Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te egészen biztos tudsz!
Alvás van, a többit holnap.
Tisztára mint a Fekete Erdő a Németeknél. Hatalmas farönk hegyek az út szélén és hatalmas fenyők az út mellett. (hazafelé szénné fényképezem )
Legutóbb ott qrtuk el hogy nem ezen jöttünk.
Dönthető motorral rendelkezőknek tökéletes esszencia és garantált eufória kb. 50 km-en keresztül. Kanyar kanyart és domb dombot követ és összesen két autó jött szembe az egész távon, gyönyörű erdei út hihetetlen jó minőségű aszfalttal, még kocsival is állat jó volt!
Látom szèp idő van rátok. Èrezzètek jól magatokat!
Na, megvan végre a fogyasztasom 5,05 /100 km kb 120-al hajtva.

Lenyomom Csövet hosszú távon
Hali Ádám
Valószinű megjelenek valami hasznot csak tudok én is.
Sziasztok! Ádám ha nem kell bemennem 9-èn melozni,akkor szivessen segittünk asszonyal!
22-kor kb. Este még megnéztem a Tour összefoglalóját,és a Lemond Tour műsorát.

Szarul alszok,többször is felébredek éjszakánként.

Most a Vicus Bp van,csak vasárnap jön haza.
Lapozz vissza,tegnap üzent itt valaki,1000-est bont.Szerintem annak a pumpája is jó 600-hoz.Alkudj meg vele.
A legjobb, hogy itthon rájöttél így csak némi kellemetlenség, majd foglalkozol vele, ha megjöttetek.
Igazából titkon úgyis szét akartad szedni, mert ismerünk, tudjuk, akkor vagy nyugodt, ha belenézel a motorba

Jó utat így utólag
Csütörtök este a Stex házban vacsiztunk Pesten. Mire ágyba kerültünk 1 óra volt. Az èbresztő 7kor jelzett. Hát èn tudtam volna mèg aludni.
Nekem a vízhőfok bizgerátor adta be a kulcsot. A műszerfalon feküdt a mutató gyakorlatilag.
Mikor feküdtèl le? Azsem mindegy ám.
Kimegyek a kisházhoz füvet nyírni.
Nem kell mennem dolgozni,és nem tudok aludni. Már egy órája fent vagyok.
Azért ne rontsa el a nyaralásotokat egy autó.

Jó idó is lesz,jó nyaralást nektek!