De megbeszéltük, hogy Vörösboros Sanyinál megalszunk
Barcs nekm is 300 itthonról, az sok, de ha nem akartok Pécsezni, én akkor is anyósnál alszok, de ez még korai
Pag-al az a baj, hogy le kell menni Zadarig, és aztán onnan vissza - akkor már Zadar körül is lehetünk... Vir dettó.
Esetleg Krk? az közelebb van, Dubrovnik viszont nagyon messze, oda egyenest kéne menni a szerbeken át, körbe nagy kerülő
Krk-ről (mint szálláról) el lehetne túr(h)ázni Rijeka-Opatija-Lovranba.
De igazából nekem is mind1, merre, Krk-n nem voltam még eddig szinte csak de igazán mind 1forma, és mind ugyanaz a víz
Csak nem gondoltam hogy otthon vagy az ilyesmi niggerzenében.
De persze te is teljes értékű és hasznos tagja vagy a társadalomnak. (mivel odaírtam hogy "vagy valaki más esetleg?")
Én Pag szigetre gondoltam vagy Vir-re bár ott már voltam. Mondjuk ezek olyan zsák szigetek onnan motorozni nem a legjobb csak beülni egy árnyékos helyre sörrel meg wifi vel.
Vagy egész le Trogír, Dubrovnik ott még Jugoszláviában voltam megnézném megint csak az jóval messzebb van de állítólag olcsóbb is...
Kisebbik sógorom bele van hülyülve az ilyesmibe (nem a Musztángba, az mentség lenne valamennyire) és kérdezte hogy mi ez. Nekem meg ezekhez lövésem sincs.
Köszi neked is.
Hát ugye az van hogy Július 12-16-ig kell vinnem az asszonyt oda ahol voltunk. (pözsóval)
Visszamennék én utána is de azokra meg már beírták magukat a kollégáim. (előtte meg ugye szintén nem jó)
Nekem ez nagyjából még belefér de a 9-10.-ét még így is egyeztetni kell a főnökömmel mivel ő még ott szabadságon van. (de mondta hogy ha nagyon kell akkor már be tud jönni ha esetleg mennék valahova)
18-án már dolgoznom kell így 16-án már kéne hazajönni.
Ha nagyobb mennyiségű jelentkező lesz akkor persze nem kell hozzám igazodni, bár én csak így tudnék menni.
Hogy merre megyünk az nekem tökmindegy.
Hát én mentem volna szívesen kicsit hamarabb, de ha Józsinak csak ez jó... az a baj, hogy ez az abszolút csúcsidőszak, de legalább sok nő lesz
Ja, és merre? Kicsit lentebb? Vagy a szigetre? (az állítólag ócóbb )
Tom te ilyen értelmes gyerek vagy, ebben 5:00-tól van egy mjuzik amiről tudnom kéne hogy ki nyomatja.
Tudsz vele kezdeni valamit? (vagy valaki? nem vagyok otthon ebben a műfajban)
És az van a legközelebb.
Barcs nekm is 300 itthonról, az sok, de ha nem akartok Pécsezni, én akkor is anyósnál alszok, de ez még korai
Hali Ádám Irtam a gurulási időt.
Esetleg Krk? az közelebb van, Dubrovnik viszont nagyon messze, oda egyenest kéne menni a szerbeken át, körbe nagy kerülő
Krk-ről (mint szálláról) el lehetne túr(h)ázni Rijeka-Opatija-Lovranba.
De igazából nekem is mind1, merre, Krk-n nem voltam még eddig szinte csak
De persze te is teljes értékű és hasznos tagja vagy a társadalomnak.
Vagy egész le Trogír, Dubrovnik ott még Jugoszláviában voltam megnézném megint csak az jóval messzebb van de állítólag olcsóbb is...
Köszi neked is.
Visszamennék én utána is de azokra meg már beírták magukat a kollégáim. (előtte meg ugye szintén nem jó)
Nekem ez nagyjából még belefér de a 9-10.-ét még így is egyeztetni kell a főnökömmel mivel ő még ott szabadságon van. (de mondta hogy ha nagyon kell akkor már be tud jönni ha esetleg mennék valahova)
18-án már dolgoznom kell így 16-án már kéne hazajönni.
Ha nagyobb mennyiségű jelentkező lesz akkor persze nem kell hozzám igazodni, bár én csak így tudnék menni.
Hogy merre megyünk az nekem tökmindegy.
http://youtu.be/WbsPmL0prm4
Ja, és merre? Kicsit lentebb? Vagy a szigetre? (az állítólag ócóbb
http://youtu.be/WbsPmL0prm4
Másodszor: időpont?
ábrus: aug 9-15 között
csövi: aug ok.
Tudsz vele kezdeni valamit? (vagy valaki? nem vagyok otthon ebben a műfajban)