8 furat (azaz 9) tökéletesen sikerült. A képen (ez még a régi) lehet látni hogy a plexi szélén a legfelső csavaroknál van egy ív, ami az új plexin nincs meg. Ott csavarozáskor repedt el.
Én is mondok okosat a fúrásra
Pont, hogy nem kellett volna sok lépésban fúrni, mert akkor bele tud kapni... Egy 2es vezető, aztán a névleges, és két oldalról! (Értelemszerűen megfúrni kicsit, aztán megfordítani )
De ha biztosra akarsz menni, akkor dremmel és köszörű.
Itt 10 csavarhely van és ez a tolólap nem is illeszkedik olyan pontosan a helyére mint a gyári plexi. Az egyik a 6,5-7,2-re fúrásnál pattant ki, a másik ahol már kész volt a furat az meg a csavar alatt repedt meg, pedig nem húztam túl. (csak ott nem vette fel az ívet teljesen)
Direkt azért csináltam nagyobb furatokat hogy tudjon igazodni ide-oda és ne feszüljön.
Mondjuk ahhoz jó lesz amit terveztem hogy csinálok pár szélcsatornás tesztet kissé visszavágva, aztán ha megvan a legjobb eredmény akkor a másikat csak pont olyanra kell csinálni.
Sziasztok.
Én a müanyagot forditva szoktam furni,orairánnyal ellentétesen,a redöny lefutosinjét például.igy nem hasit bele csak kikoptatva lyukassza át.
Gondolom nem.
Lapos szögben köszörült fém fém fúróval csináltam igen lassú fordulaton baromi kicsi előtolással, mert egy fából készült fúróval szerintem napokba tellett volna átfúrni.
(a legvégén amikor átért akkor belekapott és mivel közel volt a széléhez így kipattant belőle egy-egy kis darab)
Pont, hogy nem kellett volna sok lépésban fúrni, mert akkor bele tud kapni... Egy 2es vezető, aztán a névleges, és két oldalról! (Értelemszerűen megfúrni kicsit, aztán megfordítani
De ha biztosra akarsz menni, akkor dremmel és köszörű.
Gyakorlás kérdése az egész. Reggel 6-kor indultam,és 8.25-kor már itthon voltam
Direkt azért csináltam nagyobb furatokat hogy tudjon igazodni ide-oda és ne feszüljön.
Mondjuk ahhoz jó lesz amit terveztem hogy csinálok pár szélcsatornás tesztet kissé visszavágva, aztán ha megvan a legjobb eredmény akkor a másikat csak pont olyanra kell csinálni.
Én a müanyagot forditva szoktam furni,orairánnyal ellentétesen,a redöny lefutosinjét például.igy nem hasit bele csak kikoptatva lyukassza át.
Már futottam egy 30km-t,szuper volt. Szabályosan hidegérzetem volt az erdőben.
Lapos szögben köszörült fém fém fúróval csináltam igen lassú fordulaton baromi kicsi előtolással, mert egy fából készült fúróval szerintem napokba tellett volna átfúrni.
(a legvégén amikor átért akkor belekapott és mivel közel volt a széléhez így kipattant belőle egy-egy kis darab)