Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nanaaa... Kezdesz agresszív lenni a piától!
Lehet mègsem Magyarok voltak. Az a mondat nyelvtanilag nem helyes.
A köcsög vén picsa meg előadja magát mint akinek ez itt mind rangon aluli, és még kihangsúlyozza hogy ő b&szottul túlművelt a sok tudatlan tahóhoz képest. (akkor mi az anynya picsájáért nem a Francia riviérán sütteti a valagát 8x ennyiért?
Nem is kell haverkodni de baszus köszönésre semmi válasz csak hallhatóan egymásnak hogy szó szerint "ez itt Magyar"? EEEZ?
Szóval megint túl vagyok némi likőrfélén meg egy fél üveg pezsgőn így ez kissé hatással van rám. (bár kevésbé mint általában, kezdek belejönni )
A mellettünk levő huszonéves Szlovák (6-7 fő) társaság viszont már eléggé kész van így nem csoda hogy az egyik csaj meztelenül mászkált az udvaron a kezében egy vodkás üveggel Dajcsland Dajcslandot üvöltözve. (a többiek visszavitték)
Copy that.
It's not an english forum!
Totally?
I'm a little bit drunk by champagne so I'm dangerous for all. (but the Slovakian guys are totally drunk by a lot of hard drink next to us, I 've seen one of them, she was a totally nude chick at the yard )
Mosmá...
Minden magyar szó 500ft minden másik résztvevőnek.
Sajnos nem beszélek nyelvet,amit nagyon szégyellek is. Ha minden igaz,télen nekimegyek még 1x az angolnak.
Jó 5let
Na itt a lehetőség,ezentúl Ábrussal és Ádámmal csak angolul társaloghatsz.Garantáltan csiszolja majd az angol tudásod!
Tartsunk angol nyelvű találkozót
amúgy sokszor az a gáz, hogy nincs használatban a nyelv. (passzív a tudás)
nekem is ez a legnagyobb baj, hogy még az a kevés nyelvtudás sincs gyakorolva.
bár már most egész profin írom meg az ebayes eladónak, hogy ákúrt a hamis pendrájvéval, oszt kérem a refundot, vagy megzsanettezem a ferdeszemű édsannyát.
nem mindenki haverkozós. (mondjuk a nem köszönünk, kicsit gáz)
Mi céges üdülőben voltunk, azaz az ott lévő családokból 1 fő biztosan kolléga szegről-végről.
A merről jöttetek, és a jó pihenést volt a legtöbb ami szót váltottunk. Én se azért megyek sosem, hogy haverkodjak.
Én annak is örülnék már,ha mindenhol alapszintenbeszélnének angolul. De nem. Akinek van egy középfokúja sem tud megszólalni. Az igazi 120ezres emberek. A mia a profi németével bajbanvan pedig többre hivatott, mint titkárnősködni. De legalább már tanulja az angolt.
aztakúrva
Ma délután voltunk úszni, a parttól 10-15 méterig már elég meleg a víz (itt kb. nyakig ér) de kicsit beljebb már qrva hideg mert mélyül. (meg hullámzott is)
Most persze esik megint. (tavaly motorral hazaindulóknak ismerős módon )
Jött tegnap este két Magyar család (együtt) basszus a mellettünk lakó Litvánokkal vagy a most jött Szlovákokkal többet tudtunk beszélgetni mint velük, pedig egész délelőtt ott feküdtek a medence mellett ahol az asszony is volt.
Mikor jöttek le az asszony rájuk köszönt hogy sziasztok, erre annyit mondtak egymásnak hogy "ez itt Magyar" aztán kifeküdtek és ennyi, Litvánok meg hozták a vodka narancsot mikor megláttak kint és ugyan tört angol tőmondatokkal de mindenáron próbáltak pár szót váltani.
Ma délelőtt épp szabadtüdős matracfelfújást végeztem mikor odaugrik a Szlovák srác és "do you speak English?" és a kezembe nyomja a matracpumpát.
Tegnapelőtt találkoztunk egy 50-60 körüli nővel (Keszthelyi) a parton akivel beszédbe elegyedve:
"nincs itt semmi normális dolog, van két három strand de alig vannak éttermek és árusok, ahol közel a part ott nincs semmi, ahol meg van ott messze van a víz. Voltunk már horvátba sok helyen de itt sem láttunk olyat aminek elkértük volna a címét.
Az étterem drága és alig adnak valamit, én mindig tintahalat eszem mert nem tudom megunni de a fiam 75 kunáért kapott egy marék tésztát pár darab kagylóval és a szósz sem volt valami jó."
Kérdem tőle hogy általában milyen nyelvű étlap szokott lenni, erre:
"Én mindig a Német étlapot kérem mert nálunk a családban UGYE mindenki Németes de az is tele van helyesírási hibával és nem is egyértelmű hogy mi micsoda.
Amennyi Magyar jár ide hát igazán lehetne Magyar étlap is az ILYENEKNEK, akik tanultak meg semmilyen nyelvet."
A múltkori kamionba szorult fejű motoros után ez is elfér talán. Brutális medvetámadás. Csak erős idegzetűeknek.
https://www.youtube.com/watch?...
Köoszi Tomi!
érdekes.
felrakom JPG-be
Nem tudom megnézni. Fel tudnád ide is rakni?