Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokat baszakodtam odafele pesten, el kellett menni léért. Aztán ott is volt forgolódás, meg itthon egy kör tesco lepakolás után. Az ilyenek dobják meg nagyon a fogyit. Meg, hogy anyuval, meg a nagy vitorla oldaltáskákkal pályáztam. Lehetett akkora homlokfelületem mint egy kamaznak.
Én csak tegnap 370 km-t mentem, kicsivel több, mint 4 óra alatt
A fogyit még nem számoltam ki, majd holnap.
6,9 óra nyeregben, 3,9 liter/100-es átlagfogyasztás, közel 400km a nyaralás alatt.
Nem találok semmit.Lehet nem jol keresek,de csak azt találtam mikor uj kiput tettél a tiedre.
Hát,ilyen tempót még nem tudtam vele menni hosszú távon
Nekem van, újszerű, FZR1000exup-ra megcsinálva. "E" jelű, full gyári, nem kókányolt szar.
Árulgattam is itt 1 hónapja, 15 pénz. Ha visszakeresed, kép is van róla több is.
az enyém 100-120 as tempoval 7 et eszik ilyen fuvokákkal,lehet ennél kevesebbet fog ha kicserélem 125 ösre öket?
Sajnos az enyém még nem legális közúton,de még így is érzésre 7-től 10l,gondolkodok kisebb fúvókákban,de egyenlőre marad ,mert karbi szinkront levegőszűrő és gyertya csere előtt kapott,így újra meg kell csinálnom
Hali ne haragudj,de nem volt időm feladni ,amúgy meg az ár a posta költség
és mennyit fogyaszt?120 as fuvokával.
Sziasztok

Nem semmi,ha tényleg ezek a méretek
A gyári 1-es 4-es 127,5 a 2-es 3-as 125-ös méretű fúvókák.
Nekem pl mindegyikbe 120-as van
Az enyémhez komplett rendszer 20e de 1 normális dob 15-20 körül mozog
Es 1000 re mien árban lehet használt kipu?
Hali
Bocsi ,most nézem 1000 -ed van ,nekem 500-600-hoz a kipu
Hali
Nekem van, elfogattó áron
Érd:uviferi@citromail.hu
Egy jo használt kipu nincs valakinek elado?
Lemaradt a kép
Ha rendes papírszűrő van benne az jó, viszont a kibelezett dob nem a pontos beállíthatóság barátja. (de egyelőre ez is mindegy)
Itt látszik a kipu.egy inox lemezzel van bevonva,hát nem gyárilag
Levegöszüröt itthol vettem átszámolva 9000 forint volt.nem tudom mien,a kipu meg kiherélt kémény,csináltattam bele valami tompitót,de ez csak egy dugo amiben egy 15 mm es csö van belehegesztve.
Az nem biztos hogy kell. Azzal ráérsz ha már beindult és megy.
A 275 ha igaz az brutálisan nagy, csoda ha beindul vele.
Milyen légszűrő van benne és milyen kip.dob?(gyári vagy "tuningcső"?)