor elférsz a szembejövők között és bejutsz bárhova, hiába jönnek szembe bármilyen sokan és gyorsan.
Az acélcső sűrűsége a sokszorosa a műanyagénak vagy a gumiénak így azon már nem tudnak ki és beférni a srácok, így ott ez a lehetőség már nem áll fenn. (azért használnak mindenhol savállót mert a sima acélcső korrodálódik, így szintén szennyezi a terméket)
http://youtu.be/uTp8mKFxmbg
(23) 365 727
Nagyon sürgős lenne!
Valaki tudna segiteni ennek a kompresszornak eldurrant a membránja.
Hol javitanak,vagy hol lehet beszerezni?
A tipusa :mecafer OL 195/24
Szép napot
(A moromon BÁRMIT ugy kell szerelni, hogy idom le, az 20 csavar)
Kérdés, hogy H1 vagy H7 van-e neked, nekem H1 kell.
De ha az nem jó neked, talán meg lehet beszélni, hogy égôt cseréljenek, a többi uaz.
Bemegy az eredeti helyére, csak a trafót kell felcsavarozni a közelébe vhova, cigisdoboz méretű.