Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebay-on ne felejtsetek el jelszót változtatni...
most mér? még több mint 1 hét van addig
Most mennem kell az asszonyért. Még benézek.
Júni nagyon it a nyakunkon meg én akkor megyek asszonnyal, meg a pesti albit is 07,01-el kell visszaadni, és az új még sehogyse áll
Itthon 504km
Úgy emlékszem nem lehet elférni mellette és a policáj is ott szokott állni.
Nem csodálom. Alig férsz el rajta.
Thomasz menne ha nem augusztusban mennétek, hanem már júniusban.
nekem csak az szabad.
nameg már ellőttem 12 nap szabit a qva gyakszi miatt. de ennyi van már csak. Ha a gyakszit leigazolták akkor megvan a kredit az államvizsgára jelentkezéshez. (már csak a szakdolgozatot kellene elkezdeni )
amúgy tökre sejtettem, hogy nyárvégén akartok menni. Mi pár napot a Dunakanyarban leszünk júniusban, amúgy meg itthon.
A kerítés gyártás és a terasz burkolás az idei projekt. Eddig a legnagyobb fejlemény, hogy tudom hogy lesz a terasz csinálva, meg már van a kerítéshez itthon 3 m3 sóder.
Motor féláron.
Ha sorompó van akkor elmegyünk mellette.
hiába mente SOKKAL erősebb motorokkal is, az egyik legdurvább élményem ezzel volt
Én olyan nagyon nem vagyok belemerülve a keresgélésbe.
Más jelentkező?

Thomasz is jön sztem, legalábbis ezt mondta utoljára, és nálam megpihen, aztán 1ütt tovább.
Az egyik ÚT! Azaz csak befelé kell fizetni, kifelé nem.
Keresgélj akkor, én is ezt teszem.
Aztán Józsi majd talál valamit
Hülyeséget írtam, nem egyik híd, hanem egyik út... szóval csak egy irányba kell tejelni, vagyis oda-vissza a 35kn (autóra)
nekem is nagyon tetszett, mint neked, és dalszövegből megkerestem.
Pont ezt olvastam épp... de motorbiciklire nem írják... az lehet bármennyi... meg azt mondja, csak az 1ik híd pézes, ezek szerint van imgyenes is.
Akkor legyen Krk. aug 9-15 ig.
Az nem jelent semmit. (amúgy meg mást sem )
sosem hívsz :D
Tom szénné letölt mindent a kórról, ebből gondoltam hogy hallott már az ilyesmiről.
Egyébként te pl. hogy találtad meg?
Szépfiú, te nem akarsz eljönni? Hozhatod Miát is
(vegyél motort )
Nem tudom, hogy van a hídpénzelés mostanában, sógorom tavaly ott volt, majd megkérdem. A szállások olcsóbbak, meg az élet is, állítólag.
Mint ahogy Makarska a legdrágább, de Split, Trogir is topon Zadar és tőle délre 50km-en belül nem veszélyes árú, de elég zsúfolt