Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszt merrűfelű baszki vagy netto 5 óra vezetés volt.
Dicsak mit hoztunk
Én 4000 fölé nem is forgatom.
Ha rángat alul, akkor az benzinszint szerintem

Feljebb már más is lehet. Nálam pl biztos hogy van az is, mert hirtelen gázra van hogy picit hezitál.
hellouuuu
Ne máá eztetet láttam fécbokon is itt is eztet kell nézni
sziasztok
szelepfedél tömítés, és gyertyák kicserélve. Vissza lehet ülni a fábiába. A kis fityó Fiesta húzgálja pár napja a seggünk. Jól vizsgázott. Bár 3700-nál egyszercsak mint a betonfal. 100 rpm-et se hajlandó emelkedni a fordulat. kicsit beszartam. a hrohadék majdnem kinyírt. épp előztem. azért 1700Ft-ért csak jobb a gyertya mint 4700-ért.
Sanyika nem ti voltatok a hunyók ajánlott általában 1 nap alatt megérkezik Ne okold magad mert lemegyek és bekormolom a kipufogód
nekem csak elindulásnál!4000 fölött jó!
Itt mi voltunk a hunyók,mert feladhattuk volna egy nappal előbb is.
Grat az új géphez!

Én még élőben csak messziről láttam ilyet.
Nálunk sem ártana egy ellenőrzés

Van hog ydélelőtt 11-kor jön, de v an hogy csak délután 5re ér ide. Van amikor van kedve csöngetni, de általában csak bedob egy cetlit, hogy ajánlott van(pedig itthon vagyunk). Szerintem előre megírja azt csak beszórja, majd bemegy a paraszt a postára ha kell neki valami
Sajnálom.

Előbb kellett volna feladni.

Köcsög postás nem gyütt ma
Benzinszint?

Nekem egyébként csak 4-5 ezer környékén csinálja
nekem most lett kèsz,karbi szinkron meg első teló szimering! De kèt szemèlyel ugyan azt csinálja mint a tied! Ezèrt holnap egyedül hajtom meg!
Én elvileg holnap mentem volna Szalókra, de nem hiszem h összejön végül
Hát le kéne menni jah Legalább marad rólam is írásos emlék
Egyébként benzinszint, meg kis keverék állítás, de most nem tudom pontosan, amíg meg nem nézem a gyertyákat. Még az is lehet,hog yinkább bedúsul, azt azért darál, mert legutóbb vissza vettem a keveréken, és úgy lett jobb.
Tuti féltékeny
Az 500as nekem is ezt csinálta
hello! Pècelről kb150
Na de legalább hallani magáról is

Nekem meg összeállt végre a gép, mint a tejbegríz

Bár most meg minimál techno stílusban nyomja, mert alattam tökéletes, de ha felül egy pille kis benzintyúk, mán nekiáll darálni. Most vagy a lehető legkevesebb benzint kapja, vagy féltékeny