Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagytok még, Csövi, Józsi?

Szóval lehet úgy lenne jó, mint tavaly, le poroszkálni, nézelődni, rászánni a napot az útra (ha a szerpentineken megyünk Plitvice felé, kell is) vissza meg teperni a pályán 1 lendülettel (addigra elegünk lesz a motorból úgyis )
Sajna már nekem sincs.
A Caprit ne emlegesd.
Még mindig hiányérzetem van ha eszembe jut hogy volt olyanom és már nincs.
Üres pályán jó... Egyszer voltunk Caprival Rovinjban egész pályán kb 5 autóval találkoztunk. Nem volt rossz, végig nyitott tetőablakkal kellemes 120-al, 8 litert evett a 2000 V6
Magát a 150-et tartani ekkora gépekkel persze nem gond de ha sokan mennek ennyivel és a szélső sáv is tele akkor folyamatosan figyelni kell hogy mikor gondolja úgy egy-egy figyelmetlen barom aki órák óta vezet és már rohanna le a partra egy sörrel a kezében (vagy épp haza) hogy sávot vált és mi meg épp ott vagyunk. (sűrű pályán tényleg sz&r menni)
Mi történt? Visszaigazolta a Yamaha az R1 rendelést?
Sziasztok!
150-el még talán az enyém is elboldogul....
Ja, nem feltétlen, csak kérdeztem. Jó volt tavaly is az országúton menni.
Még talán van egy lehetőség hogy vasárnap menjünk és vasárnap jöhessünk haza de akkor beszélnem kell a másik műszakos (legfelső sáv a lapon) kollégámmal hogy szükség esetén ha valami gond lenne hazafelé akkor másnap beugrik-e helyettem délutánra.
Ha ott épp nem nyaral senki akkor megoldható.
Az nem vészes, de akkor pályán akarsz menni? De akkor ott végig kell tolni 150-el, mert lassabban szombaton halál a belső sáv, a külső meg totyog a sok lakóautós-csónakos miatt.
Ha a kártyás kapun megyünk az is tele van?
Jó de hány szabadnap van közötte?
Nekem 1, csak a délelőtt után van 2.
Meg egy + szabadnap minden hónapban.
A 9 meg a 16 ugye a szombat, akkor utaznánk... végül is nem baj, országúton motorral nem vészes, a pálya meg a kapu szokott beállni.

Családdal most nem megyünk le (most még így van legalábbis) én most 20-án megyek el a Zasszonnyal 1 hétre kűfödre, a gyerekekkel majd csak egy hosszú osztrák 7vége lesz - valamikor.
Tudom milyen a folyamatos váltó, csak én 7 napig megyek a pihenőig.
A folyamatos váltó ilyen. Viszont mivel folyamatos így nem számít hogy hétvége van vagy ünnepnap, menni kell.
Én megpróbáltam a leghosszabb időtartamot kihozni a rendelkezésre álló időből, mivel gondolom csőőővi maradna vagy 2-3 hétig (de te meg én ugye előtte már megyünk egy-egy családos kört így nekünk nem annyira fontos a minél hosszabb hálidély) ezért én nyitott vagyok rövidebb vagy eltolt indulásra/jövésre is.
Mázlista, csak 4 napot mész zsinórban?
18-án kell mennem melóba, ezért írtam 15-ig. (azaz 16-án reggel indulnánk haza, remélhetőleg nem esőruhában)
Ha 17-én indulnánk haza az nekem már nem igazán jó hogy este valamikor hazaérek és másnap meló, ezért írtam a 15-ig. (ha valami közbejön hazafelé akkor kiqúrok a délelőttössel)
Sajna ezt én is tudom. Egyéb elképzelés?
Jó az nyilván érthető hogy egyből nem tudja rávágni senki hogy jönne.
Amikor tavaly kitaláltátok hogy menni kéne akkor én sem tudtam egyből hogy tudok-e menni. (megnéztem, 1:31 perccel később válaszoltam az első felvetésedre )