Tegnap aranyeresre ültem a seggem a gépen A project neve: "Alkonyattól pirkadatig" 17h-kor indulás Pécel-Abádszalók(a környéken egy kis dakaros feeling is bejátszott, annyira jó az út)-közbe Jászapátin nővéreztem, 20h-ra értem le, pont narancsvörösen zuhant rám a nap -2014 nyár nyitó buli, irigymirigy, tüzijáték, disco, ismerős, meg dobdelazagyad-azt hajnal egykor egyedül, sötétben(nem az igazi a lámpa ) haza. érkezés 03:33................. Na mondom végre kicsináltam magam kicsit a nyeregben
De egyébként úgy kalkulálj, hogy 10e alatt nem igazán van, és ha nem csak a falra kell dísznek, akkor ne fém karikás legyen, és lehetőleg 3,50 alatti, különben megszívod mint én
Sziasztok!
Nyár vége fele szeretnék kategóriát váltani. Szemezgettem az FZR600-al, elég jókat olvastam róla, de csak a2-es jogsim van. Mennyi az esélye, hogy itthon vagy külföldön találok jó állapotó papíron max 35kw-os fzr 600-at?
Hi
Udv 3800 km-rol tegnap egész nap reulés es reptereken varakozassal telt... de vacsira itt voltunk, hajnali 3as indulással
Tegnap bazi nagy tuzijatek volt a tiszteletunkre, ja meg szent ivan éjjele is volt. Hohy megnezzuk, gyalogoltunk pont 10kmt.
Akkor mindenkinek jó szezont és széles utat kívánok!
November elején majd jövök skacok..... Bár az utóbbi időben sajnos nem sok időm volt,hogy be nézzek a fórumra..
Tegnap aranyeresre ültem a seggem a gépen
Itt szét tudsz nézni, ő a legjobb készítő
http://karikasostor.com/hu/cat...
De egyébként úgy kalkulálj, hogy 10e alatt nem igazán van, és ha nem csak a falra kell dísznek, akkor ne fém karikás legyen, és lehetőleg 3,50 alatti, különben megszívod mint én
Nyár vége fele szeretnék kategóriát váltani. Szemezgettem az FZR600-al, elég jókat olvastam róla, de csak a2-es jogsim van. Mennyi az esélye, hogy itthon vagy külföldön találok jó állapotó papíron max 35kw-os fzr 600-at?
Jó állapotú,komplett motorblokkot vennék FZR-1000 EXUP-hoz.
Évjárat: 1992
Ajánlatokat ide várom: ramszesz666@gmail.com
Köszi!
Udv 3800 km-rol
Tegnap bazi nagy tuzijatek volt a tiszteletunkre, ja meg szent ivan éjjele is volt. Hohy megnezzuk, gyalogoltunk pont 10kmt.
November elején majd jövök skacok..... Bár az utóbbi időben sajnos nem sok időm volt,hogy be nézzek a fórumra..
Valaki esetleg csatlakozik Siófokra?
Köszönöm a cumót, átvettem a márkatárstól.
Tegnap kiástam a kerítèsalap felèt, ma betonozás jön.
Csak egyszer legyen kèsz.
Megèrdeklődhetem ha nem vagyok indiszkrèt mennyibe került?
Hát én senki vagyok, mert jeleztem,hogy ott leszek