Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-4mm? ez biztos? pár tizedet kéne mozognia, az enyém legalábbis olyan volt.
Sztem elmérted
Azoknak a tárcsáknak kicsit magasan van az üzemi hőmérsékletük azért lötyögnek.
nahh, most nekem van a legtöbb műszaki a motoron.
viszont mondta a srác, hogy valami nem kerek az első fékkel. fékhatás van rendes, de kattog.
és tényleg. padon hallik (menet közben csak ha konkrétan ezt figyeli az ember)
olyan mintha valami vékony fémlemez pengne bizonyos pontján a keréknek, de csak fék kar húzásra.
nem látok rajta semmit. szétszedtem mindkét féket, és semmi. valakinek ötlet rá? a tárcsának mennyire kell a lötyögnie?
ahol itt a képen az arany és az ezüst találkozik szegecsek vagy mik. azok lötyögnek. kézzel kb. 3-4 mm-t tudom jobbra-balra mozgatni.
hétvégén a tiszához mennék vele.
tudtam én hogy jó kis gép ez
Horváth Zoli az Erzberg Rodeón egyetlen magyar riderként a 7. helyezést érte el 25 induló közül a kategóriájában, Apriliákat és KTM-eket előzve meg a tehénkével
Meglássuk mit mondanak.
ha van fekete, ha nincs mind1
Fekete vagy arany színben kell? (vagy mindegy)
Képzeld ma még tank közelébe se jártam, igaz a dexter nézése kötött le
+
Abrushinó. Meg lehet tudakolni drága rizsevő barátainkat hogy Sanyitárcsa van e hullámosba nekik e-h
A 3HE jó lesz. (de rá lehet kérdezni a megvesz gomb előtt)
Azért szedik szét évjáratonként a hirdetést mert ha valaki arra keres akkor azt dobja ki neki. (eddig évjárattól függetlenül egyformák voltak amiket rendeltem és beraktam)
Én úgy emlékszem hogy a vízjáratok nem ugyanazok de ez nem 100%.
Mostanában ugyan nem vettem de amikor kellett akkor 11-12e+posta körül voltak és ráadásul nem is nagyon volt külön hf.tömítés, hanem csak készletben ajánlgatták.
még annyit hagy kérdezzek meg:
Valszeg marad az EBAY-es rendelés viszont az én motorszámom 3HH itt pedig csak 3HE vagy 4JH van.
3HE jó lesz nekem?
(hirdető képeken ugyan úgy néz ki mindegyik de éjvárat és motorszám szerint is külön vannak szedve igy nem tudom h van e köztük tényleges különbség...)
Üdvölet!
Szia! Én most vagyok túl ezen a témán, a megrendelést követően
másfél hét kellet mire megkaptam.
Guten tág faszikám.
morningen
Ez melyik bolt volt? Bár valszeg ha Ebayröl renelem sem lesz baj mert angliábol jön, az meg 1 hétnél csaknem lesz hosszabb.
2 hengeres. Köszi ha megnézed.
Itt a szegedi márka szervizben vettem először csak a hengerfej tömítést,az 12000-volt.Igaz négy éve.