Hogyan működik a megszakítós gyújtás? A megszakítós gyújtás az energiát kizárólag a gyújtástekercsről kapja. A tekercsbern a lendkerékben levő mozgó mágnesek által okozott fluxusváltozás áramot indukál. Ez az áram a megszakítón keresztül folyik a test felé. A gyújtás pillanatában a megszakító kinyit, ezáltal az áram nem a megszakítón keresztül a test felé, hanem a trafó primerére terelődik. Itt nagyon gyors áramváltozást okoz, ami a trafó önindukciója miatt egy nagy impulzust generál. Ez az impulzus több száz volt is lehet. A trafó szekunderén ez a feszültség a menetszámok arányával felszorozva jelenik meg, ez adja a szikrát. A kimeneti impulzus sokezer voltos. A primer többszáz voltos impulzus viszont megjelenik a megszakítón is, ráadásul pont akkor, amikor még epphogy csak kinyitott, csak egy picike a rés. Ez emiatt át is üt, szikrázik. Ezt elkerülendő van benne egy kondenzátor, ami egyrészt csökkenti az impulzus nagyságát, másrész késlelteti, amig a megszakító nagyobbra nyit.
Azt hiszem a rajzhoz nem szükséges külön magyarázat.
Miket kell beállítani a megszakítós gyújtásrendszeren, és hogyan?
1, Tekercs hézag: csak az utángyártottat kell, a gyári pontos. Az előírt hézag a lendkerék és a tekercsek vasmagja között 0.4mm.
2, Megszakító hézag. Előírt érték 0.4mm, de ez csak nem kopott lendkeréknél igaz. Ha a lendkerék kopott, akkor ez az érték kisebb, akkor ne a hézagot nézd, hanem azt, hogy egy teljes kört megtéve a megszakító kb. a teljes kör felében legyen nyitva. Ha ez nagyon kicsi 0.2 vagy alatti hézagnál jön létre, akkor ujra kell szabályozni a lendkereket. Ez esztergán egy menesztőtárcsa segítségével hamar elvégezhető.
3, Előgyújtási időpont: a megaszakító nyitásakor kell mérni a dugattyú távolságát a holtponttól. A holtpont előtt kell gyújtani. Az előírt értékek:
50ccm: 1.8mm
70ccm: 1.4mm
Ha csak erős (98-as) benzinnel jársz, akkor egy kicsit lehet előrébb húzni, kopogáshatárig
Igen ,az újaknál 1,8mm,de ha a többi alkatrész nem új lehet nagyobb,mint a szakkönyv is ir.
Amikor megvettem az első Simóm,az ugyanez volt:csak Schampion gyertyával ment,elzárt benzincsappal indult be,aztán mikor begyorsultam vele akkor nyitottam ki.
Kicsi volt a hézag,0.6-0.8 as megszakító hézag kell,az előgyújtrás Star-S50 nél 1,8 mm.
Próbáltam szivató nélkül is,de nem égettem ki a gyertyákat,de azt észrevettem hogy a tök száraz gyertyával hajlandó volt pöffenni.
Az előgyújtás 1,5mm,a kalapács hézag 0,3 és új a kalapács is
vissza 25ös 23as 21 es
Azt hiszem a rajzhoz nem szükséges külön magyarázat.
Mi az az íves javítás?
1, Tekercs hézag: csak az utángyártottat kell, a gyári pontos. Az előírt hézag a lendkerék és a tekercsek vasmagja között 0.4mm.
2, Megszakító hézag. Előírt érték 0.4mm, de ez csak nem kopott lendkeréknél igaz. Ha a lendkerék kopott, akkor ez az érték kisebb, akkor ne a hézagot nézd, hanem azt, hogy egy teljes kört megtéve a megszakító kb. a teljes kör felében legyen nyitva. Ha ez nagyon kicsi 0.2 vagy alatti hézagnál jön létre, akkor ujra kell szabályozni a lendkereket. Ez esztergán egy menesztőtárcsa segítségével hamar elvégezhető.
3, Előgyújtási időpont: a megaszakító nyitásakor kell mérni a dugattyú távolságát a holtponttól. A holtpont előtt kell gyújtani. Az előírt értékek:
50ccm: 1.8mm
70ccm: 1.4mm
Ha csak erős (98-as) benzinnel jársz, akkor egy kicsit lehet előrébb húzni, kopogáshatárig
Igen ,az újaknál 1,8mm,de ha a többi alkatrész nem új lehet nagyobb,mint a szakkönyv is ir.
Kicsi volt a hézag,0.6-0.8 as megszakító hézag kell,az előgyújtrás Star-S50 nél 1,8 mm.
Az előgyújtás 1,5mm,a kalapács hézag 0,3 és új a kalapács is