Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjöttem, 40-45 km volt.
Így, hogy az eleje rendbe lett szedve (villaolaj-kormánycsapágy-első gumi) sokkal kezelhetőbb lett és már kanyarodni is egész jól lehet vele. (- hátsó gumi persze)
A blokk nagyságrendekkel jobb lett mint volt, megszűnt a lomha "nagyrobogós" karakterisztika, gázhúzásra erőteljesen megindul és gond nélkül szalad fel 160-170-ig, valamint megszűnt a 6-7e körüli 1mp-es megtorpanás. (a hangja is más lett)
A gyári 115-ös főfúvóka helyett betettem egy 110-est de nem problémázik rajta, szépen megy így is. (még a fogyasztásra leszek baromi kíváncsi)
A rugózásban nem vettem észre változást, bár az is igaz hogy az utak is ugyanolyan sz&rok mint voltak.
Én nem hiszem hogy a zégerek között akkora választék lenne, hogy még a vállánakl a vastagsága is variálható legyen

Biztosan szabvány, hogy mekkora nútba illeszkedik be,és akkor az is, hogy mekkora támasztófelülete legyen. Elvégre nem tonnákat kell tartani

A belső zégernek gondolom a külső átmérőjét kell szem előtt tartani, és ugyanígy fordítva...asszem, jól logikáztam aztán nem biztos, felelőséget nem vállalok
És persze kensz rá némi szilikonzsírt mielőtt berakod és akkor nem fog rohadni.
Háát, nem biztos hogy maradna rá.
Fogsz egy külső csövet az alkatrészek közül és elviszed mintának. (kéne ott lennie szétszedve)
Egyébként nekem is kezdeni kéne vele valamit mert amikor mentünk hosszabb időn keresztül akkor én is előre csúsztam és amikor nagyon összenyomódott már a szivacs akkor az üléslemez nyomta a combom belsejét. (amikor odaérve a parton mentünk lépésben a kocsisorral a melegben akkor már én is nagyon leszálltam volna)
Ez az előre lejtő üléstrend talán a tervezőcsajok miatt lehet, merthogy férfiember (ismerve a saját felépítését) ilyet biztos nem tervez.
A tomiüésnél a GW komplett ülésátépítése+támla 120-160e körül lett volna, amit meg linkeltem azt nem tudom de egyszemélyes vállalatként gondolom hogy barátságosabb az árszabás mint egy "multinál" (meg nekem közelebb is van )
de ha 53mm zégert veszek akkor az még nem akad be rendesen körbe
Ha veszel a furat méretét kell megadni,nem a horonyét!
Na igen,ha BMW-m lenne futna ülésre is.
de érteném
a szimi az 53mm külső +horony, akkor 55mm?
Bemész a csapágyboltba és veszel két zígergyűrűt. (tudományosan is írhatnám de akkor lehet hogy nem értenéd )
Masszívabb mint ezek és mindenféle méretben vannak.
Na de Gyula az 1 béjemwé nem Sári néni csinál rá ülést , mi az a 60e 1 zselés kényelmes fasza ülésre
Na ezért csináltam magam,kézműves díjat nem nyernék vele,de ingyen megvolt.
Urak sos. Kéne 1000 első telóhoz az a tartó gyűrű ami lefogja a szimeringet 2db. Most néztem olyan furcsán állnak és mind a 2ő majdnem kinyomódott. Eltörtek a tartó gyűrűk mert már rozsdásak voltak, szerencse hogy most vettem észre nem valami jó kis túrán nyomja ki a szimit. Vagy esetleg ki tudja hol lehet kapni.
Üdvözlés!

http://totalbike.hu/technika/karbantartas/2014/06/02/mivel_sikaljam/
Majd írd meg, milyen lett a motor
Meg kerülj 1et helyettem is, én két hete nem ültem rajta Nekem kicsit párnáznom kéne az ülést, mert előre csúszok rajta, hasonlóan, mint Gyulánknak, csak azért valamivel szebbre szeretném
Rátettem szivacsot ductape-vel, próbálni, jobb lett, most keresnem kell egy kárpitost, aki megcsinálja normálisan.
Néztem ezeket a Tommotosakat is, szépeket csinálnak, csak nem jártak az általános iskolában az alsó osztályokba, mert csak a nagy számokat ismerik 60-80 egy ülés átszabásért kicsit sok nekem.
Szia.
Ez nem tankos oldal.
Nincs mit, segítek ha tudok. (de nem vagyok szakember csak egy műkedvelő, bár van aki egy életre elkönyvelt annak )
Így ez a fogyasztás most kb.normális lenne, reméljük hogy így is marad.