Apámnak mindig rajta van, ezért maradt fent. Hangosnak nem hangos mert ez a lekerekített (és drága) alu fajta, meg hát 50-60-nál a falvakon keresztül nem tökmindegy?
Engem a Zasszony megölne, ha asztali PC-t vinnék nyaralásra csak tabletet enged, mert tudja, hogy nem szeretem, ezért csak minimálisat lógok rajta
Kellett a tetőcsomi, vagy csak nem akartad leszedni a kőccsön verdárú? Én ki nem állhatom, zúg, és +fél litert fogyaszt ha van rajta csomag, akkor meg +1 liter.
Uraim hol kéne karburátor gumipakolást vennem ?csepeg!
Ma délelött szétszedtem ujra,megragasztottam a gumimembránokat,remélem jok lesznek.Megmértem a benzinszintet.
Történt azóta némi fejlesztés.
Króm kiskapuk és korlátok kerültek a lépcsőkhöz, csináltak a kerti sütőnél az asztal fölé egy ponyvatartó keretet, lekőlapozták az egész teraszt a medencénél, lecserélték a kerti zuhanyt egy komolyabbra, a fű olyan mint a bákingem palotában. (gyönyörű zöld, mm-re egyformára van nyírva és tele van lóherével)
Lent az úton felfestették a csíkokat, csináltak egy zebrát ott ahol átjártunk le a partra, felállították a tavaly még fekvő (és el nem lopott) közvilágítási lámpákat, megcsinálták a járdát a város előtt végig. (ahol sétáltunk)
Köszi. Egész éjjel esett az eső de úgy tűnik ez itt normális.
Viszont most süt a nap bár a tengerbe nem mentem bele mert nem hoztam merülőpólót, meg a szalmakalapom is otthon maradt.
Kellett a tetőcsomi, vagy csak nem akartad leszedni a kőccsön verdárú? Én ki nem állhatom, zúg, és +fél litert fogyaszt
Ma délelött szétszedtem ujra,megragasztottam a gumimembránokat,remélem jok lesznek.Megmértem a benzinszintet.
Látom azért a fórumot nem hagyod.
Króm kiskapuk és korlátok kerültek a lépcsőkhöz, csináltak a kerti sütőnél az asztal fölé egy ponyvatartó keretet, lekőlapozták az egész teraszt a medencénél, lecserélték a kerti zuhanyt egy komolyabbra, a fű olyan mint a bákingem palotában. (gyönyörű zöld, mm-re egyformára van nyírva és tele van lóherével)
Lent az úton felfestették a csíkokat, csináltak egy zebrát ott ahol átjártunk le a partra, felállították a tavaly még fekvő (és el nem lopott) közvilágítási lámpákat, megcsinálták a járdát a város előtt végig. (ahol sétáltunk)
Viszont most süt a nap bár a tengerbe nem mentem bele mert nem hoztam merülőpólót, meg a szalmakalapom is otthon maradt.