Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot
Jó reggelt
Totál vehemens orális aktusnak mondanám inkább
Kád, de az smafu.
balra az a stóc, az a zsákos, az flex padlólap ragasztó, le kell tennem még kb. 25 m2-t, meg a fürdő is folyamatban (ma meglett a 3mada kb.)
Igen, 77, itt, mint minden xar hungarista webshopban el van írva
a gyártónál jól van irva, és milire ennyi a hely
szóval amit lehet kártyával nyomok bárhol járok.
nekem így van:
2/ Sokakban olyan tévhit él, hogy a kártyahasználat külföldön költséges. Ha kártyával fizetünk egy benzinkúton, étteremben, múzeumban a vásárlásnak, akárcsak belföldön, nincs költsége. Ugyanez igaz az internetes vásárlásra is. És az átváltási árfolyam is kedvezőbb, mivel a bankok nem a drágább valuta-, hanem a kedvezőbb devizaárfolyamon számolnak el.
ez a 77 ahogy most gyorsan néztem, elég gyenge része a dolognak
én úgy tudtam hogy középáron számol
Ha az ott egy kád akkor nem irigyellek.
biztos hogy 77? link
De van Exide is.
Én is azt hittem de épp most néztem, kétszer tankoltam és egyszer fizettem a Lidl-be (mind kártyával) és tegnapelőtt 313 Ft-ban váltotta az otp az eurót (abban számolták nem kunában) Most épp 316 ft-ért van a legjobb áron itt. (szóval nem qrtak át)
és hol lehet venni akksit, ami 77mm*185mm alapterületű max, és 20Ah (de min. 18)
Én ne Banner legyen, nem akarnék évente venni 20ér
Ahova megyünk, az felkapottabb hely.
van domboru MC, de kpra jobb tankolni, mert jobb a váltás sztem, az OTP legalábbis gavallérosan számol

de addig még van némi tennivaló
Nem rossz az sem, szerintem 75-ig vállalható ha igényesebb a szállás.
Ahogy láttam ott ahol voltunk a nagyobb szobák simán 70 körül vannak.
Bár tankolni kártyával szokás.
Hát ez most 66 lett, de benne van a lemondási biztosítás is.
Maradt 1200 kuna meg némi euró is, nem is akartam visszaváltani mert úgyis kelleni fog.
rá hát, de kunát ne váltsd vissza, inkább veszek át, jobb áron, mint a visszaváltó, és én is jobban jövök ki, mintha eladásin venném.
Kéne egy 1000 kb., mer ugye tankolni is kell
Ez lemaradt:
Ja, 40 euró/nap volt. (a tavalyi szobánk meg 50euró/nap)
Ráér ötödikéig? (jelenleg kunában meg euróban maradt meg nagyobb összeg, forintosítva nem olyan jó a helyzet)
ja, bocs, elfelejtettem, hogy nem mindenki úgy használja a szlenget
szóval 47 242 Jó Magyar Forint
Durván 47 pengő a 7 éj, /fő. A mostani, ahol voltál, mennyi is volt?
Majd írok mailtot inkább, mert a számlaszámom is kell, azt nem írom ki fórumra.