szelepfedél tömítés, és gyertyák kicserélve. Vissza lehet ülni a fábiába. A kis fityó Fiesta húzgálja pár napja a seggünk. Jól vizsgázott. Bár 3700-nál egyszercsak mint a betonfal. 100 rpm-et se hajlandó emelkedni a fordulat. kicsit beszartam. a hrohadék majdnem kinyírt. épp előztem. azért 1700Ft-ért csak jobb a gyertya mint 4700-ért.
Van hog ydélelőtt 11-kor jön, de v an hogy csak délután 5re ér ide. Van amikor van kedve csöngetni, de általában csak bedob egy cetlit, hogy ajánlott van(pedig itthon vagyunk). Szerintem előre megírja azt csak beszórja, majd bemegy a paraszt a postára ha kell neki valami
Egyébként benzinszint, meg kis keverék állítás, de most nem tudom pontosan, amíg meg nem nézem a gyertyákat. Még az is lehet,hog yinkább bedúsul, azt azért darál, mert legutóbb vissza vettem a keveréken, és úgy lett jobb.
Bár most meg minimál techno stílusban nyomja, mert alattam tökéletes, de ha felül egy pille kis benzintyúk, mán nekiáll darálni. Most vagy a lehető legkevesebb benzint kapja, vagy féltékeny
Feljebb már más is lehet. Nálam pl biztos hogy van az is, mert hirtelen gázra van hogy picit hezitál.
Én még élőben csak messziről láttam ilyet.
Van hog ydélelőtt 11-kor jön, de v an hogy csak délután 5re ér ide. Van amikor van kedve csöngetni, de általában csak bedob egy cetlit, hogy ajánlott van(pedig itthon vagyunk). Szerintem előre megírja azt csak beszórja, majd bemegy a paraszt a postára ha kell neki valami
Előbb kellett volna feladni.
Köcsög postás nem gyütt ma
Nekem egyébként csak 4-5 ezer környékén csinálja
Az 500as nekem is ezt csinálta
Nekem meg összeállt végre a gép, mint a tejbegríz
Bár most meg minimál techno stílusban nyomja, mert alattam tökéletes, de ha felül egy pille kis benzintyúk, mán nekiáll darálni. Most vagy a lehető legkevesebb benzint kapja, vagy féltékeny