Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen. Sajna tele van nem várt eseményekkel. Így nyílt a pálya,még vannak jó versenyzők,remélem nem lesz könnyű dolga Nibalinak.
Szerelőfurat aminek nincs köze semmihez mert nincs benne lyuk sehol. (egy pár mm-es zsákfurat aminek valamilyen más típusokon lehet szerepe, itt nem csinál semmit)
A 2mm-es egy kicsit vastag de nem baj, majd ha párszor szétszeded-összerakod akkor az összehúzásoktól úgyis összelapul. (tömíteni így is fog )
Az egy szerelőfurat,azért fúrták hogy belől összekössön két másik furatot,a felső végét lezárja a tömítés.Simson-Mz karbiknál beleütöttek egy réz stiftet japánok ezt finomabban csinálták.
szèp napot!
énnemtoom.
Fegyának full kör lakú volt, nem kellett "o" gyűrűs szar, azaz szerintem nem kő semmihez. Márcsak azér is gondolom, mert a kör közepén nincs furat, maximum Pataki Attila, még mielőtt elvitték a földönkívüliek.
Ha kibírod túrni a fórumból még a pontos méretét és típusát is megtalálod annak a tömítésnek amit Fegyának vettem. (bár neki eggyel régebbi a motor. Nem ez a rókalámpás, vagy hogymondják erre. )
Köszi.ma este megcsinálom.remèlem holnap már motorozok.
Próbáld meg és fújj bele. Jó eséllyel nem fog kimenni sehol.
Nyugodtan kerüld meg kívülről, az vakfurat.
de van benne az a kicsi kör,azzal mi van?
azt a gumit simán meg tudod bele venni a tömítésboltba amit küldtem linket.
nem kell ragaszgatni, meg semmi. De, Te tudod.
GoPro bigyóval rögzítsem magamhoz a mobilom és a tárcám? Vagy mii?
Ne igyál ma már. A meleggel együtt nagyon nagyot üt.
Vettem O gyűrűt.2 mm-es volt csak.a képen bejelöltem zöld körrel egy lyukat a karbin és egy kört a fedelén,hogy kéne tegyem a pakolást?vagy mindegy? mert a csészén van egy körgumi amit biztos nem tudok magcsinálni .a lyuknak szerintem nincs szerepe,de ti jobban tudjátok.
Sziasztok!
Sanyikám mi lesz még a tour-on? Alberto Contador , Chris Froom KO
Hát hogy az kell, azt nincs gond vállpánttal, meg csuklópánttal. Egy olyan GoPro Chest direkt fényképezésre van. No de célszerszám, nem éppen sétálgatni találták ki

EHUNE
ezt nem értem
"Frászt...GoPro felcsatolható test konzollal, azt a pesti gyor szedi csak le rólad "
Asszony mint láthatod nem hoz semmit, még zsebe sincs.
Malaclopó

Frászt...GoPro felcsatolható test konzollal, azt a pesti gyor szedi csak le rólad
Én ilyen lógós vállon átvetős oldaltáskával nyomulok, de nagyrészt rásózok mindent a zasszonyra. Úgyis mindig van nála egy malaclopó, amiben elfér a fél ház, akkor már mindegy.
Üdvözlet minsenkinek!
Első este esett az eső egész éjjel, tegnap délelőtt fürödtünk egy rövidet aztán délután dupla vagy semmi alapon elmentünk sétálni. Szerencsére nem áztunk meg bár a legtávolabbi ponton (Lidl) mikor kijöttünk elkezdett cseperegni de aztán abbahagyta. (viszont erősen felhős volt az ég, benne volt hogy ráqrunk)
Most éjjel nem esett és jelenleg épp süt a nap, bár nincs az a baromi meleg sem. Asszony épp napozik a medencénél a már leeresztett gumimatracon (kellett kölcsönadnom, tele van tüskével ) majd valamikor délután lemegyünk úszni, aztán a körülményektől függően power walking lesz a másik irányba (helyet ismerőknek: a kisbolt felé )
Szükséges kellék mivel van egy kunás és egy eurós pénztárca, autó és személyes papírok, autókulcs, telefonok, ezeket valahová tenni kell, zseb meg nem sok van. (de én sem szívesen cipelem, viszont ilyesmit a szálláson nem hagyok)
Hát kb.
Megbeszéltük hogy a csuklónkra húzzuk a tartózsinórt mert így nem esik le a gép, a négyzettel célzunk és ha benne lát akkor félig nyomjuk a gombot és ha zöld lesz a keret akkor teljesen lenyomjuk, de ha piros akkor nem mert nem lesz jó. Egyéb elvárást nem támasztottam mert ez sem megy mindig simán.
nem csak Ő, vagy te, én is. Alig vagyok fotón rajta.
Ja, és még valami:
Hasitasi megvan?