Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém felül,eljön,de max 50km-re van hitelesítve,az üléspozició nem jön be neki. Megfájdul a térde hosszabb úton,de szeret motorozni.
Oda is mehetsz motorral nem?Habár nem tudom a feleságed mien tipus,de az enyém még fel sem ült a motorra,pedig töbször kértem legalább két utcányit jöjjön velem de nem akar.
Nem. Egy szőlőhegyen a várostól 9 km-re a lakásunktól. A gyerekek nem szeretnek kijönni,inkább csak a feleségemmel járunk ki. A nagylányom már nem velünk lakik,már 25 éves lesz,a kicsi meg 15.ben van. Őt meg nem nagyon érdekli.
A kisház a városban van?Vagy oda mindig családdal mész?
Azt is szeretem. Nekünk most adatott meg,hogy legyen,és nem szabad elhanyagolni. Az a baj,hogy sok minden érdekel. Szeretek futni,bringázni,és ez egy kicsit sok. A futás és a bringa kell,mert ülök egész nap,és ha nem csinálom megfájdul a derekam egy hét után.
Láttam a kertet,tettél néhány képet fel valamikor,pont virágoztak a fák.
Imádok motorozni,de városi motorozást nem kedvelem. Eladni nem szeretném,mert imádom. Ilyen jó motorom nem lesz többé.
Sok a munka,van egy kis ház is. Ma reggel is 3-kor kelés,délután 1-ig meló,utána kert,és nemrég jöttünk haza.
Mindenkinek szép napot ,kellemes hétvégét.
Köszönöm ,semmi gond velem ,csak kicsit az események / Ballagás/ ovoda/iskola/magával ragadott.
A jövőhéten már kevesebb esemény -aktivabb részvétel itt a fórumon is!
Ennyire elfoglalt vagy?Vagy csak nincs kedved motorozni?
Ne magázz légyszíves,nem vagyok még olyan öreg.
Nem adtam el. Bár sokat gondolkodom miért is van,Idén 22km mentem vele,műszaki vizsgáig meg vissza.
Eladta a gépet?Látom kitörölte a képeket az adatlapjábol.
köszi, letöltöttem, majd később jó lesz
Szépen gyul,huz is ahogy kell,remélem igy marad.
Eddig ugy néz ki hogy igen.
Jó lett a motor?
Igen,valószínű karambolos volt,a két villa nem párhuzamos.Enyém is hasonló,ha nagyon megrakom a hátulját és elkönnyül az eleje,már ötvennél durván szitál .
szép estét mindenkinek.
kerékcsapágy, kormánycsapágy, estek vele korábban.....
Ha 150 km/h körül szitál a motor eleje, akkor mi lehet a gond? Azt hittem, hogy a gumik miatt van, rakattam hát fel előre és hátra két másikat. Kicentrírozták, mégsem változott semmi. Olyan, mintha jobbra-balra rángatná valaki a kormányt. 190-nél életveszély, nem is merek annyival menni.
Akkor elkísértelek volna a szomszédba
Az új BMW-k nem tetszenek.