De végre vettem magamnak egy igazi népnevelő eszközt (4m-es gulyás karikás), régi vágyam volt
Már sikerült megszólaltatni párszor, egyszer nyakon is suhintottam vele magam, na az nem volt finom Viszont brutál hangja van
Mellesleg félig elzabált egy hézagoló alátétet (ami a világ jobbik felén többnyire keményfém ugye ) a variátorban (a harmadik képen annak a belsejében) és emiatt lelazult az egész anyástól majd éktelen csörömpölésbe kezdett. (valószínűleg ezért halálozott el a szíj)
Itt az Olaszos életérzés egyik mellékhatása. (mondjuk a szíj csájna gyártmány volt ami ~1500km-t ment)
Már kész van, visszatettem a kissé már kopott Yamaha feliratú szíjat amivel vettem. (amiben már a jó ég tudja hány e km lehet de még mindig jó)
De végre vettem magamnak egy igazi népnevelő eszközt (4m-es gulyás karikás), régi vágyam volt
Már sikerült megszólaltatni párszor, egyszer nyakon is suhintottam vele magam, na az nem volt finom
Már kész van, visszatettem a kissé már kopott Yamaha feliratú szíjat amivel vettem. (amiben már a jó ég tudja hány e km lehet de még mindig jó)
Jó állapotú,komplett motorblokkot vennék FZR-1000 EXUP-hoz.
Évjárat: 1992
Ajánlatokat ide várom: ramszesz666@gmail.com
Köszi!
Najó, hát sajnálom. Mi is forrasztottunk már olajcsövet
Király verda! Persze hogy indulhatsz vele a Tour-on. De már az is szép,ha feltekersz vele a szentendrei hegyoldalba.