Kád, de az smafu.
balra az a stóc, az a zsákos, az flex padlólap ragasztó, le kell tennem még kb. 25 m2-t, meg a fürdő is folyamatban (ma meglett a 3mada kb.)
nekem így van:
2/ Sokakban olyan tévhit él, hogy a kártyahasználat külföldön költséges. Ha kártyával fizetünk egy benzinkúton, étteremben, múzeumban a vásárlásnak, akárcsak belföldön, nincs költsége. Ugyanez igaz az internetes vásárlásra is. És az átváltási árfolyam is kedvezőbb, mivel a bankok nem a drágább valuta-, hanem a kedvezőbb devizaárfolyamon számolnak el.
Én is azt hittem de épp most néztem, kétszer tankoltam és egyszer fizettem a Lidl-be (mind kártyával) és tegnapelőtt 313 Ft-ban váltotta az otp az eurót (abban számolták nem kunában) Most épp 316 ft-ért van a legjobb áron itt. (szóval nem qrtak át)
rá hát, de kunát ne váltsd vissza, inkább veszek át, jobb áron, mint a visszaváltó, és én is jobban jövök ki, mintha eladásin venném.
Kéne egy 1000 kb., mer ugye tankolni is kell
balra az a stóc, az a zsákos, az flex padlólap ragasztó, le kell tennem még kb. 25 m2-t, meg a fürdő is folyamatban (ma meglett a 3mada kb.)
a gyártónál jól van irva, és milire ennyi a hely
2/ Sokakban olyan tévhit él, hogy a kártyahasználat külföldön költséges. Ha kártyával fizetünk egy benzinkúton, étteremben, múzeumban a vásárlásnak, akárcsak belföldön, nincs költsége. Ugyanez igaz az internetes vásárlásra is. És az átváltási árfolyam is kedvezőbb, mivel a bankok nem a drágább valuta-, hanem a kedvezőbb devizaárfolyamon számolnak el.
De van Exide is.
Én ne Banner legyen, nem akarnék évente venni 20ér
van domboru MC, de kpra jobb tankolni, mert jobb a váltás sztem, az OTP legalábbis gavallérosan számol
de addig még van némi tennivaló
Ahogy láttam ott ahol voltunk a nagyobb szobák simán 70 körül vannak.
Kéne egy 1000 kb., mer ugye tankolni is kell
szóval 47 242 Jó Magyar Forint
Majd írok mailtot inkább, mert a számlaszámom is kell, azt nem írom ki fórumra.