Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szeretem mert semmi töbletet nem adnak a felárért,és a minőség sem egetverő sztem. Egyébként meg sok autó tudja ugyanazt a saját kategóriában mint egy azonos kategóriába tartozó BMW. Az ára meg ugye.....

De ez az én privát véleményem.
Ilyennel TV-zünk amikor épp nem itthon itthon TV-zek.
"Haragszom rájuk,mert a sznob cég."
Na de sanya! Hogy mondhat ilyet egy Ex-Hetes és jelenlegi TD tulajdonos?
Kinek van hasonló motyója?

wayteq
A Shimanonak,és a Campagnolonak van saját brinyója.
Persze ez így van, de a BMW ne tegye rá. Csináljon autót motorokat,de nem bringát. Azonkívül van országuti bringája is 1 m forintért karbon,ultegra szettel. Más gyártó már Dura-Ace-el ad ennyiért egy normális,márkás brinyót. Haragszom rájuk,mert a sznob cég.
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Ma NEM tartózkodom Dunaharasztiban hanem valószínűleg csak csütörtökön. Mivel aznap szabadnapos leszek így kissé ráérősebben tervezhetem a napot és így több budapesti (és környékbeli) helyszín is belefér. (meg elmegyek sisakot nézni is )
Halihó mindenki !És a munka utáni lazuláshoz Mia is hozzá tartozik a hétvégi telken ? Ugy tudunk rá időt szakítani ha kell
Mindenkinek szép napot , ma is
Ha nem módosítottak rajta kb. Ugyanennyit.
Nem rossz. Ès a csaj se...
Nagyon szépek! Szívesen megnézném őket.
érdemes megnézni ha valaki Szolnokon jár.
Jó időtöltés, és érdekes kiállítás. Ráadásul ingyenes.
Szolnok Tiszaliget / Repmúzeum
Ha nem lenne meg akkor westel8669108.
Szerintem ott, mert még le is kell szedni a kip rendszert a gépről meg nem tudom hogy mikor érek oda.
ménincs itt senki? hűűű sokvolt a mai nap.
reggel Szolnok, délután szalonnasütés és ivászat
szevasztok
és még a repműzeumban is ott volt, mert repülőgép is volt BMW blokkal.
Ha időben kelek rád csörgök, aztán itt hagyod amit kell! Gondolom 10-ig azért itt vagy!
tökre mennék! lesz augusztusban egy fürdőszobefelújításamiatatabányailakásában projektünk. 3.-ra anyag fel, sitt le. Várok lelkes jelentkezőket! p-sz-v a terv, közben esténként lazulás a miáék hétvégi telkén