Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andi bánni? Elvileg mostantól van kis píz gurigálni. Megnézném aztatat a féket, amikor neked jó, meg végre be tudok mutatkozni nektek személyesen, meg végre kezet ráznék Pupuval is...
Ns haja ezért kérdeztem. Most nem akarom magamat szakinak tettetni de nekem is a műanyag alkatrészek miatt jött a kérdés. Na csak nem minta anyám,, hogy : " Fiam, te nem is vagy annyira hülye"
rendben köszönöm! Vasárnap mikor? csak öcsèmnek tört el a hüvelyk újja!
Nem, nem gond. Jöhettek akkor is.
Remélem nincs baj.
hello! nagy gond lenne,ha vasárnap mennènk? Közbe jött egy kis baleset!
Köszi
Nem nyert.Nem foglalkoznak ilyennel
Biztosan minden tuti.
Ezen a területen (gázminőség tekintetében) nem engedheti meg magának egyik ipari gázt gyártó/forgalmazó cég sem hogy ne legyen az, még Kínában sem (igen, ott is van Linde )
Ezt a példát azért írtam mert láttuk, mértük és nem hittük el. Mivel itt a szinte tökéletesen tiszta anyagban jelent meg az oxigén és a nedvesség, érthetetlen volt mert a nyomás alatt álló rendszerbe nem mehet be kívülről semmi. (gondoltuk mi közben a fizika meg )
Mivel a műanyag molekuláris szerkezetén átférnek a gáz és nedvesség molekulák (mert nem elég sűrű) így azon át tudnak menni a cső falán ki és be is.(mikroszkopikus szintről beszélünk)
Ekkor már nem beszélhetünk két elkülönített gáztérről (bent a csőben levő argon és a cső körül levő légköri levegő) és ekkor belép a parciális nyomás nevű fizikai törvény.
Megvan a jelenet a Csillagok Háborújából amikor Han Soloék bemenekülnek az űrhajóval (Millennium Falcon ) az aszteroida mezőbe? (2:14-nél)
Na ez is olyan.
Ha kisebb vagy és ügyes akkor elférsz a szembejövők között és bejutsz bárhova, hiába jönnek szembe bármilyen sokan és gyorsan.
Az acélcső sűrűsége a sokszorosa a műanyagénak vagy a gumiénak így azon már nem tudnak ki és beférni a srácok, így ott ez a lehetőség már nem áll fenn. (azért használnak mindenhol savállót mert a sima acélcső korrodálódik, így szintén szennyezi a terméket)
http://youtu.be/uTp8mKFxmbg
Üdvözlés!
szia Feribácsi! Őket kèrdezd meg hátha! 2030 Érd, Fehérvári út 63
(23) 365 727
Hali fiatalok
Nagyon sürgős lenne!

Valaki tudna segiteni ennek a kompresszornak eldurrant a membránja.
Hol javitanak,vagy hol lehet beszerezni?
A tipusa :mecafer OL 195/24
BMW M3 nem semmi...
qatar vagy katar, na
btw a képen a naptól jobbra a nálunk kényszerleszállt Quatari gép áll.
Én embertelenül korán kezdtem a napot (vagyis még éjszakát). Kb akkor keltem, mint a szegényke szoktak. De leadtam a sárkányt, megy anyjával Rómába, 3 nap szabadság!
jó reggelt!

Szép napot
Ott vettem a GTR-t. (nem helyezik forgalomba és méregdrágán szervizelnek, ráadásul sz&rul )
Voltam de már aludtál. (15 perce értem haza)
szerinted az atlanticon?
Holnap megveszem, ugyis szét van szedve a motor, mert blokkolót építek bele és akkor ezt is beteszem hétvégén.
(A moromon BÁRMIT ugy kell szerelni, hogy idom le, az 20 csavar)
16 pengő a szet, fele?
Kérdés, hogy H1 vagy H7 van-e neked, nekem H1 kell.
De ha az nem jó neked, talán meg lehet beszélni, hogy égôt cseréljenek, a többi uaz.
Bemegy az eredeti helyére, csak a trafót kell felcsavarozni a közelébe vhova, cigisdoboz méretű.
hogy nézne ki ez a fénylő cucc? csak betenném a robeszbe mekkora matek? Mert az fzr-ben már vételkor benne volt, oszt bírtam.
Namivan