Thomasz menne ha nem augusztusban mennétek, hanem már júniusban.
nekem csak az szabad.
nameg már ellőttem 12 nap szabit a qva gyakszi miatt. de ennyi van már csak. Ha a gyakszit leigazolták akkor megvan a kredit az államvizsgára jelentkezéshez. (már csak a szakdolgozatot kellene elkezdeni )
amúgy tökre sejtettem, hogy nyárvégén akartok menni. Mi pár napot a Dunakanyarban leszünk júniusban, amúgy meg itthon.
A kerítés gyártás és a terasz burkolás az idei projekt. Eddig a legnagyobb fejlemény, hogy tudom hogy lesz a terasz csinálva, meg már van a kerítéshez itthon 3 m3 sóder.
Nem tudom, hogy van a hídpénzelés mostanában, sógorom tavaly ott volt, majd megkérdem. A szállások olcsóbbak, meg az élet is, állítólag.
Mint ahogy Makarska a legdrágább, de Split, Trogir is topon Zadar és tőle délre 50km-en belül nem veszélyes árú, de elég zsúfolt
nekem csak az szabad.
nameg már ellőttem 12 nap szabit a qva gyakszi miatt. de ennyi van már csak. Ha a gyakszit leigazolták akkor megvan a kredit az államvizsgára jelentkezéshez. (már csak a szakdolgozatot kellene elkezdeni
amúgy tökre sejtettem, hogy nyárvégén akartok menni.
A kerítés gyártás és a terasz burkolás az idei projekt. Eddig a legnagyobb fejlemény, hogy tudom hogy lesz a terasz csinálva, meg már van a kerítéshez itthon 3 m3 sóder.
Thomasz is jön sztem, legalábbis ezt mondta utoljára, és nálam megpihen, aztán 1ütt tovább.
Aztán Józsi majd talál valamit
Egyébként te pl. hogy találtad meg?
(vegyél motort
Mint ahogy Makarska a legdrágább, de Split, Trogir is topon