Szóval lehet úgy lenne jó, mint tavaly, le poroszkálni, nézelődni, rászánni a napot az útra (ha a szerpentineken megyünk Plitvice felé, kell is) vissza meg teperni a pályán 1 lendülettel (addigra elegünk lesz a motorból úgyis )
Üres pályán jó... Egyszer voltunk Caprival Rovinjban egész pályán kb 5 autóval találkoztunk. Nem volt rossz, végig nyitott tetőablakkal kellemes 120-al, 8 litert evett a 2000 V6
Magát a 150-et tartani ekkora gépekkel persze nem gond de ha sokan mennek ennyivel és a szélső sáv is tele akkor folyamatosan figyelni kell hogy mikor gondolja úgy egy-egy figyelmetlen barom aki órák óta vezet és már rohanna le a partra egy sörrel a kezében (vagy épp haza) hogy sávot vált és mi meg épp ott vagyunk. (sűrű pályán tényleg sz&r menni)
Még talán van egy lehetőség hogy vasárnap menjünk és vasárnap jöhessünk haza de akkor beszélnem kell a másik műszakos (legfelső sáv a lapon) kollégámmal hogy szükség esetén ha valami gond lenne hazafelé akkor másnap beugrik-e helyettem délutánra.
Ha ott épp nem nyaral senki akkor megoldható.
Az nem vészes, de akkor pályán akarsz menni? De akkor ott végig kell tolni 150-el, mert lassabban szombaton halál a belső sáv, a külső meg totyog a sok lakóautós-csónakos miatt.
A 9 meg a 16 ugye a szombat, akkor utaznánk... végül is nem baj, országúton motorral nem vészes, a pálya meg a kapu szokott beállni.
Családdal most nem megyünk le (most még így van legalábbis) én most 20-án megyek el a Zasszonnyal 1 hétre kűfödre, a gyerekekkel majd csak egy hosszú osztrák 7vége lesz - valamikor.
Én megpróbáltam a leghosszabb időtartamot kihozni a rendelkezésre álló időből, mivel gondolom csőőővi maradna vagy 2-3 hétig (de te meg én ugye előtte már megyünk egy-egy családos kört így nekünk nem annyira fontos a minél hosszabb hálidély) ezért én nyitott vagyok rövidebb vagy eltolt indulásra/jövésre is.
18-án kell mennem melóba, ezért írtam 15-ig. (azaz 16-án reggel indulnánk haza, remélhetőleg nem esőruhában)
Ha 17-én indulnánk haza az nekem már nem igazán jó hogy este valamikor hazaérek és másnap meló, ezért írtam a 15-ig. (ha valami közbejön hazafelé akkor kiqúrok a délelőttössel)
Jó az nyilván érthető hogy egyből nem tudja rávágni senki hogy jönne.
Amikor tavaly kitaláltátok hogy menni kéne akkor én sem tudtam egyből hogy tudok-e menni. (megnéztem, 1:31 perccel később válaszoltam az első felvetésedre )
Szóval lehet úgy lenne jó, mint tavaly, le poroszkálni, nézelődni, rászánni a napot az útra (ha a szerpentineken megyünk Plitvice felé, kell is) vissza meg teperni a pályán 1 lendülettel (addigra elegünk lesz a motorból úgyis
Még mindig hiányérzetem van ha eszembe jut hogy volt olyanom és már nincs.
Ha ott épp nem nyaral senki akkor megoldható.
Nekem 1, csak a délelőtt után van 2.
Meg egy + szabadnap minden hónapban.
Családdal most nem megyünk le (most még így van legalábbis) én most 20-án megyek el a Zasszonnyal 1 hétre kűfödre, a gyerekekkel majd csak egy hosszú osztrák 7vége lesz - valamikor.
Ha 17-én indulnánk haza az nekem már nem igazán jó hogy este valamikor hazaérek és másnap meló, ezért írtam a 15-ig. (ha valami közbejön hazafelé akkor kiqúrok a délelőttössel)
Amikor tavaly kitaláltátok hogy menni kéne akkor én sem tudtam egyből hogy tudok-e menni. (megnéztem, 1:31 perccel később válaszoltam az első felvetésedre