Oda is mehetsz motorral nem?Habár nem tudom a feleságed mien tipus,de az enyém még fel sem ült a motorra,pedig töbször kértem legalább két utcányit jöjjön velem de nem akar.
Nem. Egy szőlőhegyen a várostól 9 km-re a lakásunktól. A gyerekek nem szeretnek kijönni,inkább csak a feleségemmel járunk ki. A nagylányom már nem velünk lakik,már 25 éves lesz,a kicsi meg 15.ben van. Őt meg nem nagyon érdekli.
Azt is szeretem. Nekünk most adatott meg,hogy legyen,és nem szabad elhanyagolni. Az a baj,hogy sok minden érdekel. Szeretek futni,bringázni,és ez egy kicsit sok. A futás és a bringa kell,mert ülök egész nap,és ha nem csinálom megfájdul a derekam egy hét után.
Mindenkinek szép napot ,kellemes hétvégét.
Köszönöm ,semmi gond velem ,csak kicsit az események / Ballagás/ ovoda/iskola/magával ragadott.
A jövőhéten már kevesebb esemény -aktivabb részvétel itt a fórumon is!
Igen,valószínű karambolos volt,a két villa nem párhuzamos.Enyém is hasonló,ha nagyon megrakom a hátulját és elkönnyül az eleje,már ötvennél durván szitál .
Ha 150 km/h körül szitál a motor eleje, akkor mi lehet a gond? Azt hittem, hogy a gumik miatt van, rakattam hát fel előre és hátra két másikat. Kicentrírozták, mégsem változott semmi. Olyan, mintha jobbra-balra rángatná valaki a kormányt. 190-nél életveszély, nem is merek annyival menni.
Köszönöm ,semmi gond velem
A jövőhéten már kevesebb esemény -aktivabb részvétel itt a fórumon is!