Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nincs ,sajnos nem jött be a számításunk az asszonnyal,így még várat egy kicsit
Cső! Van már papírja a motornak?
Egy kicsit az enyém is ilyen,de nincs jól beállítva az exup-om,már a bowdeneken nem lehet állítani,,majd bowdent kell csinálnom
Hali
Karbi szinkron mikor volt rajta megnézve
Az enyém 3000-4000 rpm ig fulladva megy,erötlenül.4500 nál kirug mint a ló.gondolom nyit az exup szelep.Pár hete probálkozom sok mindennel,de még nem megy tökéletesen.Most darabokban van a karbi.Meglátjuk jo lessz e javitás után.
A forumtársak sokat segitenek,biztos ir valaki valamit okosat késöbb neked is.
Látom Dunaujvárosban laksz.A legjobb ha megkéred Ábrust,hogyha hazajön a nyaralásbol nézze meg neked.Ö a közeledben lakik .
Üdv
Tegnap végre tudtam gurulni egy 100 km-t. Minden klappol, csak nem teljesen értek 1-2 dolgot. Különböző fordulat és sebesség tartományokban olnyan mintha nam menne minden henger, aztán kirugja magát és megindul mint akit seggberúgtak. Nem tudom normális e ez. Akinek van hasonló tapasztalata és tudja a hiba okát ossza meg legyen kedves.
Széles utat :)
köszönöm! szerencse,hogy nálunk nő! majd várom!
lassan jön a 2x csengető
Üdvözlés! Sikerült szerezni telót gyorsan. Lehet baj lesz a berakásnál, az a marha kalapálta előttem
jahhh, persze.
Jó roggelt!
jó reggelt!
Levideóztad Kingát?
Tudja hogy feltetted a netre?
Nem ilyen volt, mi?
Sziasztok!

Anno 100 éve igértem fotót az Ebay-os első féktárcsákról, ha összeáll a gép. Nos, egyéb okok miatt lassan halad a projekt, de vannak már részeredményeim. Csatoltam egy fotót

Jelentkezem még, ha még összébb áll.

Szép estét, uraim!
Na mára kiszállok, jó éjt.
Jó de már megtárgyaltuk hogy aki igazán tehetős az ugyanazt két lehetőség közül a drágábbik áron veszi meg.
Háát, mondjuk ezek a szláv csajok valahogy nem sikerültek túl jól. (nem láttam egyet sem akire rámennék)
Viszont mlas ma elégedett lett volna mert tele volt a part és szabadon garázdálkodott egy csomó hófehér Német cickó.
A franci riviéra csak kb. 3-4x ennyi
Part közeli szállóban laktunk, a 1,5km elég közel de a tenger télleg kék ott
Te meg odaálltál anyu elé, és azt mondtad: ha láttam volna (de nem) azt a gyönyörű fiatal lányt, téged akkor is sokkal szebbnek tartanálak!
Ez régi de baromira igaz.
WTF?
Mágyár parasztgyerekek vagyunk, beszéljünk csak mágyárul!

Két rendőr posztol a szolgálati helyén. Odamegy hozzájuk egy külföldi férfi:
- Do you speak English?
A rendőrök egymásra néznek.
- Sprechen Sie Deutsch?
A rendőrök ezt sem értik.
- Parlez-vous français?
A két rendőr vállat von. A külföldi elmegy. Egyik rendőr megkérdi a másikat:
- Te Jani, nem kellene megtanulnunk valamilyen nyelvet?
- Aztán minek. Nézd ő is mennyi nyelven beszélt és mire ment vele?
Nem, csak sz&r dolog látni mikor beigazolódnak a sztereotípiák. (csöviék ott voltak tavaly amikor érdeklődtünk a tetovált, terepjárós, dzsoki júing kalapos honfitársunktól és T. családjától a legközelebbi bolt felől, na kb. ez is olyan volt)
Egy 1. gen. piros puntóval jöttek magyar rendszámmal szóval eléggé azok.