Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉS amúgy?
akkor maradjunk a dèlelöttben
Értem. Az ilyenből tényleg jobb kimaradni.
Nem akarok hülyeséget mondani, nem találkoztam még ilyennel.
húzhat egyik irányba kormánylengéscsillapítótól?
a barátnőjével kitalálták, hogy ezt adják anyjuknak szülinapjukra nem dobna fel a dolog az öregekkel együtt miával majd megyünk egy hét all inc/reggelivacsis fele-felében 8-9 napra júni végefelé, meg lesz valami angol trip, és abajgat valami olcsóbb görög vagy tunéziaifos vagy ilyesmiért is ha kiadja még.
És te hogyhogy nem mentél?
mán ott van. De szerencsére vitték az öregasszonyokat is, úgyh nagy baj nem lehet
Persze mert megy rómába.
direkt óbudára költöztem, hogy innen még közelebb legyen
neki kényelmes
Ja, persze. (csak arra emlékeztem hogy eladtál)
Vettél motort?
Én meg tegnap az M0-n pont ott elhaladva ennek épp az ellenkezőjét láttam. (bár nem volt vicces mert akkor még odafele mentem)
idén ha lesz valami biztosan ott leszek!
Nem véletlenül írtam bele.
Jó is volt, ahogy az összes többi is. (tavaly mondjuk létszámilag eléggé gyengén szerepeltünk )
Hát amikor.
Az egyik lehetőség hogy eljöttök együtt, kisasszony megnézi, felpróbálja (ha ez a terv akkor a nejem délelőtt még itthon van és segít neki felszerelkezni, de ha akar akkor jöhet anyu/anyós/barátnő/tesó is segédkezni/zsűrizni, nem gond)
A másik hogy eljössz/jöttök érte és elviszitek (hátizsák még mindig nem játszik ) otthon a kisasszony felpróbálja, a környék hölgyei és a rokonság elbírálja (női részleg könnyes szemmel mosolyog/irigykedik/duzzog) aztán ha nem tetszik/nem jó a méret/morgott rá a kutya vagy akármi akkor valamikor majd visszahozod.
Természetesen egyik változat esetén sem kell azonnal dönteni, ez csak egy lehetőség hogyha megfelel, akkor a kölcsönzési ár töredékéért a menyasszonynak saját ruhája lehet mint egy núyorki sztáresküvőn. (ez ugyan egyszer már használt de hát nem is núyorkban vagyunk )
Sziasztok.meg uj vagyok a forumon viszonylag,de majdnem minden este ranezek a forumra hogy mit irogattok.
Ez biztos jo lehetett.
http://youtu.be/A8q2i1cREmA
De legalább jót lehet röhögni magán az embernek
Buzi T9
Bocs, nem bánni, hanem vanni?... Bízó. T9