Az enyém 3000-4000 rpm ig fulladva megy,erötlenül.4500 nál kirug mint a ló.gondolom nyit az exup szelep.Pár hete probálkozom sok mindennel,de még nem megy tökéletesen.Most darabokban van a karbi.Meglátjuk jo lessz e javitás után.
A forumtársak sokat segitenek,biztos ir valaki valamit okosat késöbb neked is.
Látom Dunaujvárosban laksz.A legjobb ha megkéred Ábrust,hogyha hazajön a nyaralásbol nézze meg neked.Ö a közeledben lakik .
Üdv
Tegnap végre tudtam gurulni egy 100 km-t. Minden klappol, csak nem teljesen értek 1-2 dolgot. Különböző fordulat és sebesség tartományokban olnyan mintha nam menne minden henger, aztán kirugja magát és megindul mint akit seggberúgtak. Nem tudom normális e ez. Akinek van hasonló tapasztalata és tudja a hiba okát ossza meg legyen kedves.
Széles utat :)
Anno 100 éve igértem fotót az Ebay-os első féktárcsákról, ha összeáll a gép. Nos, egyéb okok miatt lassan halad a projekt, de vannak már részeredményeim. Csatoltam egy fotót
Háát, mondjuk ezek a szláv csajok valahogy nem sikerültek túl jól. (nem láttam egyet sem akire rámennék)
Viszont mlas ma elégedett lett volna mert tele volt a part és szabadon garázdálkodott egy csomó hófehér Német cickó.
WTF?
Mágyár parasztgyerekek vagyunk, beszéljünk csak mágyárul!
Két rendőr posztol a szolgálati helyén. Odamegy hozzájuk egy külföldi férfi:
- Do you speak English?
A rendőrök egymásra néznek.
- Sprechen Sie Deutsch?
A rendőrök ezt sem értik.
- Parlez-vous français?
A két rendőr vállat von. A külföldi elmegy. Egyik rendőr megkérdi a másikat:
- Te Jani, nem kellene megtanulnunk valamilyen nyelvet?
- Aztán minek. Nézd ő is mennyi nyelven beszélt és mire ment vele?
Nem, csak sz&r dolog látni mikor beigazolódnak a sztereotípiák. (csöviék ott voltak tavaly amikor érdeklődtünk a tetovált, terepjárós, dzsoki júing kalapos honfitársunktól és T. családjától a legközelebbi bolt felől, na kb. ez is olyan volt)
Karbi szinkron mikor volt rajta megnézve
A forumtársak sokat segitenek,biztos ir valaki valamit okosat késöbb neked is.
Látom Dunaujvárosban laksz.A legjobb ha megkéred Ábrust,hogyha hazajön a nyaralásbol nézze meg neked.Ö a közeledben lakik
Tegnap végre tudtam gurulni egy 100 km-t. Minden klappol, csak nem teljesen értek 1-2 dolgot. Különböző fordulat és sebesség tartományokban olnyan mintha nam menne minden henger, aztán kirugja magát és megindul mint akit seggberúgtak. Nem tudom normális e ez. Akinek van hasonló tapasztalata és tudja a hiba okát ossza meg legyen kedves.
Széles utat :)
http://youtu.be/idjyusDUGSc
Tudja hogy feltetted a netre?
Anno 100 éve igértem fotót az Ebay-os első féktárcsákról, ha összeáll a gép. Nos, egyéb okok miatt lassan halad a projekt, de vannak már részeredményeim. Csatoltam egy fotót
Jelentkezem még, ha még összébb áll.
Szép estét, uraim!
Viszont mlas ma elégedett lett volna mert tele volt a part és szabadon garázdálkodott egy csomó hófehér Német cickó.
Part közeli szállóban laktunk, a 1,5km elég közel
Mágyár parasztgyerekek vagyunk, beszéljünk csak mágyárul!
Két rendőr posztol a szolgálati helyén. Odamegy hozzájuk egy külföldi férfi:
- Do you speak English?
A rendőrök egymásra néznek.
- Sprechen Sie Deutsch?
A rendőrök ezt sem értik.
- Parlez-vous français?
A két rendőr vállat von. A külföldi elmegy. Egyik rendőr megkérdi a másikat:
- Te Jani, nem kellene megtanulnunk valamilyen nyelvet?
- Aztán minek. Nézd ő is mennyi nyelven beszélt és mire ment vele?