Az kár, nekem is teccett - volna.
A szállás.hu-n foglaltam, az elküldte, de a horvát visszaírt, hogy az a 7 tele, csak a köv. OK, de az meg ugye nekünk nem jó.
Debrecenbe megyek még júliusban, valamikor. Thomasnak oda tudom adni, ő ott lakol, és mész érte, amikor akarsz, meg majd neki kifizeted.
Postázni nem kéne, mert elég nagy, biztos lenne 3-4 ezer kb.
Hu ha,Szentes az nem itt van.Hogy tudjuk megoldani?Debrecenben nem jársz soha?odaig lemennék érte.Vagy futérral?de az csak Magyarország területén visz ki.Van 5-leted?
Voltam a város összes autosboltjában és nem tartanak fuvókákat.(Hát hol élünk,kérdem én)egy boltban volt Dáciához valo 145 ös fuvoka.Átnéztem rajta és nagynak láttam a lyujat az enyémhez képest,hazajöttem és megcsiszoltam 320 as csiszolopapirral ahogy Ábrus mester irta,mit ad Isten a 275 elott feltünik egy eggyes.Bassz...meg hát ez 127,5 a 2-es és 3-as és 130-as az 1 es és 4-es.Ezek szerint gyáriak?
Adony benzinkút-Velence-haza (Adonyon át) gugli szerint 202 km, a napi számlálóm 201-et mutat
Hát vannak előnyei, ha az ember a gyári méretű gumit teszi a motorjára (nekem a hátsó keréken méri a sebességet)
Nem cseréltem le, hanem nekem is olyasmi régi viseltes dobom volt, mint neked, és kb. 2 éve vettem rá ezt, akkor szinte új volt (de én se sokat mentem vele)
Aztán most, mikor eladtam tavasszal a frézit, a régit adtam el vele, ez megmaradt.
Szentesen van.
Egy cimet nem tudnál irni,van pár ismerös aki járja magyarországot,lássam hogy jutna hozzám.Kellene a cucc.nincs kiégve,vagy kiherélve igaz?miért cserélted le?
Üdvözletem mindenkinek!
Valaki említette hogy Tápiószelén lakik egy régi osztálytársa...
Ma arra gurultam és eszembe jutott... megálltam és felírtam az elérhetőségeit. Ha kell akkor meg tudom adni a telefonszámát.
A szállás.hu-n foglaltam, az elküldte, de a horvát visszaírt, hogy az a 7 tele, csak a köv. OK, de az meg ugye nekünk nem jó.
Szörcs tehát tovább..
Postázni nem kéne, mert elég nagy, biztos lenne 3-4 ezer kb.
Hát vannak előnyei, ha az ember a gyári méretű gumit teszi a motorjára
Aztán most, mikor eladtam tavasszal a frézit, a régit adtam el vele, ez megmaradt.
Szentesen van.
Robesz adj 1 címet ahova a beszélgetőt küldhetem
Valaki említette hogy Tápiószelén lakik egy régi osztálytársa...
Ma arra gurultam és eszembe jutott... megálltam és felírtam az elérhetőségeit. Ha kell akkor meg tudom adni a telefonszámát.
Ha nagyon nem fogy el akkor majd lehet hogy kellhet.
Nem haragszom, miért haragudnék?