Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem.
Noob.
Oho azért ide tudás is kell nem csak úgy pufogtatunk.
6os a többsége akkor mi a baj?
Ezt sorsolta
Igen komoly ellenfelekkel akadtál össze.
Ki mondta hogy szar a francia tank?
bármint a swift kupak?
És még csak ennyi van kifejlesztve
Menj be 1 autós boltba vigyed magaddal és kérj suzuki kupakot az is jó rá nekem is az van
Hejj! Van valakinek egy eladó hűtő rendszer "kukakja"?
minden nap nem is csak mikor arra járok
Pupu! Ne hidd hogy nem hallak minden nap, csak Istennek hála, nincs időm kimenni inteni!
Köszi, össze lesz hasonlítva mielőtt megveszem csak tőlem 100km-re van a bontás és ha 100% hogy nem jó akkor el se megyek, ha van rá esély akkor már megér egy utat. Esetleg valaki azt tudja hogy ehhez az fzx 250 hez vagy fzr 250 hez hajtókar csapágysort csak külföldről tudok rendelni? Esetleg túlméretes létezik belőle?
Nem találom.
Elvileg jó bele de ezt 100%-ra Japán belpiacos gépeknél nem merném kijelenteni.
Sajnos itt már nem ez a baj,mert én is úgy szoktam felrakni hogy letakarítok minden koszt,festékmaradékot
Fel lett szabályozva,de annyira görbe volt a tárcsa,hogy ha teljesen kiszedik a hajlást alig marad vastagsága a tárcsának
naná, hogy oké

hétvégén motoroztunk egy hatalmasat (Pécs_Harkány_Pécs )

Rögtön le is apacsoltak a harkányi rendőrök és a szokásos "Jó napot kívánok! Jogosítványt, forgalmi engedélyt...." után jó 15 percet beszélgettünk a motorról, mert egyikük szintén Pannónia tulajdonos volt.
Azt is bevallották, hogy a motort szerették volna igazából megnézni :)
Körbe is fényképezték, hogy milyen szép motorral találkoztak :)

Remélem Te többet mész, nem csak kisházaztok
Sziasztok!
FZ 750-esmre szeretnék doboztartó konzolt meg aztán persze rá dobozt is. Honnan tudnék szerezni jó áron, olyat ami persze biztos passzolna is a motoromhoz?
A tárcsát ahová felfogatod annak is fém tisztának kell lenni. Volt hogy alatta maradt 1 kis piszok és már nem egyenletesen lett lehúzva és félrejárt a tárcsa.
Ja igen
Az miért lehet?
és hol a kérdés ?
linket nem tudod